دانلود مقاله راهکارهای مقابله با بیابان زایی تحت word دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله راهکارهای مقابله با بیابان زایی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله راهکارهای مقابله با بیابان زایی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله راهکارهای مقابله با بیابان زایی تحت word :
خداوند مهربان منابع طبیعی را به طور یکنواخت و رایگان در اختیار بشر قرار داده تا ضمن بهره برداری صحیح و اصولی آن را برای آیندگان حفظ و حراست کند. چرخه حیات در گرو سلامت و برقراری تعادل منطقی در طبیعت است که این طبیعت در صورت ها و شکل های متفاوت رو نمایی می کند و در برخی نواحی سر سبز و پر آب و با طراوت است و در بعضی نواحی بیابانی است.
بیابان و اراضی خشک به عنوان زیست بوم طبیعی، زیستگاه بیش از یک سوم مردم جهان است که اکثرا فقیر ترین افراد جامعه جهانی می باشند. با توجه به همین موضوع است که امروزه فرآیند بیابان زدایی و مقابله با آن از دیدگاه های مختلف فنی- تکنیکی اقتصادی و اجتماعی و به ویژه کاهش فقر و آسیب های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است. همچنین باید توجه داشت که بخش اعظم اراضی خشک علیرغم خطر بیابانزدایی به دلیل ویژگی های طبیعی از امکانات و ظرفیت های اجتماعی و اقتصادی ملموسی برخوردار می باشد که با اتکای همین ویژگی ها از طریق توانمند سازی جوامع محلی می توان در تامین معاش پایدار و توسعه آن اقدام نمود.
فصل اول: طریقه طرح نویسی
مقدمه
اهمیت گیاه تاغ Haloxy lon SP در مناطق بیابانی جهت تثبیت شن جلوگیری از فرسایش بادی و بیابان زدایی بر همه دست اندر کاران منابع طبیعی و کسانی که در حاشیه کویر زندگی می کنند کاملا مشخص و روشن می باشد. تحمل این درختچه در برابر خشکی هوا و بادهای سوزان در مناطق کویری ایران در دیرباز شناخته شده و همواره سعی می گردد با ایجاد کمربند سبز از توده های تاغ در نواحی مذکور از حرکت شن های روان جلوگیری و از این گیاه به عنوان سد بازدارنده استفاده شود.
مثلا در ورامین (منطقه ابردژ) مشکلی وجود داشت که کارشناسان برای حل این مشکل تصمیماتی اتخاذ کرده و برای حل این مشکل طرحی ارائه داده اند.
اما ابتدا لازم است که مواردی در مورد طرح نویسی داده شود و سپس به جزئیات پرداخته شود.
برای طرح نویسی لازم است که هدفمان را مشخص کنیم اینکه به چه منظور می خواهیم طرح ارائه دهیم. بعد از اینکه هدفمان مشخص شد برای عملی کردن طرحمان باید اطلاعات بدست بیاوریم که این اطلاعات بر اساس منطقه مورد نظر به دست می آید.
تعیین هدف و ارائه طرح
پیشتر گفته شد که اگر قرار باشد طرحی ارائه شود باید برای آن هدفی داشته باشیم که این هدف در اینجا جلوگیری از پیشروی شن های روان است که باید در خصوص این موضوع مسائل مربوطه را مورد بررسی قرار دهیم که این مسائل عبارتند از:
1- نقشه مناطق را داشته باشیم
2- موقعیت و شرایط طبیعی و مساحت
3- پستی و بلندی
4- شیب و جهت زمین شناسی
5- خاکشناسی
6- هیدرولوژی
7- اقلیم
8- حرارت
9- دما
10- بارندگی و باد
11- پوشش گیاهی
بعد از اینکه این مسائل را شناسایی کردیم باید با توجه به اطلاعات بدست آمده طرحی را ارائه بدهیم که مشکل را حل کند.
منطقه مورد نظر ابردژ ورامین است که به علت پیشروی شن های روان به سمت راه آهن باعث مسدود شدن راه آهن گشته و مشکل آفرین شده بود. براین اساس تصمیم گرفته شد که مناطق اطراف راه آهن در منطقه ی مورد نظر تاغ کاشته شود. به این منظور درختان تاغی کشت گردید که دارای سنی حدود 26 سال است. در این رابطه ضرورت موجب گردید که طرح مدیریت پرورشی تاغزارهای دست کاشت در این منطقه با هدف جوان کردن توده های مسن هدایت توده های جوان استمرار تولید با تکیه بر حفظ و بقای توده های موجود استفاده از تاغزارها به عنوان مراتع و چراگاه دامداران منطقه استفاده از چوب برای تامین قسمتی از سوخت اهالی و کاستن فشار مردم بر عرصه های منابع طبیعی و ملی و اجرای صحیح طرح پرورشی تهیه گردید.
روش کار به این صورت است که طی دو مرحله صحرائی و ستادی انجام می شود. وجود شن های روان و بیابان های وسیع در منطقه ابردژ ورامین که در نتیجه اقدامات انسانی و شرایط آب و هوایی ایجاد گردیده موجب مسدود شدن ریل آهن سراسری و از بین رفتن قنوات مزارع و نابودی باغات و خانه های روستایی و بالاخره مهاجرت اهالی روستائیان اطراف را فراهم می آورد.
نقشه هایی با مقیاس های متفاوت از دشتهای وسیع با شیب کم / موقعیت و شرایط طبیعی / مساحت و حدود عرصه / پستی و بلندی / شیب و جهت زمین شناسی اینکه زمین دارای چه ترکیباتی است.
خاکشناسی: که در مورد خاکشناسی زمین را به پلات های مختلف طبقه بندی می کند و آنچه که از بازدید منطقه طرح و توجه به پروفیل های خاک و تفسیر نتایج آزمایشگاهی حاصل شده زمانیکه منجر به تنظیم گزارش خاکشناسی شده است.
ضرورت دارد شرایک اکولوژیکی گونه تاغ کاشت شده از نظر نیاز خاکی مورد توجه و بررسی قرار گیرد لازم است کلیه عوامل و پارامترهای موجود مورد توجه قرار گیرد.
هنگامیکه خاک را شناسایی می کنیم خاک را به پلات های مختلف تقسیم می کنیم و آنها را از نظر شور قلیای بودن ، فراوانی یون سدیم مواجه با محدودیت های عمده و اینکه از لحاظ مواد غذایی و مواد آلی در چه حد هستند بررسی می کنیم.
هیدرولوژی:منطقه طرح از نظر هیدرولوژی در حوضه بسته منطقه به دست آورده می شود. اینکه در منطقه آبهای سطحی، آبراهه ها، رودخانه ها، رودخانه های آبشور، آبهای زیر زمینی، چاه و چاه آبشور.
حرارت:حرارت یکی از مهمترین عوامل رشد و نمو گیاه تاغ به شمار می رود.
بارندگی: آب برای مناطق خشک و نیمه خشک اهمیت فراوانی دارد و از عناصر مهم آب و هوایی به شمار می رود. با رش باران بیش از هار عنصر اقلیمی دیگر در رشت نبات تاغ و نیز در اجرای عملیات بیولوژیکی اثر می گذارد.
باد:توزیع فراوانی های سالانه سرعت و جهت باد و ... باید بررسی شود.
پوشش گیاهی:یکی از ویژگی های اصلی مناطقی که مقدار بارندگی آن کمتر از – اصلی تر در سال است از عدم تعادل انتشار آب در خاک که این امر در وضع پوشش گیاهی کاملا نمودار است. پراکندگی پوشش گیاهی در منطقه طرح اعم از اشکوب بالا و کف اشکوب به علت پستی و بلندی و فرورفتگی های موجود و نفوذ آب در مناطق فرورفته بیشتر از مناطق پست می باشد.
استپهای منطقه طرح در دو گروه گزروفیتها xerophytes و فره آتوفیتها phereatophytes تقسیم می گردد.
گزوفیت ها گیاهانی هستند که در مقابل خشکی مقاومت داشته و تا حدی در مقابل نمک مقاوم هستند.
دانلود این فایل
دانلود طرح (کارآفرینی) اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری تاکسی تلفنی تحت وب تحت word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود طرح (کارآفرینی) اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری تاکسی تلفنی تحت وب تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود طرح (کارآفرینی) اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری تاکسی تلفنی تحت وب تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود طرح (کارآفرینی) اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری تاکسی تلفنی تحت وب تحت word :
بخشی از فهرست دانلود طرح (کارآفرینی) اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری تاکسی تلفنی تحت وب تحت word
1- شرح پروژه 3
2- نرم افزارهای مورد استفاده 7
3- طراحی فرم ها 8
4- امکانات 10
- بازیابی 10
- اعطای اشتراک 11
- گزارش گیری 11
- وضعیت مالی 11
- ورود به بانک 12
5- سخن آخر 15
تمامی اختراعات، اکتشافات و پیشرفت های بشر زمانی توجیه شده و مفید واقع می شوند که از آنها استفاده شود و به صورت کاربری دربیایند.
یکی از مهمترین و پرکاربردترین این اختراعات کامپیوتر است که به جرأت می توان آن را پدیده قرن نامید. پدیده ای که امروزه در تمامی زمینه ها برای خود جایی باز نموده است.
در اینجا نیازی به برشمردن فواید و کاربردهای کامپیوتر نمی باشد زیرا که امروزه برای همگان پدیده ای توجیه شده است و در کمترین زمان ممکن بصورت یکی از لوازم ضروری زندگی انسان در آمده است.
زندگی ماشینی ای که بدون کامپیوتر اگر متوقف نشود، حتماً مختل خواهد شد. بارزترین ویژگی کامپیوتر که امروزه انسانها را ناچار به استفاده گسترده از آن نموده است، انجام عملیات تکراری، حجیم و کسالت آور به دفعات و در زمانی بسیار کم است.
ایده انجام این پروژه نیز بر اساس همین تفکر شکل گرفته است یعنی انجام حجم زیادی از عملیات تکراری در زمانی کم. درست است که این طرح، طرح جدید و تازه ای نیست و در گذشته نیز اجرا شده است، اما به نظر من تمرین بسیار خوبی است برای آشنایی با روش ها، اصول و مراحل ایجاد یک پروژه و ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با مسائلی که در رابطه با هر پروژه وجود دارد.
اولین گام برای بررسی پروژه، آشنایی با محیط های کاری و مکانهایی است که از این نوع نرم افزارها استفاده می کنند. ارتباط نزدیک با این مکانها، باعث می شود که به طور دقیق و کامل بتوان سیستم را ارزیابی نمود و از نقائص و نیازهای سیستم با خبر شد تا با آگاهی کامل، سیستمی جدید و کارآمد، جایگزین سیستم های قبلی ناکارآمد شود. شاید نیاز به این نرم افزار در محیط های کوچک کاری و آژانس هایی که محدوده بسیار کوچکی را تحت پوشش دارند، احساس نشود و سیستم های قبلی به نظر مفیدترباشند. اما این سیستم های ناچیز، مدنظر این پروژه نیست. پروژه به طور قطع جوابگوی سیستم های بسیار بزرگتر و عظیم تر از این تفکر محدود است.
به عنوان مثال شبکه تاکسی 133 و یا 129 که محدوده فعالیتشان بسیار وسیع است و تمامی شهر را در بر می گیرد ، مد نظر ماست.
با ارزیابی و بررسی دقیق این دو شبکه، در جریان روند کار و سرویس دهی آنها از سالهای ابتدایی تأسیس تا کنون که چیزی قریب به پنج سال می باشد قرار گرفتم . یک سیر صعودی پیشرفت بسیار جالب توجه که پرداختن به آن خالی از لطف نیست. به عنوان مثال، شبکه تاکسی 133 را بررسی می کنیم که در هر روز با هجده اپراتور تلفنی و ده اپراتور بیسیم، 6000 مشترک را در سطح شهر، سرویس دهی می کند. در سالهای ابتدایی تأسیس شبکه روند کار به این صورت بود که اپراتور تلفن، پس از تماس مشتری، کلیه اطلاعات لازم را به صورت دستی در فرم هایی که مخصوص همین کار طراحی شده بود، ثبت می نمود. سپس فرم را به اتاق دیگری که مخصوص اپراتور بیسیم بود بصورت فیزیکی منتقل می کرد تا سرویس مربوطه اعزام شود و در انتها این فرمها همه در جایی نگهد اری می شدند و بصورت پرونده مشترکین در می آمدند. از همین توضیح مختصر می توان شاهد اتلاف حجم وسیعی از زمان و انرژی بود. انتقال فیزیکی فرمها از مکانی به مکان دیگر، ثبت دستی فرمها که معمولاً عاری از اشتباه نیست، نگهداری از حجم روز افزون پرونده ها، همه و همه مسائلی بود که این شبکه را به سمت استفاده از فن آوری سوق داد.
دانلود این فایل
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت مرکز تجارت جهانی فردوسی تحت word دارای 26 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت مرکز تجارت جهانی فردوسی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی دانلود پاورپوینت مرکز تجارت جهانی فردوسی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود پاورپوینت مرکز تجارت جهانی فردوسی تحت word :
دانلود پاورپوینت مرکز تجارت جهانی فردوسی تحت word
دانلود پاورپوینت مرکز تجارت جهانی فردوسی تحت word 26 اسلاید (ویژه رشته های مهندسی معماری) می باشد. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و دانلود پاورپوینت مرکز تجارت جهانی فردوسی تحت word
فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزییات آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت ، اقدام به خرید آن نمایید.
.
مقدمه:
مرکز تجارت جهانی فردوسی به عنوان اولین مجتمع مدرن تجاری بین المللی با معماری کلاسیک و فاخر، در خیابان فردوسی شمالی، بعداز چهارراه کوشک قرار دارد.
بناهای فاخر بیشماری در کشور وجود دارد که مربوط به سنوات گذشته است و ما وقتی به آنها ژرف مینگریم علاوه بر انکه به درایت و هوش سازنده آن بناها غبطه میخوریم به وجود آنها که هویت معماری سرزمین مادریمان است، میبالیم. هرچند که امروز دغدغه بسیاری از سازندگان، دیگر ایجاد بناهایی ماندگار برای تفاخر آیندگان نیست اما هستند کارفرمایان و افرادی که منحصر به فرد فکر میکنند و منحصر به فرد عمل میکنند و بناهایی میسازند که همیشه نامشان بر تارک تاریخ حک خواهد شد.
.
دانلود پاورپوینت مرکز تجارت جهانی فردوسی تحت word
فهرست :
مقدمه
موقعیت جغرافیایی
مشخصات عمومی پروژه
مشخصات پروژه
راهنمای طبقات
مرکز جواهرات
مرکز صرافی های ایران
بانک سنتر
دفاتر اداری
پارکینگ طبقاتی و مجموعه ورزشی
امکانات رفاهی
مرکز خدمات خودرو
شرکت سازنده
.
عنوان: مرکز تجارت جهانی فردوسی
فرمت: پاورپوینت
تعداد صفحات: 26 اسلاید
ارائه شده در: فروشگاه های سازه برتر
.
تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت:
دانلود این فایل
دانلود تحقیق بررسی بیماری هاری و ضایعات هیستوپاتولوژیک آن در حیوانات تحت word دارای 70 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق بررسی بیماری هاری و ضایعات هیستوپاتولوژیک آن در حیوانات تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود تحقیق بررسی بیماری هاری و ضایعات هیستوپاتولوژیک آن در حیوانات تحت word
چکیده :
مقدمه
هاری Rabies
علل تولید
اپید میولوژی
بیماری در انسان :
علائم بیماری هاری در انسان
سیر طبیعی
دوره نهفتگی
دوره مقدماتی – علائم اولیه
دوره عصبی حاد
الف ) شکل خشمگین ( Furious Rabies ) :
ب ) شکل فلجی (Paralytic Rabies ) :
دوره اغماء
دوره بهبودی
بیماری در حیوانات :
گربه:
گاو:
حیوانات وحشی:
بیماریزایی:
منشاء عفونت و روش انتقال:
هاری شهری:
هاری در زندگی وحش:
طرز ایجاد بیماری
نشانیهای درمانگاهی
روشهای آزمایشگاهی
تشخیص
درمان :
پیشگیری
هاری کاذب یا بیماری اوژسکی یا بیماری خارش دیوانه وار
علل تولید
اپید میولوژی
طرز ایجاد بیماری
نشانیهای درمانگاهی
روشهای آزمایشگاهی
تشخیص
درمان
پیشگیری
آثار کالبد گشانی بیماری هاری کاذب
ضایعات هیستو پاتولوژیک میکروسکوپی : (هاری کاذب)
آثار کالبدگشانی بیماری هاری
ضایعات هیستوپاتولوژیک میکروسکوپی هاری:
منابع:
بخشی از منابع و مراجع پروژه دانلود تحقیق بررسی بیماری هاری و ضایعات هیستوپاتولوژیک آن در حیوانات تحت word
1 – کالبد گشائی و آسیب شناسی تشخیصی دامپزشکی، تالیف دکتر عزیزاله خداکرم تفتی و دکتر مهدی زارع
2 – پاتولوژی دامپزشکی، تالیف دکتر دوستدار
3 – اطلاعات داروئی دامپزشکی، تالیف دکتر علیرضا چاروقچی
چکیده
رابدو ویروس هاری کاملاً تمایل به دستگاه عصبی وارد و جراحات آن فقط در بافت عصبی ایجاد می شود.یکی از ویروس های درشت و نسبتاً کم مقاومت است در برابر اکثر ضدعفونی های معمولی حساس می باشد و در بزاق خشک شده در مدت چند ساعت از بین می رود. ویروس هاری را می توان درکشت بافت و در جنین مرغ رشد داد. تمام حیوانات خون گرم به استثناء احتمالاً ساریغ (یک نوع پستان دار در کیسه دار) نسبت به این ویروس حساس است و از این نظر اختلافی در سنین مختلف وجود ندارد
دراثر توسعه سریع روش های ویروس شناسی به ویژه آزمایش های سری و اجرای آن در تعداد زیادی از حیوانات برای پی بردن به وجود ویروس هاری در بین آنها موضوع عفونتهای مکتوم و ناقلان به ظاهر سالم ویروس به تدریج اهمیتی کسب نموده است
عادتاً سگ و به میزان کمتر گربه منشاء عمده بیماری می دانند. با وجود این حیوانات وحشی منطقه شامل روباه، اسکانگ گرگ ، خفاش های حشره و یا میوه خوار، راکون، کفتار و مونکوز در کشورهائی که گوشتخواران اهلی تحت نظر می باشند ممکن است منشاء عمده هاری باشند. اغلب انتشار بیماری فصلی است و در اواخر تابستان و پاییز صورت می گیرد، زیرا تحرک حیوانات وحشی برای جفت گیری و پیدا کردن غذا در این فصول بیشتر است
نشانی های درمانگاهی این بیماری ریزش بزاق، سوء هاضمه، گنده خواری، فلج شانه و مخرج و افزایش و تحریکات جنسی معرف آلودگی اعصاب اندام های غیر ارادی از جمله غدد با ترشحات داخلی است. در هنگام مرگ گنجدگی ها و ذرات ویروسی تقریباًٌ در تمام یاخته های مغزی، نخاعی و عقده های عصبی وجود دارد وی در یاخته های نگاهدارنده مراکز عصبی یافت نمی شود
از جهات مختلف علمی باید بیماری را همواره کشنده دانست و ندرتاً دیده شده است که حیوانی که به طور آزمایشی به این بیماری مبتلا شده و آثار بیماری را بروز داده بهبود حاصل نماید
دوره کنون بیماری در حدود 3 هفته است، ولی در انواع مختلف حیوانات از 2 هفته تا چندین ماه تغییر می کند و دوره کنونی برابر 5 تا 6 ماه در گاو و سگ دیده می شود. هیچ گونه روش آزمایشگاهی که در تشخیص این بیماری قبل از مرگ مفید باشد شناخته نشده است ولی آزمایش وجود سرب را در ادرار و یا در خون و مدفوع برای اطمینان از عدم ابتلا به مسمومیت با این فلز می تواند در تشخیص کمک کند. تائید تشخیص هاری بستگی به بررسی دقیق مغز تازه در آزمایشگاه دارد. تعداد زیادی از بیماریها با نشانی های تحریکات اعصاب حرکتی و یا فلج و یا هر دو آنها همراه است. انجام واکسیناسیون پس از گزیده شدن بوسیله حیوان هار در دام ها مفید نمی باشد. زیرا معمولاً قبل از برقراری ایمنی کافی، مرگ فرا می رسد. واکسن های بی اثر شده و همچنین ویروس های زنده و تخفیف مدت یافته برای مایه کوبی مورد استفاده قرار می گیرد، ولی تنها واکسن های تخفیف مدت یافته مورد قبول همگانی است
موثرترین روش برای جلوگیری از ورود هاری به مناطقی که عاری ازاین بیماری می باشد برقراری قرنطینه شدید به مدت 4-6 ماه برای تمام سگ هائی است که به آن مناطق وارد می کردند
مقدمه
هاری بیماری فوق العاده کشنده ویروسی است که موجب عفونت مرکز دستگاه عصبی می گردد تمام حیوانات خون گرم ممکن است به آن دچار شوند و بوسیله گاز گرفتن توسط حیوانات هار بیماری انتقال حاصل می کند. از مشخصات آن تحریک دستگاه حرکتی و تظاهرات درمانگاهی آن جنون و تمایل به حمله به دیگران و بالاخره فلج بالا رونده می باشند. ویروس عامل بیماری مقدار کمی درعضلات تکثیر می کند تا به اعصاب حرکتی محل دسترسی پیدا کند. در محل اعصاب وارد راه های عصبی می شود و در این سلولها به سمت اعصاب مرکزی حرکت می کند. جالب اینکه این ویروس از طریق خون جابجا نمی شود و تا کنون از خون هیچ بیماری جدا نشده است. ثابت شده ویروس به شکل انتقال از یک سلول عصبی به سلول دیگر انتقال می یابد. به تجربه ثابت شده قطع اعضای منطقه گزیدگی سبب جلوگیری از وقوع بیماری می شود. در مواردی قطع عضو بعد از هفته ها از گزش باعث عدم ایجاد بیماری می شود. از اعصاب حرکتی به نخاع می رسد و سپس ازآنجا به مغز می رود و در مغز و دیگر اندام های آن تکثیر می کند. سپس ازطریق اعصاب در غدد چشمی، ترشحات بینی، بزاق و دیگر اندام ها وارد می شود. تقریباً شروع دفع ویروس با شروع علائم همزمان است و باید گفت دراین موقع دیگر راهی برای درمان بیماری نیست. محل تجمع ویروس در سلول باعث دیده شدن اجسامی به نام نگری در مغز بخصوص شاخ آمون و بصل النخاع میشود
هاری Rabies
عامل : لیسا ویروس – Lyssa virus
هاری بیماری فوق العاده کشنده ویروسی است که موجب عفونت مرکز دستگاه عصبی می گردد.تمام حیوانات خون گرم ممکن است به آن دچار شوند و بوسیله گاز گرفتن توسط حیوانات هار بیماری انتقال حاصل می کند. از مشخصات آن تحریک دستگاه حرکتی و تظاهرات درمانگاهی آن جنون و تمایل به حمله به دیگران و بالاخره فلج بالا رونده می باشد
علل تولید
رابدو ویروس هاری کاملاً تمایل به دستگاه عصبی دارد و جراحات آن فقط در بافت عصبی ایجاد می شود. یکی از ویروس های درشت و نسبتاً کم مقاومت است در برابر اکثر ضدعفونی های معمولی حساس می باشد و در بزاق خشک شده در مدت چند ساعت از بین می رود. ویروس هاری را می توان در کشت بافت و در جنین مرغ رشد داد. گرچه ویروس هاری کلاسیک یک واحد پادگنی است، ولی بتازگی معلوم گردیده که تعداد زیادی از ویروس های شبیه به هاری با این ویروس دارای شباهت پادگنی می باشند. از جمله ویروس های مولاکو و لاگوس خفاش که اکثراً در مهره داران کوچک یافت می شوند. از نظر بیماری زائی گاهی اختلافاتی بین سویه های ویروس هاری که از دام های مختلف جداشده وجود دارد، ولی تمام سویه هائی که از نظر سرمی مورد آزمایش قرار گرفته اند یکسان بوده اند. اختلاف بیماری زائی سویه های ویروس موجب می شود که بعضی از موش هائی که در آزمایشگاه بوسیله ویروس هاری تزریق شده اند زنده بمانند، ولی همواره فلج باشند. جراحات این گونه موشها محدود به آثاری است که در روی اعصاب سطحی بوجود می آید ولی هیچگونه آثاری در مرکز سیستم عصبی تولید نمی شود. با وجودی که سویه های مختلف ویروس هاری از نظر سرولوژیکی یکسانند ممکن است از نظر بیولوژیکی متفاوت باشند و این اختلاف را می توان بوسیله آزمایش ایمنی متقاطع و یا خنثی ساختن ویروس توسط پادتن نشان داد. وجود این واریانت ها اهمیت قابل ملاحظه ای در انتخاب سویه ها جهت تهیه واکسن دارد
اپید میولوژی
هاری در اکثر کشورها وجود دارد به استثناء کشورهائی که به شکل جزیره می باشند و می توانند بوسیله قرنطینه شدید و قدغن کردن ورود سگ از نفوذ بیماری جلوگیری کنند. استرالیا و زلاندنو هیچگاه بیماری را نداشته اند و بریتانیا، هاوائی و اسکاندیناوی در حال حاضر عاری از این بیماری می باشند. در انگلستان در سال های 70-1969 دو نوبت و هر نوبت یک سگ مبتلا به هاری مشاهده شده و ریشه کن گردیده است. بیماری در اکثر ایالات آمریکا بویژه در ایالات شرقی و جنوبی آن است. در کانادا بیماری هاری فقط در سال های اخیر اهمیت پیدا کرده زیرا بوسیله روباه از شمال به قسمت جنوب و نقاط پر جمعیت کشیده شده اخیراً برای اولین بار بیماری در سگ ها و روباه های گرین لند تشخیص داده شده است. هاری در حال حاضر یکی از مسائل عمده تعدادی از کشورهای اروپائی است. بیماری از کانونی که در سالهای 30 در لهستان بروز نمود رو به وسعت گذارد و هنوز هم در حال گسترش است. ازاین کانون هاری بطرف مغرب و به مناطق شرق و غرب آلمان و سپس به دانمارک، بلژیک، چک اسلواکی، اطریش، سویس و فرانسه رخنه نمود. میزان گسترش با سرعت 60-30 کیلومتر در سال ادامه دارد و انگلستان را تهدید می کند. روباه عمده ترین ناقل ومانند کانادا گاوان مهمترین قربانی آن می باشند. در آمریکای شمالی اسکانک مهمترین ناقل ویروس هاری می باشد. هاری در غالب کشورهای قاره افریقا شیوه دارد، ولی در مواردی که گزارش گردیده برای منطقه ای که دارای گوشتخواران وحشی فراوان می باشد بطور تعجب آوری کم است. هاری اهمیت اقتصادی زیادی برای نشخوارکنندگان و اسب و خوک ندارد، ولی گاهی ممکن است تلفات انفرادی و یا دسته جمعی در یک گله ایجاد نماید. بیماری همواره به مرگ منجر میشود. مهمترین مسئله در هاری موضوع قابل انتقال بودن آن به انسان است
تمام حیوانات خون گرم باستثناء احتمالاً ساریغ (یکنوع پستاندار در کسه دار – مترجم) نسبت به این ویروس حساس می باشند و از این نظر اختلافی در سنین مختلف وجود ندارد. حتی توله خوک های یک روزه به آن مبتلا می شوند، ولی اختلاف حساسیت بین حیوانات مختلف قابل ملاحظه است. روباه، موش صحرائی و کایوت (یک نوع گرگ کوچک) فوق العاده حساس می باشند گاو، خرگوش و گربه حساسیت زیادی دارند. سگ، گوسفند و بز حساسیتش متوسط است و ساریغ حساسیتی ندارد و یا فوق العاده کم است. موضوع ایمنی پس از ابتلاء به بیماری هیچگاه مطرح نمی شود، ولی می توان بطور مصنوعی و بوسیله واکسیناسیون ایجاد ایمنی نمود
در اثر توسعه سریع روش های ویروس شناسی بویژه آزمایش های سرمی و اجرای آن در تعداد زیادی از حیوانات برای پی بردن به وجود ویروس هاری در بین آنها موضوع عفونت های مکتوم و ناقلان بظاهر سالم ویروس بتدریج اهمیتی کسب نموده است. وجود پادتن ضدهاری در بدن حیوانات در مناطقی که تصور می رود عاری از بیماری هاری باشند، مسلماً ایجاد نگرانی می کند اشکال مکتوم و پنهانی هاری در خفاش ها وجود دارد و بر حسب بعضی شواهد ممکن است عفونت پنهانی در سایر انواع حیوانات نیز وجود داشته باشند
منشاء آلودگی همواره یک حیوان هار و راه انتقال تقریباً همیشه گزیده شدن بوسیله دام مبتلا می باشد، ولی آلوده شدن زخم های پوستی بوسیله بزاق تازه نیز ممکن است منجر به ابتلاء به بیماری گردد. از آنجائی که در شرایط طبیعی بیماری در حیواناتی دیده شده که در غارهائی بسر می برده اند که محل زندگی خفاش های حشره خوار بوده است، لذا ظن ابتلاء از طریق استنشاق هوای آلوده بوجود آمده و بعضی شواهد آزمایشگاهی آن را تقویت می کند. بله ویروس اگر مقدار آن زیاد باشد ممکن است منجربه ابتلاء گردد
اطلاع از اینکه بیماری ممکن است از راه گوارش انتقال حاصل کند، باعث گردیده تا بدین وسیله برنامه ای برای مایه کوبی حیوانات وحشی ترتیب دهند و با استفاده از طعمه های آلوده با ویروس تخفیف حدت یافته درصدد ایجاد ایمنی در آنها باشد. این اطلاع از نظر اپیدمیولوژی نیز واجد اهمیت است. مثلاً طعمه آلوده با ویروس تخفیف حدت یافته ممکن است بوسیله حیواناتی غیر از حیوانات مورد نظر خورده شود و حیوانات جدیدی را که دارای واکنش سرمی مثبتی می باشند به جمع حیوانات بیافزایند. همچنین می توان تصور نمود که ابتلاء گوشتخواران بهاری درابتدا بوسیله خوردن لاشه خفاش هائی که در اثر این بیماری تلف شده اند صورت گرفته است
عادتاً سگ به میزان کمتر گربه را منشاء عمده بیماری می دانند. با وجود این حیوانات وحشی منطقه شامل روباه، اسکانگ، گرگ ، خفاش های خونخوار و همچنین خفاش های حشره و یا میوه خوار، راکون، کفتار و مونکوز در کشورهائی که گوشتخواران اهلی تحت نظر می باشند ممکن است منشاء عمده هاری باشند. خفاش تنها نوع حیوانی است که در بین آنها بیماران به ظاهر سالم و بدون نشانی شناخته شده تکثیر ویروس در خفاش ممکن است در بافت های چربی و بدون آلوده شدن سلسله اعصاب صورت گیرد. و این امر مکانیسم مخزن ویروس بودن خفاش ها را بیان می کند. این حیوانات بواسطه عادت به مهاجرتی که دارند تهدید جدی از نظر انتشار هاری بشمار می آیند. گرچه جوندگان را می توان بوسیله ویروس هاری مبتلا ساخت، تصور نمی رود نقشی در اپیدمیولوژی هاری بعنوان افزایندگان تعداد ویروس و یا ناقلان فیزیکی داشته باشند
تعداد زیادی از ویروس هائی که جوندگان ناقل آنها می باشند. شبیه به هاری است نه ویروس هاری. احشام ندرتاً ممکن است عامل انتقال بیماری باشند، گرچه در صورتی که دهان یکی از این قبیل حیوانات برای معاینه و یا مداوا دست کاری شود ممکن است اتفاقاً موجب انتقال بیماری به انسان گردد، زیرا ویروس هاری گاهی 5 روز قبل از بروز نشانی ها در بزاق ممکن است وجود داشته باشد
اغلب انتشار بیماری فصلی است و در اواخر تابستان و پائیر صورت می گیرد، زیرا تحرک حیوانات وحشی برای جفت گیری و پیدا کردن غذا در این فصول بیشتر است بطور کلی خطر روباه کمتر از سگ است، زیرا روباه یک یا دو حیوان را گاز می گیرد. ولی سگ تعداد زیادی از دام های گله را مجروح می سازد، گزش حیوان هار همیشه منجر بهاری نمی شود. زیرا ویروس ممکن است در بزاق وجود نداشته باشد و یا بواسطه پاک شدن توسط لباس و یا پوست دامها به زخم نرسد. ویروس ممکن است در شیر دامها وجود داشته باشد، ولی انتقال از این راه بعید می باشد. زیرا هنوز ابتلاء از طریق دستگلاه گوارش با مقدار کمی ویروس شناخته نشده است
بیماری در انسان
دوره کمون این بیماری در انسان 8-2 هفته بوده و ممکن است 10 روز تا 8 ماه بیشتر به طول انجامد. طول دوره کمون به مقدار ویروس وارد شده به وسیله گاز گرفتگی، محل گزش و شدت زخم بستگی دارد. هرچه محل زخم از سیستم اعصاب مرکزی دورتر باشد دوره کمون طولانی تراست. بیماری با احساس اضطراب و نگرانی، سردرد، افزایش مختصر درجه حرارت بدن، بی قراری و تغییرات احساسی به هم شروع و شدت می شود. در مرحله تحریک بعدی، حساسیت شدیدی نسبت به نور و صدا ایجاد گردیده اتساع مردمک و افزایش بزاق مشاهده می گردد
با پیشرفت بیماری، اسپاسم (گرفتگی) شدید عضلات بلعی ظاهر شده و در نتیجه انقباضات عضلانی مایعات به شدت برگردانده می شود در اکثر بیماران ترس از نوشیدن (ترس از آب) دیده می شود و هنگام مشاهده مایعات، انقباضات شدید حلقی – حنجره ای نشان داده و حتی از بلع بزاق خود را می ورزند
همچنین ممکن است اسپاسم های عضلات تنفسی ونیز تشنجات عمومی ایجاد می شود. مرحله تحریک ممکن است تا هنگام مرگ وجود داشته باشد و یا به مرحله فلجی عمومی جانشین گردد. نشانی های بیماری الی 6 روز و گاهی اوقات بیشتر به طول انجامیده و سرانجام به طور غیرقابل اجتناب به مرگ منتهی می گردد
علائم بیماری هاری در انسان
دانلود این فایل
دانلود مقاله مواد افزودنی بتن تحت word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مواد افزودنی بتن تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود مقاله مواد افزودنی بتن تحت word
چکیده:
مقدمه:
نکاتی چند در مورد مواد افزودنی :
انواع مواد افزودنی:
مواد افزودنی کندگیرکننده (Re tarders)
مواد افزودنی تسریع کننده (accelevators)
مواد افزودنی کاهش دهنده آب (روان کننده ها) (Plasticizers)
مواد افزودنی فوق روان کننده (Superplasticizers)
مواد افزودنی آب بند کننده
افزودنی های چسبنده
مواد افزودنی هوازا:
«محاسن استفاده از بتن هوادار:
نتیجه:
منابع:
بخشی از منابع و مراجع پروژه دانلود مقاله مواد افزودنی بتن تحت word
1ـ تکنولوژی بتن، صمد دیلمقانی، انتشارات دانشگاه تبریز، تبریز
2ـ تکنولوژی و دوام بتن، آدام نویل، ترجمه کامران مالکی، مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، تهران
3ـ تکنولوژی بتن، آدام نویل [جی جی بروکس] ، ترجمه علی اکبر رمضانیان پور، محمدرضا شاه نظری، انتشارات دانشگاه علم و صنعت، تهران
4ـ خواص بتن، آدام نویل، ترجمه هرمز فامیلی، انتشارات ابوریحان بیرونی، ویرایش 4، تهران
5ـ تکنولوژی و طرح اختلاط بتن، دکتر داوود مستوفی نژاد، نشر صفه، چاپ دوم، زمستان
دیگر منابع موجود
1ـ خواص بتن، آدام نویل، ترجمه هرمز فامیلی، انتشارات دانشگاه علم و صنعت، تهران 1375 (چاپ اول) ، 1368 (چاپ دوم) و 1373 (چاپ سوم)
چکیده
با وجود آنکه مواد افزودنی مثل اجزای تشکیل دهنده بتن مثل سیمان، ماسه و آب جزء اجزای اصلی نباشد ولی به مقدار زیادی در بتن استفاده می شود. لذا جزء اجزای مهم بوده و کمتر می توان از آن چشم پوشی کرد
معمولاً بجای آنکه از یک سیمان بخصوصی که تمامی خواص مورد نظر ما را در خود تأمین کند، استفاده از یک سیمان معمولی که در آن مواد افزودنی بکار رفته باشد. «موادی که بتواند خواسته ما را برآورده کنند» ترجیح داده می شود
به عبارت دیگر، بهترین و تها راه ممکن برای رسیدن به بتنی با شرایط ایده آل استفاه از مواد افزودنی مناسب می باشد
واژه های کلیدی
سیمان، بتن، مواد افزودنی، آب، استاندارد ASTM، استاندارد BS، گیرش کندگیرکننده، تسریع کننده، روان کننده، فوق روان کننده، کلرید کلسیم
مقدمه
«علت رشد زیاد کاربرد مواد افزودنی آن است که این مواد قادرند امتیازات فیزیکی و اقتصادی قابل ملاحظه ای برای بتن ایجاد نمایند. این امتیازات شامل بوجود آمدن امکان کاربرد بتن در شرایطی که پیش از آن مشکلات قابل توجه یا حتی غیرقابل حل وجود داشت نیز می گردد. مواد افزودنی همچنین امکان استفاده از گستره وسیع تری از مواد متشکله در مخلوط بتن را بوجود می آورند و در حالیکه مواد افزودنی همیشه ارزان قیمت نمی باشند. ولی اجباراً باعث هزینه های اضافی نمی گردند، زیرا کاربرد آنها می تواند منجر به صرفه جویی اقتصادی گردد.»
«آدام نویل، ترجمه کامران مالکی، 1370، ص 295» «در عمل مواد افزودنی بصورت محصولات تجاری عرضه می شوند و در بعضی موارد، بروشورهای تبلیغاتی حاوی ادعاهای متفاوت و گسترده ای از فواید این مواد می باشند. در حالیکه این ادعاها ممکن است صحت داشته باشند ولیکن برخی از این فواید بصورت غیرمستقیم و بعنوان عواقب شرایط ویژه اتفاق می افتند. و لذا مهم است که قبل از مصرف این مواد اثرات ویژه آنها شناخته شوند.»
«همان ، ص 256»
نکاتی چند در مورد مواد افزودنی
«مواد افزودنی می توانند بصورت جامد یا مایع مصرف شوند که حالت مایع آن بیشتر متداول است. زیرا مایع سریعتر و بصورت یکنواخت تر در جریان مخلوط نمودن بتن پخش می شود. مقدار مصرف مواد افزودنی مختلف که معمولاً بصورت درصدی از جرم سیمان مخلوط بیان می شود توسط تولیدکنندگان آنها توصیه شده است؛ اما این مقادیر مصرف، اغلب برحسب شرایط متغیرند. قدرت تأثیر هر ماده افزودنی می تواند برحسب مقدار مصرف آن در بتن و نیز مواد متشکله مخلوط تغییر نماید. در مورد برخی از مواد افزودنی، میزان مصرف مربوطه عبارتست از: مقدار مواد جامد و نه کل جرم ماده افزودنی بصورت مایع. بطور کلی مواد افزودنی نباید با پوست بدن یا چشم تماس حاصل نمایند.»
«آدام نویل، کامران مالکی، 1370، ص 296»
انواع مواد افزودنی
«مواد افزودنی عموماً براساس عملکرد آنها در بتن، طبقه بندی می شوند که دو استاندارد ASTM , BS در این زمینه عمومیت بیشتری دارند
طبقه بندی آئین نامه «ASTM 494_92» بشرح زیر است
نوع A کاهنده آب «روان کننده»
نوع B کندگیرکننده
نوع C تسریع کننده
نوع D کاهنده آب و کندگیرکننده
نوع E کاهش دهنده آب و تسریع کننده
نوع F کاهش دهنده زیاد آب «فوق روان کننده»
نوع G کاهش دهنده زیاد آب و کندگیرکننده
استانداردهای بریتانیایی برای مواد افزودنی عبارتند از: بخش اول
BS 5075 : 1982 که مواد افزودنی تسریع کننده، کندگیرکننده و کاهش دهنده آب را مورد بحث قرار می دهد؛ و بخش سوم آئین نامه BS 5075 : 1985 که فوق روان کننده ها را مطرح نموده است
احتمال دارد که این استانداردها با استانداردهای اروپایی Pr EN 937.2 جایگزین شوند.»
«نویل آدام، ص 295، ص 296، کامران مالکی، 1370»
مواد افزودنی کندگیرکننده (Re tarders)
«افزودنی هایی وجود دارند که کار گیرش بتن را که با آزمایش و /// اندازه گیری می شود، به تأخیر می اندازند. در مورد چنین افزودنی هایی در ASTM C 494_82 و BS 5075 توضیح داده شده است
کندگیرکننده ها در هوای خیلی گرم که زمان گیرش معمولی بتن کم می شود و نیز برای جلوگیری از ایجاد ترک های ناشی از گیرش بتن در بتن ریزی های متوالی، مفید می باشند. معمولاً با یک اضافه کردن یک ماده افزودنی کندگیرکننده در سختی بتن تأخیر ایجاد می شود و این خاصیتی است که در ایجاد سطح پرداخت شده مفید می باشند.»
«صمد دیلمتانی، 1369، ص 161»
کاربرد کندگیرکننده ها در بعضی مواقع می تواند بر طراحی و روش اجرای سازه اثر بگذارند. «مکانیسم عمل کندگیرکننده ها هنوز بصورت قطعی روشن نشده است. احتمال دارد که که این مواد، رویش بلورها یا مورفولوژی را اصلاح نمایند، بصورتی که بوسیله سطح غشاهای سیمان هیدارته، که به سرعت تشکیل می شوند، جذب گردیده و رویش هسته های هیدروکسیدکلسیم را کند می نمایند. این اثرات باعث ایجاد موانع مؤثرتری برای هیدارتاسیون بیشتر، در مقایسه با حالتی که کندگیرکننده، وجود نداشته باشد، می گردد
مواد افزودنی در نهایت همراه با مواد هیدارته شده از محلول خارج می گردند. دقت زیادی در بکار بردن کندگیرکننده ها لازم است، زیرا مقدار ناصحیح آنها می تواند کاملاً از گیرش و سخت شدن بتن جلوگیری به عمل آورد.»
«آدام نویل، کامران مالکی 1370، ص 302»
«یکی از کندگیرکننده ها شکر است و عملکرد آن به نحوی است که اگر در حد 95 درصد وزنی سیمان به بتن اضافه شود، گیرش سیمان را 4 ساعت به تأخیر می اندازد و اگر در حد 1/0 وزنی سیمان به بتن اضاف6ه شود، گیرش سیمان به کلی متوقف می شود
از این مقدار شکر می توان برای جلوگیری از گیرش بتن در مواقعی که میکسر خراب شده و قابل تخلیه نسبت استفاده کرد.»
«داوود مستوفی نژاد، 1377، ص 60»
«بر طبق آئین نامه ASTM C 494_92 لازم است که در مقایسه با مخلوط شاهد، مواد افزودنی نوع B حداقل گیرش اولیه را یک ساعت به تأخیر اندازد، اما این تأخیر نباید بیش از سه و نیم ساعت باشد. مقاومت فشاری از عمر سه روز به بعد می تواند ده درصد کمتر از مقاومت بتن شاهد گردد. الزامات بخش اول آئین نامه BS 5075 تا حد زیادی مشابه اند.»
«آدام نویل، کامران مالکی، 1370، ص 304»
مواد افزودنی تسریع کننده (accelevators)
«تسریع کننده ها افزودنی هایی هستند که سخت شدگی بتن را تسریع می کنند. و مقاومت اولیه بتن را بالا می برند. این نکته قابل توجه است که لزومی ندارد. افزودنی ها اثر بخصوصی روی زمان گیرش داتشه باشند، هرچند در عمل زمان گیرش بوسیله افزودنی هایی که در ASTM و BS به عنوان تیپ A طبقه بندی شده اند کاهش می یابد
در ضمن افزودنی های تندگیرکننده ای هم وجود دارند که مخصوصاً زمان گیرش را کم می کنند. نمونه ای از افزودنی های تندگیرکننده، کربنات سدیم است که به منظور ایجاد گیرش سریع در پلاسترهای سیمانی مورد استفاده در نماها بکار می رود و اثرات منفی در مقاومت ملات بجای می گذارد. ولی با ایجاد گیرش سریع، کارهای تعمیراتی سریع را امکان پذیر می سازد.»
کلرورآلومینیوم، کربنات پتاسیم، فلوئوروسدیم، آلومینات سدیم و نمک های آهن نمونه های دیگری از افزودنی های تسریع کننده می باشند که باید برای استفاده از هر کدام آنها مطالعاتی کامل از نتایج کارشان هست
«صمد دیلمقانی، 1369، ص 159»
«متداول ترین تسریع کننده ای که طی دهه های متمادی بکار برده شده است، کلریدکلسیم «cacl2» می باشد. کلریدکلسیم در تسریع نمودن هیدراتاسیون کلسیم عمدتاً c3s مؤثر است. این امر احتمالاً در اثر تغییرات مختصر در قلیایی آب منفذی یا به صورت کاتالیزور در واکنش های هیدراتاسیون می باشد
اگرچه امروزه مکانیزم این ماده افزودنی بصورت ناقص شناخته شده است ولی شکی وجود ندارد که کلریدکلسیم ماده ای تسریع کننده، ارزان قیمت و مؤثر می باشد اما عیب عمده ان حضور یون های کلرید در اطراف میلگردها و یا سایر فولادهای مدفون سریعاً موجب خوردگی می گردد. بدین سبب استانداردها و آئین نامه های مختلف استفاده از کلریدکلسیم را در بتن مسلح ممنوع کرده اند. حتی در مورد بتن های غیرمسلح وقتی که دوام بتن بخاطر عوامل خارجی در خطر باشد، کاربرد کلریدکلسیم می تواند مضر باشد.»
«نویل آدام، کامران مالکی، 1370، ص 297»
عیب دیگری که استفاده از کلریدکلسیم دارد گرفتن آب و خشک کردن بتن تا حدود 10 الی 15% و شاید بیشتر می باشد و بر این اساس ممکن است ///
بتن نیز منجر گردد در مقابل این اثرات نامطلوبی که cacl2 در بتن از خود بجای می گذارد یک خاصیت خوب دیگری دارد و آن افزایش مقاومت بتن در برابر سایش و خوردگی است که این اثر مثبت برای همیشه در بتن باقی می ماند. بطوری که وقتی بتن بدون میلگرد را در بخار عمل می آوریند cacl2 موجب افزایش مقاومت بتن می شود
نیتریت کلسیم و نیترات کلسیم از تسریع کننده های احتمالی هستند که شاید بتوانند تا حدی مهارکننده خوردگی باشند
فرمات کلسیم فقط زمانی اثر می کند که سیمانی که قرار است با آن ترکیب شود نسبت c3A به so3 در آن حداقل 4 بوده و همینطور مقدار cacl2 آن هم کم باشد. دو تا از دانشمندان به نامهای «Testolin , Massazza» پس از انجام آزمایش هایی به این نتیجه رسیدند که فرمات کلسیم، می تواند مقاومتی را که بتن در حالت معمولی «بدون افزودن افزونه» طی 9 ساعت به آن می رسد را به نصف کاهش دهد
مواد افزودنی کاهش دهنده آب (روان کننده ها) (Plasticizers)
دانلود این فایل
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود بررسی ارتباط آموزشهای فنی و حرفه ای رسمی با نیازهای بازار
دانلود مقاله مدیریت کشاورزى تحت word
دانلود پاورپوینت جمعیت شناسی :سازمان ملل متحد تحت word
دانلود آزمایش ثبات رنگ کالاهای نساجی تحت word
دانلود پاورپوینت داروهای روان گردان25 اسلاید تحت word
دانلود پاورپوینت بیوگرافی حسین امانت تحت word
[عناوین آرشیوشده]