هیچ هزینه کردنی نزد خدا محبوب تر از هزینه کردن به اعتدال نیست . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
یکشنبه 95 اسفند 29 , ساعت 1:4 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تغییرات ترکیبات بیواکتیو با خواص دارویی در پوست نارنگی یاشار رویپایه های مختلف تحت word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تغییرات ترکیبات بیواکتیو با خواص دارویی در پوست نارنگی یاشار رویپایه های مختلف تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تغییرات ترکیبات بیواکتیو با خواص دارویی در پوست نارنگی یاشار رویپایه های مختلف تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تغییرات ترکیبات بیواکتیو با خواص دارویی در پوست نارنگی یاشار رویپایه های مختلف تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
پوست مرکبات بعد از تولید آبمیوه یک محصول زائد تلقی میشود، اما میتوان با استخراج ترکیبات مفید از آن، این ضایعات را به محصولی با ارزش تبدیل کرد. روغن پوست مرکبات خصوصاً نارنگی، ماده خاممهمی است که کاربرد فراوانی داشته و از نظر تجاری، بسیار باارزش است. در این تحقیق تغییرات در ظرفیت آنتیاکسیدانی و میزان ترکیبات بیواکتیو (شامل آسکوربیکاسید و ترکیبات فنلی) در پوست میوه ینوعی نارنگی جدید به نام یاشار بر روی پایههای نارنج، پونسیروس، سیتروملو، سیترنج و فلاینگدراگون در مراحل مختلف رسیدن میوه یعنی اول بهمن تا آخر اردیبهشت مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که ظرفیت آنتیاکسیدانی، میزان فنلکل و آسکوربیکاسید در پوست نارنگی یاشار تا نیمه اردیبهشت ماه به تدریج افزایش یافت. میزان ظرفیت آنتیاکسیدانی پوست این نارنگی بین 43-37درصد در برداشت اول تا 65-75 درصد در برداشت آخر متغیر بود. میزان فنل کل در پوست نارنگی یاشار در برداشت های آخر در محدوده 0/12- 0/10 میلی گرم در گرم وزن تر قرار داشت. همچنین کمترین میزان آسکوربیک اسید مربوط به میوههای پایه پونسیروس در اول اسفند به میزان3/83 میلی گرم در 100 گرم وزن تر و بیشترین مقدار برای این شاخص مربوط به میوههای پایه فلائینگدراگون در نیمه اردیبهشت به میزان 72/67 میلیگرم در 100 گرم وزن تر بود. در بین میوههای روی پایههای مختلف تفاوت معنیداری در میزان شاخصهای مورد بررسی مشاهده نشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ