دانلود پرسشنامه مدل بهبود عملکرد منابع انسانی در شرکتهای پروژهمحور تحت word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود پرسشنامه مدل بهبود عملکرد منابع انسانی در شرکتهای پروژهمحور تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پرسشنامه مدل بهبود عملکرد منابع انسانی در شرکتهای پروژهمحور تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود پرسشنامه مدل بهبود عملکرد منابع انسانی در شرکتهای پروژهمحور تحت word :
توضیحات:
پرسشنامه مدل بهبود عملکرد منابع انسانی در شرکتهای پروژهمحور، در قالب فایل word و در حجم 4 صفحه و محتوای 16 پرسش، به همراه مدل مفهومی تحقیق.
دانلود این فایل
دانلود مقاله در مورد تاریخچه مشاوره در جهان تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله در مورد تاریخچه مشاوره در جهان تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد تاریخچه مشاوره در جهان تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله در مورد تاریخچه مشاوره در جهان تحت word :
تاریخچه مشاوره در جهان
مقدمه
مشاوره در طول تاریخ دارای اهمیت ویژه ای بوده و هست. جایگاه و نقش مشاوره در ابعاد مختلف زندگی انسان نقش و منزلت او را در جامعه بارز و برجسته نموده است. چنانچه از سوی خداوند متعال بارها به پیامبر این آیه نازل گردیده که یا ایها الرسول و شاورهم فی الامر. مشاوره در دین مبین اسلام تاکید ویژه ای بر مشاوره گردید و بارها شاهد شکوفائی نقش انسان گردید. مشاوره در خانواده – اسلام جنگ رشد و شکوفائی اقتصاد گردش چرخهای عظیم کارخانجاتی و کانونهائی که سالها بدست فراموشی سپرده شد و با مشاوره صحیح و راهنمایی صاحب نظران این امر در رشته خود به تولید انبوه و سود سرشار رسیده اند. امروز امر مشاوره در ایران دچار سازماندهی مت و خاصی است در هر اداره و شرکت و یا نهادی اشخاص خاصی را در امر مشاوره به کار گمارده و از نقطه نظرات آنان نهایت استفاده را در بهره وری از نیروی انسانی و منابع موجود می نمایند. سازمان تأمین اجتماعی با بهره گیری از اصول و موازین اسلام واحدهای مشاوره را در اکثر قریب به اتفاق ادارات کل و شعب تابعه راه اندازی و با استفاده از تجارت افراد خبره که خود زمانی مسئول و یا کارشناس یکی از واحدهای تابعه بوده اند کار خود را آغاز نمود. مشاوره در ابتدای امر برای مخاطبین که همان بیمه شدگان و سایر افراد بودند واژه ای بیگانه جلوه می نمود اما با اطلاع رسانی شفاف و واضح سازمان واحدهای مشاوره به عموم شناسانده شد و اکنون واحدهای مشاوره در کنار مخاطبین و پابه پای آنان تا حصول پاسخ مناسب و در خور و شأن و منزلت مخاطب در کنار آنها تلاش و کوشش مضاعف خود را بکار می برند. مقاله حاضر تقدیم به کلیه کسانی است که در واحدهای مشاوره تلاش و کوشش خود را که همان رضای خدای تعالی می باشد بکار گمارده و لحظه ای از تلاش و کوشش باز نمی ایستند، امید است با نگارش این مقال توانسته باشم قطره ای از دریای بیکران زحمات خواهران و برادران خود را در واحدهای مشاوره ستادی و شعب به رشته تحریر در آورده باشم که وصف العیش نصف العیش و با امید به اینکه همکاران گرامی این بنده حقیر را در نگارش مقال های بعدی یاری نموده باشد تا توانسته باشم گامی هر چند کوچک در جهت اعتلای اهداف سازمانی که جز رضای خدای متعال نمی باشد برداشته باشم.
و من ا; التوفیق
غلامرضا امیری فرد
مسئول مشاوره و راهنمائی
شعبه یک کرج
فصل اول
تاریخچه ارائه خدمات مشاوره ای در جهان
خدمات راهنمای به طور عام، عمری به قدمت بشر دارد و در این زمینه پیوسته پرچم دار بوده اند، چنان که قرآن کریم، پیامبر اسلام و ائمه معصومین (ع)، مشاوره را به عنوان اصلی مهم، برای سعادت دنیا و آخرت انسانها، عنوان نموده اند. اما شکل علمی و تخصصی خدمات مشاوره ای در دنیای امروز، با اقدامات «فرانک پارسونز» در سال 1987 و در بوستون آغاز شد، به گونه ای که او با هدف کمک به معلولان جنگهای داخلی، جویندگان کار و مهاجرین، دفتری را دیار نمود و سعی کرد با شناخت (اندازه گیری) خصوصیات روانی و جسمانی مراجعان کار، از یک سو و بررسی دقیق خصوصیات کارها (موضوع مورد علاقه مراجعان، از سوی دیگر، آنان را یاری دهد. بتدریج این نوع خدمات (راهنمایی شغلی) به جنبه های دیگر زندگی نظیر امور تحصیلی، خانوادگی، شخصی و ;) وارد شد و از سال 1914 به بعد به دلیل تحولات سریع اجتماعی و صنعتی ارائه خدمات مشاوره ای در ایالتهای دیگر و سپس کشورهای مختلف اروپایی رایج گردید. بعد از جنگ جهانی دوم، عملا بسیاری از کشورها به گسترش حوزه این فعالیت بویژه برای جوانان و در مدارس اهتمام نشان دادند.
در مجموع می توان گفت که مشاوره از آغاز تا به امروز در جهان از مراحل زیر گذر کرده است
– مرحله اول: از ابتدای قرن بیستم و تا سال 1930 فعالیتهایی در جهت مشاوره صورت گرفته ولی مشاوره هنوز به شکل علمی مطرح نبوده است.
– مرحله دوم: شامل سالهای 1940 تا 1970 است که در این دوره مشاوره، شکلی علمی یافته و نظریه هایی، در این رشته تدوین و ارائه گشته است.
– مرحله سوم: از سال 1980 میلادی تا اکنون که در این دوره مشاوره جنبه تخصصی پیدا کرده است – تاریخچه ارائه خدمات مشاوره ای در ایران
فصل دوم
الف) خدمات مشاوره ای قبل از انقلاب اسلامی 1
در کشور ما نیز مانند اغلب نقاط دنیا، تحولات صنعتی و اجتماعی و بویژه تحولات شغلی، افزایش جمعیت و به هم خوردن ترکیب نسبی آن و با سواد شدن مردم در پنجاه سال اخیر، نیاز به خدمات مشاوره ای را الزامی نموده است. در سال 1332 با کمک سازمان صنایع کشور و وزارت کار، برای انتخاب صحیح تر افراد در سازمانها، از آزمونهای تشخیصی استفاده شد. به تدریج منابع علمی و وسایل اندازه گیری روانی متعددی فراهم گردید. از سال 1340 خدمات مشاوره ای استخدامی در ارتش نیروی هوایی و سپس در دیگر وزارتخانه و سازمانها توجه به خدمات مشاوره ای معمول شد.
اما استفاده از خدمات مشاوره برای دانش آموزان، به سال 1350 بر می گردد که اولیای فرهنگ و علم دوستان، ایران را با چگونگی خدمات مشاوره ای در مدارس اروپا آشنا کردند و از آن پس با تاسیس دفتر طرح ها و برنامه ها، مطالعات لازم برای اجرای این مهم در مدارس شروع شد. به طوری که در سال 1344، تصمیم های لازم برای تربیت متخصصان مشاوره ای در سطوح لیسانس و فوق لیسانس در دانشسرای عالی و به تدریج در دیگر مراکز آموزش عالی اتخاذ گردید. از سال 1350 عملا خدمات راهنمایی و مشاوره در مدارس برای دانش آموزان 12 تا15 ساله (مقطع جدید یا دوره راهنمایی) متداول گردید. به همراه این اقدام بنیادی، خدمات جنبی دیگری نیز در وزارت آموزش و پرورش به شکل موازی و پیگیر به اجرا در آمد، مانند تهیه پرونده تحصیلی، بروشورهای شغلی، تهیه انواع آزمونهای پیشرفت تحصیلی و روانی، اقدام به شناساندن خدمات مشاوره ای به جامعه و بخصوص اولیای شاگردان، ایجاد مراکز مجهز و تخصصی تر برای استفاده شاگردان ارجاعی و اولیای آنها، اعزام دانشجو در زمینه های مربوطه به خارج از کشور، ارزیابی های دقیق و مستمر برنامه ها و ;
علیرغم برخی مشکلات در برنامه نوپای خدمات مشاوره ای، از آنجا که بررسیهای پیگیرانه، نشان دهنده موثر و مفید بودن این خدمات بود، در دیگر سازمانهای اجتماعی کشور نیز اقدامات مشابهی صورت گرفت.
اما باید گفت که این اقدامات اساسا دولتی و تقریبا رایگان، در مراجعان چندان اثر رشدی و یادگیری به جا نگذاشته است، زیرا متاسفانه، در یکصد سال اخیر مردم پیوسته متکی به اقدامات و یاریهای دولت شده و به دلیل فقر، بیسوادی و محدودیت فکری، به مشارکت مبتکرانه در کارهای عمومی و اجتماعی رویکردی نشان نداده اند. در واقع، در بسیاری از موارد، هدف مراجعان از خدمات مشاوره ای، استفاده از امکانات مالی و مانند آن بوده است. در صورتی که ماهیت خدمات مشاوره ای به گونه ای است که، اگر مراجع داوطلبانه، آگاهانه و فعالانه مشارکت نداشته باشد، احتمال توفیق در رشد و یادگیری و به کارگیری فکر، به حداقل می رسد.
ب- خدمات مشاوره ای پس از انقلاب اسلامی 2
پس از انقلاب اسلامی، برنامه راهنمایی و مشاوره در مدارس، تا زمان تهیه طرح های اجرایی هماهنگ با هدفهای انقلاب اسلامی تغییراتی داشت که بالاخره در سال 1367 طرح استفاده از خدمات مشاوره ای در دبیرستانها به تصویب مراجع ذیربط در وزارت فرهنگ و آموزش عالی وقت رسید و تربیت مشاوران در سطح های کارشناسی و کارشناسی ارشد و در سالهای اخیر دکتری در دانشگاههای کشور مجددا معمول گردید.
در دیگر بخشهای اجتماعی نیز، خدمات مشاوره ای به تدریج گسترش یافت،
زیرا وقوع جنگ تحمیلی، اعمال فشارهای سیاسی و اقتصادی بر جمهوری اسلامی ایران، افزایش بی رویه جمعیت، مهاجرتها و صدها عامل دیگر، احساس نیاز به خدمات مشاوره ای را افزایش دادند، چنان که در بسیاری از نهادها مانند سازمان بهزیستی کشور، انجمن اولیا و مربیان، بنیاد شهید و جانبازان، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دانشگاهها، شهرداری ها و غیره، مراکز خدمات مشاوره ای تاسیس شدند، پا به پای این گروههای دولتی تا نیمه دولتی، مراکز خصوصی
نیز در شهرهای بزرگ و به شکل خودجوش پا گرفتند که تا اوایل دهه هفتاد، خدمات مشاوره ای آنها اغلب به جنبه های راهنمایی تحصیلی و به ویژه انتخاب رشته دانشگاهی محدود می شد. اما به تدریج جنبه های دیگر خدماتی را نیز شامل شدند و در مجموع، طرز کار محدود و گاه توام با مسائل حقوقی و اخلاقی این مراکز، توجه خاص و نظارتی علمی و دقیق را می طلبد.
دانلود این فایل
دانلود مقاله مدیریت تولید در صنایع کوچک تحت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مدیریت تولید در صنایع کوچک تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدیریت تولید در صنایع کوچک تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مدیریت تولید در صنایع کوچک تحت word :
مدیریت تولید در صنایع کوچک
یکی از مهمترین نقطه قوتهای صنایع کوچک استعداد بالقوه آنها در برقراری رابطه بین تولیدات بخش کشاورزی و بخش صنعت است. صنایع کوچک در هر دو زمینه فراوردهسازی محصولات کشاورزی و تولید ماشینآلات و وسایل موردنیاز برای استفاده در بخش کشاورزی سهم مهمی را ایفا میکند.
مهمترین مسئله کشورهای جهان سوم، بیکاری و افزایش مهاجرت روستاییان به شهرهاست. لذا برنامهها و سیاستهای صنعتی باید در راستای کاهش بیکاری و بهبود وضع اکثریت مردم باشد.
با توجه به این هدف اولا فرصتهای اشتغال باید در مناطق روستایی و شهرهای کوچک به وجود آید، ثانیا این فرصتها به طور متوسط باید به اندازه کافی ارزان باشد، ثالثا با توجه به این که جمعیت کشورهای در حال توسعه از آموزش کافی برخوردار نیست و نرخ بیسوادی بالاست، روشهای تولید باید نسبتا ساده باشد. رابعا روشهای تولید باید به صورتی باشد که از منابع محلی استفاده کند و در نهایت اهداف فوق از رهگذر ایجاد صنایع کوچک قابل تحقق باشد.
یکی از مهمترین نقطه قوتهای صنایع کوچک استعداد بالقوه آنها در برقراری رابطه بین تولیدات بخش کشاورزی و بخش صنعت است. صنایع کوچک در هر دو زمینه فراوردهسازی محصولات کشاورزی و تولید ماشینآلات و وسایل موردنیاز برای استفاده در بخش کشاورزی سهم مهمی را ایفا میکند.
پیشرفتهای سریع کشورهای در حال توسعه نظیر کره جنوبی، تایوان، مالزی، هندوستان، ترکیه، اندونزی و دهها کشور دیگر نشاندهنده این است که با برنامهریزیهای جامع، اتخاذ سیاستهای اصولی در جهت تقویت کارآفرینی و ایجاد انگیزه در جهت جذب کارآفرینان میتوان خلا موجود در کشور را پر کرد. با مروری بر علل پیشرفت کشورهای صنعتی چون آلمان، ژاپن، امریکا، انگلیس و دیگر کشورهای پیشرفته صنعتی متوجه میشویم که صنایع کوچک در این کشورها به عنوان پایههای اصلی رشد و توسعه و دستیابی به صنایع فوق مدرن بوده است
. به دلیل انعطافپذیری و استفاده از تکنولوژی ساده، صنایع کوچک نقش بسزایی در تولید، اشتغالزایی، صادرات، ارزش افزوده و در یک کلام توسعه اقتصادی کشور دارند. با عنایت به وابستگی شدید صنایع واسطهای و مادر در زمینه تکنولوژی و توان سرمایهگذاری کشورهای صنعتی، امکان هرگونه حرکت اساسی در جهت صنعتی شدن برای کشورهای درحال توسعه کند و مشکل خواهد بود و برای رهایی از این تنگناها و حداکثر بهرهگیری از امکانات و استعدادهای داخلی و افزایش تولید ناخالص داخلی کشور و اشتغال، حمایت از صنایع کوچک یکی از بهترین راهها میتواند باشد. مطابق مطالعات و بررسیهای انجام شده در سطح جهان توسط سازمان جهانی کار (ILO) حدود 70 درصد از نوآوریها و اختراعات در صنعت، توسط کارآفرینانی به وجود آمده که در واحدهای کوچک و متوسط مشغول بودهاند.
در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه، سیاستگذاریها در جهت حمایت هرچه بیشتر از صنایع کوچک است و این بنگاههای کوچک به شدت مورد توجه قرار گرفتهاند تا جایی که به عنوان مثال در قانون اساسی کره جنوبی بر حمایت و پشتیبانی هرچه بیشتر از این صنایع تاکید شده است، یا در ژاپن صنایع کوچک با سازماندهی بسیار قوی نقش مهمی در تحولات صنعتی و تکنولوژیک این کشورها ایفا میکنند.
مزایای کلی صنایع کوچک
مزایا و برتریهای صنایع کوچک در دنیای امروز به حدی است که بدون اغراق قابل شمارش نیست و محدودیتی برای این مزایا وجود ندارد. این مزایا از زوایای مختلف قابل بررسی است اما به طور کلی میتوان این مزایا و ویژگیها را برای صنایع کوچک در سطح جهانی به شرح ذیل برشمرد:
1 – تنوع در مصرف منابع انرژی
با عنایت به رشد نامحدود تکنولوژی در زمینههای مختلف علوم الکترونیک، علوم ژنتیک و; میزان مصرف انرژی در صنایع معدنی بسیار کاهش یافته و در آینده نیز همچنان این کاهش ادامه خواهد یافت و به همت و ابتکار و خلاقیت کارآفرینان واحدهای کوچک، منابع جدید انرژی با قیمتهای بسیار پایینتر جایگزین منابع قبلی شده که از این منابع میتوان به تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریسیته و حرارت، انرژی حرارت مرکزی زمین، امواج دریا، انرژی باد، انرژی رعد و برق، هیدروژن و بیوگاز اشاره کرد که واحدهای تحقیقاتی صنایع کوچک پیوسته روی این مسائل مطالعه نموده و آنها را مدنظر قرار دادهاند.
2 – کاهش اتلاف انرژی مواد
رشد تکنولوژی و طراحی هوشمندانه و بکارگیری ابزارهای نوین سبب کاهش قیمت بإ؛ توجه به کاهش ضایعات، مصرف کم انرژی، حذف کارهای غیرضروری و مصرف کامل مواد اولیه شده است.
3 – تمرکززدایی
وجود مراکز متعدد کارگاههای تولیدی در شهرها و روستاهای مختلف کشورها موجب تمرکززدایی از جهات مختلف صنعتی، تولیدی و نیروی انسانی شده و توزیع تقریبا همگونی را از نظر جمعیتی و ; در سرتاسر هر کشور سبب شدهاند.
4 – کارآیی اقتصادی
صنایع کوچک در صورت گسترش مطلوب، محیط رقابتی و سالمی به وجود میآورند که در کارایی اقتصادی کشور نقش بسزایی خواهد داشت. صنایع کوچک میتوانند به عنوان اقمار صنایع بزرگ، سهم بسزایی در تحول صنعتی و به وجود آوردن پیوندهای مستحکم صنعتی ایفا کنند. امروزه در اغلب کشورهای جهان و خصوصا در ژاپن، صنایع بزرگ تدریجا خط تولید خود را کوچکتر کرده و آنرا به صنایع کوچک میسپارند. در کارگاههای کوچک تولیدات بر اساس درخواست مشتری و باب میل و سلیقه آنها ساخته میشود و محصولات بسیار متنوعی با کیفیتهای بسیار بالا و از نظر زیبایی نیز در حد بالایی تولید میکنند. زمان ساخت محصول در این کارگاهها نسبت به کارخانههای بزرگ خیلی کوتاهتر است و لذا مشتریان بیشتر راغب هستند تا کالاهای موردنیاز خود را از اینگونه واحدها تهیه نمایند. این صنایع:
– دارای بالاترین ظرفیت ایجاد اشتغال برای قشر جوان و نیروی فعال هستند
– توانایی لازم در راستای تامین قطعات موردنیاز صنایع مادر بزرگ را دارند
– توانایی انعطافپذیری بالایی در تنوع بخشیدن به نوع فعالیتهای تولیدی را دارند – توان لازم در جهت جذب سرمایههای سرگردان جامعه را دارند
– این صنایع میتوانند سکوی پرتاب مدیران و کارآفرینان اقتصادی باشند و مرکزی برای مدیران و نیروهای متخصص موردنیاز صنایع و تکنولوژی پیشرفته باشند
مدیران این کارگاهها و واحدها دارای مزایا و ویژگیهای خاص هستند که برخی از این ویژگیها عبارتند از:
– در تصمیمگیری برای انجام کار جدید و تغییر و تحول در روند کار قاطع هستند
– خواهان سبک موفقیت و موقعیت اجتماعی ویژه هستند
– حداکثر استفاده را از حداقل امکانات مینمایند
– گرایش شدید به آگاهی یافتن از روشهای جدید و نوین تولیدی و بکارگیری بهینه روشها را دارند
– دارای قدرت سازماندهی موثر و پویا هستند
– صبور بوده و دست به مخاطره میزنند
– برنامهریز دقیق و آیندهنگر هستند
– به سرعت خود را با منابع موجود تولید هماهنگ میکنند
– در زمینه تولیدات نیز دارای ویژگیهای خاصی هستند که اغلب صنایع بزرگ فاقد آن هستند.
عوامل بازدارنده در رشد صنایع کوچک و راهکارهای رفع آن
حتی کمی صنایع کوچک در ساختار صنعتی کشور ما قابل توجه است ولی به دلیل آن که در سیاستگذاریها به واحدهای تولیدی یکسان و فارغ از مقیاس آنها نگریسته شود، صنایع کوچک و متوسط با معضلات متعددی روبهرو شدهاند. این معضلات به حدی است که این صنایع از ایفای نقش مورد انتظار از آنهإ؛ همچنین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه ناتوان ماندهاند.
از عوامل بازدارنده و موانع رشد صنایع کوچک در کشور میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1 – داشتن ساختار سنتی از جنبههای مختلف مدیریتی، نیروی انسانی و ماشینآلات 2 – محدود بودن به بازارهای کوچک
3 – در اختیار نداشتن منابع مالی لازم و کافی
4 – پایین بودن نرخ سرمایهگذاریهای جدید
5 – وجود قوانین انعطافپذیر کار و تامین اجتماعی و مالیاتی
6 – آسیبپذیر بودن این صنایع در مشکلات و بحرانهای اقتصادی در رویارویی با تورم، مشکلات تامین مواد اولیه و غیره
7 – نبود نظام منسجم پشتیبانی از صنایع کوچک
8 – پایین بودن نرخ ورود صنایع کوچک به بازار و مشخص نبودن نرخ واقعی خروج از آن
9 – نبود نظام پشتیبانی از کارآفرینان و نوآوران
اگر تجربه کشورهای پیشرو در این عرصه رإ؛ که در سازماندهی صنایع کوچک به موفقیتهای قابل ملاحظهای دست یافتهاند مورد توجه قرار دهیم، درخواهیم یافت که ما نیز ملزم به کار و کوشش همگانی و اقدامات اساسی در نظریهپردازی و ارائه راهکارهای مناسب و منطقی برای سازماندهی صنایع کشور خود هستیم. از دیدگاه ما صنعت کشورمان نیاز به تحول در عوامل زیر را دارد تا فضای مناسب برای تنفس در رشد صنایع کوچک فراهم آید:
راهکارها:
1 – رقابتپذیر کردن صنایع
با توجه به جهانی شدن اقتصاد، صنایع کوچک و متوسط برای رقابتپذیر شدن نیاز به تحول در موارد زیر را دارند:
– افزایش کیفیت کالا و کاهش قیمت محصولات
– افزایش مقیاس
– نوآوری
– تنوع
– نو کردن ماشینآلات
– آموزش
البته این تحول باید »فرایند گونه« و از نوع پویای آن باشد در غیر این صورت ممکن است در کوتاه مدت به موفقیتهایی دست یابیم، ولی در درازمدت به طور حتم با مشکلات دوچندانی مواجه خواهیم بود.
2 – تقویت ارتباط صنایع کوچک با صنایع بزرگتر
تقویت ارتباط صنایع کوچک و بزرگ، باید در راستای سیاست بومی کردن هرچه بیشتر زنجیره ارزش افزوده صنایع از طریق تشویق آنها به »پیمانکاری« باشد همچنین ارائه برخی تسهیلات و تخفیفهای مالیاتی و نظارت بر حسن انجام اینگونه قراردادها و تشویق صنایع به ورود به سیستمهای پیمانکاری بینالمللی، با هدف تسهیل راهیابی آنها به بازارهای جهانی از دیگر راهکارهای قابل پیگیری است.
3 – راهاندازی خوشههای صنعتی
راهاندازی خوشههای صنعتی و ایجاد شبکههای همکاری بین صنایع کوچک با هدف رسیدن به مقیاسهای قابل رقابت، راهکار دیگری برای سازماندهی آنهاست. در این راستا ارتقای کیفیت محصولات از طریق ایجاد زمینههای همکاری بین تشکلهای صنایع با تشکلهای دیگر چون مهندسین مشاور، دانشگاهها و نهادهای تحقیقاتی امکانپذیر خواهد بود.
در اینجا تذکر دو نکته حائز اهمیت است: اول این که از مشخصات صنایع کوچک مدرن »انعطافپذیر بودن« آنهاست و انعطافپذیر شدن این صنایع، مستلزم منعطف بودن قوانین کار و تامین اجتماعی، مالیات و حقوق و دستمزد است که مختص آنها تدوین شده باشد. نکته دوم »توجه به آموزش« است. در دیدگاه مدرن، آموزش پویا، هدفمند و بروننگر، لازمه نظامهایی است که میل به رشد، نوآوری تعامل و توسعه دارند. درواقع پس از شناخت کامل از وضعیت صنایع داخلی و آگاهی از تجربیات جهان توسعه یافته است که میتوان با طراحی نظامی کارآمد و همه گیر و اعمال سیاستهای توسعهای، این بخش از صنعت کشور را فعال و پویا نمود. نگرش یکسان به صنایع کشور، بدون توجه به کوچکی و بزرگی این صنایع یکی از عمدهترین معضلات صنایع کوچک در کشور ما شمرده میشود.
در حال حاضر 364 هزار کارگاه صنعتی کوچک در کشور وجود دارد که 96 درصد از کل صنعت کشور را شامل میشود اما در مجموعه قوانین کشور در شاخصهایی همچون قوانین تجاری، قوانین پولی و مالی، قوانین گمرکی و مالیاتها، هیچ قانونی که به صورت مستقیم اشاره به بخش صنعت کوچک و متوسط بکند، وجود ندارد و اگر هم به صورت غیرمستقیم اشاره کند، هیچ تفاوتی با بخش بزرگ صنعت ندارد. این معضل یکی از مشکلات عمده صنعت کوچک است که جز با تغییر نگاه کلان دولت به صنعت کوچک، حلشدنی نیست.
اشتغال و لزوم توجه به صنایع کوچک
امروزه از اشتغال به عنوان یکی از متغیرهای اصلی اقتصاد نام برده میشود. تبعات بیکاری علاوه بر مشکلاتی که برای فرد ایجاد میکند به جامعه نیز زیان میرساند و درواقع همیشه افرادی ناخواسته و به اجبار بیکارند. از این جهت برای رفع معضل بیکاری راهکارهای متعددی از سوی اقتصاددانان پیشنهاد شده است که از آن جمله میتوان به صدور نیروی کار به خارج از مرزها، استخدام اجباری و خارج از تخصص توسط دولت، ایجاد و رشد صنایع خانگی باتکیه بر خوداشتغالی و; اشاره کرد. اما همواره به طور مشترک اقتصاددانان به نقش صنایع کوچک در رشد اقتصادی و درجه کاربردی بالای آنهإ؛ (اشتغالزایی بالا) اذعان دارند.
آنچه که اهمیت و نقش صنایع کوچک و توسعه آن را در کشور ما بیش از همه جلوه میدهد دو مزیت اساسی این صنایع است که در ادامه به بررسی آن میپردازیم. از ویژگیهای مهم این صنایع سرمایهگذاری اندک موردنیاز و اثرات حاصل از کاربری (یا به عبارتی قدرت اشتغالزایی) بالای این صنایع میباشد. زیرا امروزه یکی از مشکلات اساسی در جامعه ما معضل اشتغال و بالا بودن نرخ بیکاری است و لذا ازجمله اهداف کلیدی و مهم برنامههای آتی کشور رفع عدم تعادلهای موجود در این عرصه میباشد
. از طرف دیگر پرواضح است که منابع مالی جهت انجام پروژههای سرمایهگذاری به منظور ایجاد اشتغال پایدار و مولد بسیار محدود و اندک است. لذا تدابیری که در جهت رفع معضل بیکاری اتخاذ میگردد باید از این ویژگی خاص برخوردار باشند که ضمن این که ایجاد اشتغال پایدار و مولد را هدفگذاری مینمایند، باید با کمترین سرمایه بیشترین اشتغال را ایجاد کنند که این اهداف با توجه به ویژگیهایی که برای صنایع کوچک برشمردیم، از رهگذر توسعه و ایجاد صنایع کوچک قابل تحقق است زیرا همانطور که گفته شد در این صنایع با کمترین سرمایه بیشترین اشتغال ایجاد میشود چرا که سرمایهگذاری اندک و کاربری بالا ویژگی خاص این صنایع است. این موضوع از آمار و اطلاعات مربوط به صنایع کوچک به خوبی قابل درک است.
مطابق آمار و اطلاعات موجود در کشور در سال 1375، سهم کارگاههای صنعتی کوچک (کمتر از 10 نفر کارکن) از کل اشتغال بخش صنعت 47/5 درصد میباشد. این گروه از کارگاههای صنعتی نسبت به سایر گروهها بیشترین سهم از اشتغال را به خود اختصاص داده است. همچنین بالغ بر 95/8 درصد از کل کارگاههای صنعتی کشور درگروه صنایع کوچک قرار دارند. این درحالی است که با این سهم بالا از کارگاههای صنعتی از اشتغال صنعتی، تنها 9/3 درصد از کل سرمایهگذاری بخش صنعت مربوط به صنایع کوچک میباشد.
دانلود این فایل
دانلود مقاله ارائه یک سیستم هوشمند به منظور تشخیص بیماری سرطان معده بر اساس الگوریتم طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان (SVM) تحت word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارائه یک سیستم هوشمند به منظور تشخیص بیماری سرطان معده بر اساس الگوریتم طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان (SVM) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه یک سیستم هوشمند به منظور تشخیص بیماری سرطان معده بر اساس الگوریتم طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان (SVM) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارائه یک سیستم هوشمند به منظور تشخیص بیماری سرطان معده بر اساس الگوریتم طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان (SVM) تحت word :
چکیده
در کشور ما سرطان معده جزو شایعترین بدخیمیها بوده و میزان بروز آن در منطقه شمال شرق کشور بالاست. در این تحقیق روش جدیدی برای تشخیص بیماری سرطان معده ارائه شده است. یکی از مشکلات اساسی مربوط به این بیماری عدم تشخیص، بموقع و صحیح آن می باشد. امروزه پزشکان بیش از هر چیز با تکیه بر تجربیات و دانسته های خود، آزمایشات پیچیده و وقت گیر به این بیماری پی می برند. با این وجود خطاهای انسانی اجتناب ناپذیر است؛ در این تحقیق داده های 52 فرد مورد ارزیابی قرار گرفتند. با استفاده از فرآیندهای پردازش تصویر و الگوریتم های هوشمند مصنوعی شامل؛ پیش پردازش های اولیه به منظور بهبود کیفیت و ویژگی های آماری تصویر، الگوریتم •- (SVM) به منظور استخراج ویژگی های بیماران و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان )Histogram( هیستوگرام تصویر منظور طبقه بندی صحیح بین بیماران و موارد مشکوک در جهت شناسایی و تشخیص بیماری استفاده شده است. سیستم پیشنهادی با استفاده از ترکیب روشهای مذکور موفق شد با تکیه بر ویژگی های پایگاه داده در قالب ترکیب و تعامل به دقت شناسایی 858% دست یابد. روش های حاضر علی رغم دقت بالا، هزینه بر و وقت گیر می باشند؛ که با مقایسه این روش با روشهای مذکور به دقت و کارایی آن پی خواهیم برد. کلید واژه: سرطان معده، بیمار، الگوریتم های هوشمند مصنوعی، استخراج ویژگی و ماشین بردار پشتیبان.
1 – مقدمه
سرطان به عنوان یک مشکل عمده در جوامع بشری شناخته شده است. بطوریکه بعد از بیماریهای قلبی بالاترین میزان مرگ و میر را به خود اختصاص داده است [1]. علاوه بر میزان بالای مرگ و میر، عواقب اقتصادی -روانی و همچنین معلولیت هایی که این بیماری به دنبال دارد باعث شده که تلاش فراوانی جهت شناسایی سریع و درمان قاطع آن انجام شود 2]. بر اساس آمار ارائه شده از طرف سازمان بهداشت جهانی، سرطان معده دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در کل جهان به شمار می رود. بعلت اینکه بیشتر از 50 مورد شناخته شده آن هنگام تشخیص غیر قابل جراحی می باشد و با وجود درمانهای موجود هنوز هم شانسی زیادی برای طول عمر 5 ساله را نمی توان برای این بیماری انتظار داشت. شیوع جهانی این بیماری نامشخص است، اما در این مطالعات انجام شده در کشورهایی مثل ژاپن، چین، آمریکای جنوبی و اروپای شرقی شیوع بالایی دارد. بطوریکه در ژاپن 20 تا 30 کل سرطانها را شامل می شود و سالانه بیش از 22 هزار مورد جدید در ایالات متحده شناخته می شود 13]. بر طبق گزارشهای موجود سرطان معده در شمال شرق ایران از شیوع بالایی برخوردار است که بروز استاندارد شده آن نسبت به جمعیت جهانی در مردان 29.1 و در زنان 11.1 در هر 100 هزار نفر گزارش شده است [4]. اغلب بیماران مبتلا به سرطان معده در مراحل پیشرفته مراجعه میکنند. حتی بیمارانی که در مراحل نسبتاً اولیه کرده و تحت درمانهای مناسب قرار می گیرند. معمولاً بعلت عود فوت می کنند. از طریق بیولوژی تومور کارسینوژنز امروزه دو زمینه فعال تحقیقاتی بشمار می روند [2]. کشف آسیب شناسی ها از طریق تصاویر آندوسکوپی توسط پزشکان آموزش دیده صورت گرفته است. با این حال، به رغم موفقیت آنها در انجام وظیفه خود، این فرایند کند بوده و می تواند به واسطه خستگی، کسل بودن و عوامل محیطی تحت تاثیر قرار گیرد و در نتیجه مستعد ایجاد خطا گردد و به طور منظم ذهنی و کیفی هستند [5]. از اینرو، تکنیک های محاسباتی متعددی برای پردازش تصویر که قادر به کشف الگوها، لبه ها، کلاستر ها و ; باشند وجود دارد، که می توانند به پزشکان در تشخیص بیماری کمک کنند. در چند سال اخیر توجه قابل ملاحضهایی به روش های داده کاوی پزشکی شده است. به صورت تئوری ثابت شده است که یک گروه از کلاسه بندها، نتایج دقیق تری از بهترین آنها را ارائه می دهند [12-16، می توان دریافت که هر دسته داده و روش، دارای توانایی ها و ضعفهای مربوط به خود بوده که ممکن است در یک سیستم داده کاوی خوب عمل کند و در جایی دیگر نتیجه مطلوب را ندهد||13]. به همین خاطر برای رسیدن به جوابی پایدار و مطلوب، میل به ترکیب روش های هوشمند رو به رشد است. تاکنون روش های بسیاری در غالب تحقیقات متعدد از طریق شبکه های عصبی، تحقیقات آماری و فرآیندهای پردازش تصویر معرفی و بررسی شده اند. در این تحقیق ابتدا روش کلی بیان شده و با توجه به مطالب فلوچارت (1) به بحث و بررسی رئوس مطالب می پردازیم. امید است تا این تحقیق نیز گامی هرچند اندک ولی چشمگیر در جهت بهبود روش ها، معالجه و تشخیصی این بیماری داشته باشد. در ابتدا مساله سرطان معده مطرح می شود، سپس بحث بازشناسی الگو و در نهایت روش پیشنهادی به همراه نتایج بررسی میشود .
دانلود این فایل
دانلود بررسی تبلیغاتی شرکت طوس طیف تحت word دارای 208 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی تبلیغاتی شرکت طوس طیف تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی تبلیغاتی شرکت طوس طیف تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود بررسی تبلیغاتی شرکت طوس طیف تحت word :
دانلود بررسی تبلیغاتی شرکت طوس طیف تحت word در 208 صفحه ورد قابل ویرایش
دانلود بررسی تبلیغاتی شرکت طوس طیف تحت word
فهرست مطالب
صفحه عنوان
- مقدمه 7
- گرافیک و تبلیغات نوین 12
- فصل اول: آرم و نشانه ها 22
- فصل دوم: اوراق اداری 38
- فصل سوم: پوستر 55
- فصل چهارم: کاتالوگ و بروشور 88
- فصل پنجم : فولدر 124
- فصل ششم: بیلبورد 128
- فصل هفتم: استند 148
- فصل هشتم: هدایای تبلیغاتی 162
- فصل نهم: بسته بندی 187
- فصل دهم: لیبل 209
- فصل یازدهم: طراحی جلد 212
- منابع و مآخذ 221
مقدمه :
علائم و نشانه ها از بدو خلقت در اشکال مختلف تصویری همراه انسان بوده است . تصاویر موجود در غارها، زمینه های پیدایش خط ، نمادهای ریاضی در علوم و همچنین سایر زمینه های مختلف ریشهای ابتدایی پیدایش علائم می باشند.
امروزه طراحی آرم یا نشانه از جمله وظایف هنرمند و طراح گرافیک می باشد. هر سازمان یا موسسه ای به هنگام شکل گیری، درصدد طراحی یک نشانه و آرم برای خود می باشد تا بدین وسیله بتواند هویت و شخصیت اجتماعی خود را به دیگران معرفی نماید .
اصولا آرم یا نشانه مشخصه اصلی هویت سازمانی بوده و حکم امضاء و مهر آن را دارد . بنابراین طراحی یک آرم بایستی با احتساب تمامی جنبه های مختلف و بررسی دقیق صورت پذیرد. یک پوستر ، بروشور و یا یک صفحه از روزنامه که توسط هنرمند گرافیک صفحه آرایی شده است یک زمان کوتاهی را به خود اختصاص داده و سپس ، تصویر جدیدی جای آن را می گیرد اما یک نشانه اغلب دارای تاریخ مشخص و معینی نیست
گرافیک در عرصه تبلیغات:
زمانیکه از خواب بیدار می شویم و برای وزرش صبحگاهی تلویزیون را روشن می کنیم ، تبلیغ پفک نمکی ، سس سالاد ، شامپو ، جوراب ، بخاری ، یخچال و بسیاری از تبلیغات تلویزیونی را به ناچار می بینیم . وقتی از منزل خارج می شویم باز هم یک سری از تبلیغات بوسیله رادیو به گوش ما می رسد . در خیابان ها ، پشت اتوبوس ها ، سردرمغازه ها و یا به تابلوهای خیابانی که نگاه می کنیم همه و همه تبلیغات متفاوتی که روزانه با آن ها سروکار داریم . با وجود حجم فراوان تبلیغات و انواع محصولاتی که تبلیغ می شوند آیا تاکنون اندیشیده ایم که چه میزان در امر تبلیغات موفق بوده ایم ؟ چقدر با این موضوع ، عملی و تخصصی برخورد می کنیم ؟ آیا می دانیم وضعیت عناصر درگیر با تبلیغ ، در کشور ما چگونه است؟ آیا برای حل مشکلات تبلیغات در کشور گامی برداشته شده است ؟
تبلیغات در زمان قدیم در مقایسه با تبلیغات امروزی خیلی ساده بود ، با وجود این هدف اساسی از آگهی همان بود که امروز هم هست ، بدین معنی که منظور از آن ایجاد ارتباط برای دادن اطلاعات و ایده ها به گروهی از مردم بود که موجب تغییر یا تقویت رفتار آنها بشود .
تأثیر تبلیغات بر زندگی روزمره ، به عنوان یکی از شاخه های علمی ، فرهنگی ، اجتماعی و ارتباطی و نوپا بودن این صنعت در کشور ، به آن شده است لازم و ضروری می باشد . برای حل مشکلات ، لازم است با انتخاب شاخص های صحیح گامهای مناسبی در این را ه برداریم و از ابتدا، پایه این دانش را در کشور صحیح بنا کنیم .
در این فایل سعی برآن است ، که شکل های مختلف تبلیغات مکتوب، اعم از آگهی تک برگ ، مطبوعاتی و محیطی و استفاده از هنر گرافیک در تبلیغات روزمره را در حد نیاز مخاطبان محترم معرفی و روش طراحی و اجرا و نحوه چاپ آن ها بیان شود.
تاریخچه ای از طراحی گرافیکGraphic Design) )
گرافیک و تبلیغات نوین:
طراحی گرافیک با اهمیت روز افزون خود ، حرفه ای است که به دلیل وابستگی به تکنولوژی تکثیر در دوران مختلف ، شکلهای مختلف به خود گرفته است . آنچه که مطالعه تاریخ قرن بیستم به ما نشان می دهد ، پیشرفت و جهش سریع تکنولوژی درهمه زمینه ها منجمله چاپ و صنعت می باشد .
گسترده شدن ارتباطات و روابط بین المللی ، نیاز به اطلاع رسانی و انتشار اطلاعات در سطح کره زمین را با دست یابی به روش های پیشرفته رسانه جدید به وجود آوردند و طراحی گرافیک نیز از این تحولات بی تأثیر نماند.
دانلود این فایل
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود بررسی ارتباط آموزشهای فنی و حرفه ای رسمی با نیازهای بازار
دانلود مقاله مدیریت کشاورزى تحت word
دانلود پاورپوینت جمعیت شناسی :سازمان ملل متحد تحت word
دانلود آزمایش ثبات رنگ کالاهای نساجی تحت word
دانلود پاورپوینت داروهای روان گردان25 اسلاید تحت word
دانلود پاورپوینت بیوگرافی حسین امانت تحت word
[عناوین آرشیوشده]