سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از دل ها درباره دوستی ها بپرسید، که گواهانی رشوه ناپذیرند . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 اسفند 28 , ساعت 10:39 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله سبک یادگیری دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان تحت word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله سبک یادگیری دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سبک یادگیری دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله سبک یادگیری دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان تحت word :

دانلود مقاله سبک یادگیری دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در کومش از صفحه 141 تا 147 منتشر شده است.
نام: سبک یادگیری دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک یادگیری
مقاله دانشجویان پرستاری
مقاله دانشجویان پیراپزشکی
مقاله نظریه کلب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: عوامل متعددی ازجمله سبک های یادگیری می توانند بر جریان یادگیری تاثیر داشته باشند. این پژوهش با هدف تعیین سبک های یادگیری دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان انجام شده است.
مواد و روش ها: این مطالعه از نوع مقطعی بوده و بررسی بر روی 199 دانشجوی پرستاری و پیراپزشکی که به روش نمونه گیری آسان انتخاب شدند، انجام شد. ابزار پژوهش آخرین نسخه پرسش نامه استاندارد سبک یادگیری کلب(KLSI V.3.1) بود.
یافته ها: به طور کلی سبک یادگیری %271 دانشجویان واگرا، %266 انطباق یابنده، %236 هم گرا و %226 جذب کننده بود. سبک یادگیری غالب در دانشجویان پرستاری هم گرا (%319) و در دانشجویان پیراپزشکی واگرا (%361) بود. ارتباط معنی دار بین رشته تحصیلی و سبک یادگیری (P=0.006)، و نیز بین تاهل و سبک یادگیری (P=0.004) و هم چنین بین معدل دانشجو و سبک یادگیری (P=0.031) مشاهده گردید، اما ارتباط بین جنس و سبک یادگیری معنی دار نشد.
نتیجه گیری: با توجه به شایع تر بودن سبک های یادگیری هم گرا و واگرا در این گروه از دانشجویان استفاده از شیوه های آموزشی نظیر یادگیری مبتنی بر حل مساله، بحث گروهی، بارش افکار، ایفای نقش، شبیه سازی رایانه ای و نشان دادن، در محیط های آموزش تئوری، بالینی، و مرکز مهارت بالینی پیشنهاد می شود تا دانشجویان بتوانند در موقعیت های جدید و عینی، از قدرت تخیل و اندیشه خود در کسب دانش و مهارت های حرفه ای، بیش تر و بهتر بهره مند گردند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ