سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تا کی آب بر کوه می ریزد و آن را نرم نمی کند؟تا کی حکمت می آموزید و دلهایتان بر آن نرم نمی شود؟ [عیسی علیه السلام]
 
شنبه 95 اسفند 28 , ساعت 10:58 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی کاهش یون استرانسیم از محلولهای آبی بوسیله جاذب آمبرلیت XADدر4 آغشته شده به D2EHPA تحت word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی کاهش یون استرانسیم از محلولهای آبی بوسیله جاذب آمبرلیت XADدر4 آغشته شده به D2EHPA تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی کاهش یون استرانسیم از محلولهای آبی بوسیله جاذب آمبرلیت XADدر4 آغشته شده به D2EHPA تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی کاهش یون استرانسیم از محلولهای آبی بوسیله جاذب آمبرلیت XADدر4 آغشته شده به D2EHPA تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
تعداد صفحات: 11
چکیده:
دراین تحقیق آزمایش های جذب یون استرانسیم توسط رزین جاذب 4 D2EHPA/XAD-انجام گردید. حلال آلی به کار رفته اتانول که به عنوان رقیق کننده با نسبت حجمی 1:1= D2EHPA/XAD-4 مناسب بود.وآزمایش ها با همین نسبت آغشته سازی انجام گردید و آزمایشات TGA و FTIRبرای مشخصه یابی محصول تولید شده مورد استفاده قرار گرفته اند. به منظور به دست آوردن شرایط مطلوب برای جذب یون استرانسیم پارامترهای موثر در جذب را بهینه کردیم. این پارامترها ازجمله : مقدار رزین ( 02 گرم)، تأثیر میزان غلظت فلز استرانسیم در محلول بر مقدار جذب (ppm2.5) ، بررسی اثر pH بر میزان جذب ( 8 = pH )، بررسی اثر جذب و واجذبی . بررسی اثر جذب با تغییرات دما. انتخاب شوینده: شوینده مناسب برای این تحقیق آمونیم نیترات با غلظت چهار مولار بود که در جداسازی 87 درصد ویا به عبارتی بازیابی یون استرانسیم از محلول موثر نشان داد ،بررسی اثر فلزات مزاحم بر فرآیند جذب انجام گردید و اندازه گیری نمونه های حقیقی( آب شهر و آب چاه) مورد بررسی قرار گرفت و نتایج خوبی به دست آمد. میزان یون های جذب شده، توسط دستگاه ICP اندازه گیری شد. با توجه به این اندازه گیری ها ظرفیت جاذب در دماهای مختلف به دست آمد. علاوه بر این ، روابط ترمودینامیکی پارامترهای آنتالپی ،آنتروپی و انرژی آزاد گیبس محاسبه شد. به کمک ایزوترمهای همدما از دو پارامتری ، سه پارامتری و چهار پارامتری در بررسی با معادلات خطا ها بهترین انطباق را به دست آوردیم.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ