سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حکمت به درون انباشته از خوراک وارد نمی شود . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
پنج شنبه 95 بهمن 28 , ساعت 6:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تحلیل چند معیاره مکانی و بوم شناختی وابداع سامانه ای تصمیم یار برای جانمایی سکوها در حفاظت خاک تحت word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تحلیل چند معیاره مکانی و بوم شناختی وابداع سامانه ای تصمیم یار برای جانمایی سکوها در حفاظت خاک تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل چند معیاره مکانی و بوم شناختی وابداع سامانه ای تصمیم یار برای جانمایی سکوها در حفاظت خاک تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل چند معیاره مکانی و بوم شناختی وابداع سامانه ای تصمیم یار برای جانمایی سکوها در حفاظت خاک تحت word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران

تعداد صفحات: 15

چکیده:

طبق این اعتقاد که بومشناسی مجموعه انسان و محیط است باید ارتباط تعادلی هم در این مجموعه برقرار باشد . فرسایش خاک یک بی تعادلی است . چرا فرسایش خاک هنوز به عنوان یک مشکل جدی جلوه گر می شود و به چه دلیل کشاورزان از روشهای زراعی حفاظتی استفاده مفیدتری نمی کنند؟ تغییر سیاستها میسر نیست جز با ارائه برنامههای مبتنی بر روشهای علمی جدید که نمونهای از آن در قالب سامانه تصمیم یار در این بررسی ارائه میشود . سامانه تصمیم یار ترکیب مؤثر هوش بشری، اطّلاعات، تکنولوژی و نرمافزار که به دقت با هم برای حل مسایل پیچیده عمل می کنند است و باید به طور جدی در برنامهریزی کشاورزی معرفی و استفاده شود . از عوامل مکانی و بومشناختی ( رسوبدهی که خود تابع عوامل متعدد مثل شیب، بارش، پوشش گیاهی، خاک وغیره ) ، محدودیتهای مکانی و بومشناختی ( خاک، شیب، ارتفاع، ژئومرفولوژی، لغزش، کاربری زمین، بارش ) و عوامل مکانی اقتصادی ( نزدیکی به زمینهای زراعی، جاده، روستا، رودخانه، چشمه ) در حوزه آبخیز حبله رود در محدوده شهرستان فیروزکوه استفاده شد . مدل شاخه درختی در محیط طراحی شد . استانداردسازی، وزندهی جفتی AHP و تلفیقSMCE نرم افزار سامانه اطلاعات جغرافیایی ILWISلایه های عوامل و محدودیت در محیط GIS انجام شد . نتیجه نقشه شاخص مرکب فازی بود که با طبقه بندی، اولویت بندی شد . این مدل می تواند برای استفاده در مناطق مشابه با تغییر دادهها استفاده و با سرعت و دقت مناسبترین برنامه استخراج شود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ