
دانلود مقاله هنرهای تجسمی تحت word دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله هنرهای تجسمی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله هنرهای تجسمی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله هنرهای تجسمی تحت word :
هنرهای تجسمی
مقدمه:
مبانی هنرهای تجسمی را میتوان به دستور زبان گرامر تشبیه کرد. هر کس به زبان مادریش می تواند صحبت کند بی آنکه دستور وقواعت آن را بتواند اما اگر کسی دستور زبان خود را بداند ساختار structure زبان را می شناسد و نتیجتا درست تر حرف می زند و در مورد هنر نیز این امر صادق است هنرمند به هر حال هنرآفرینی میکند اما اگر قواعد و اصول زبان خود را بشناسد نه فقط درباره کار خود درک روشن تر می دارد بلکه در رسانیدن پیام خویش نیز تسلط بیشتری خواهد داشت ابتدا ببنیم محدوده وچارچوب هنر مورد نظر چیست؟ واژه art در معنای عام به تمامی هنرها اطلاق میشود. اما در معنای خاص از آن مهفوم هنرهای تجسمی گرفته میشود.
هنرهای تجسمی plastic Arts به آندسته از هنرها گویند که قابلیت تجسم دارند. از این لحاظ متمایزند از هنرهایی چون موسیقی وشعر از سوی دیگر هنرهای تجسمی جزئی از هنرهای بصری visual Arts محسوب می گردند.
هنرهای بصری عبارتند از= نقاشی پیکرسازی گرافیک عکاسی سینما وتا حدی طراحی صنعتی برخی از اینها خود با سایر هنرها و یا با صنعت ارتباط جدایی ناپذیر دارد مثلا هنر سینما- که شاید بتوان آن را هنر کاملی خواند- با هنرهای نمایش Dranatic Art و موسیقی و ادبیات وصنعت مرتبط است.
هنرهای تجسمی انواع نقاشی و پیکره سازی وطراح گرافیک Graphic pesign و هنرهای تزئینی Decorative , Arts را شامل میشود لازم به تذکر است که امروزه به سبب تعداد فرآورده های تجسمی، وسعت نوآوری ها شاید نتوان بین هنرهای نامبرده ومرزهای دقیقی ترسیم کرد. مثلا بسیاری آثار سده بیستم تلفیقی در نقاشی وپیکره سازی هستند از این رو بهتر است مورد اینگونه آثار همان واژه هنرهای تجسمی را به کار بریم.
قصد ما ازتعاریف بالا تاکید که به این نکته است که هنرهای بصری( وتجسمی) هنرهایی هستند که به وسیله چشم ویا بهتر بگوییم: از طریق حس بان- قابل دریافت می باشند. هر اثر تجسمی. صرفنظر از کارکردی که دارد باید نخست دیده شود، به عبارتی باید ابتدا دیده شود و بعد کارکردی داشته باشد. یک هنرمند نقاش مفاهیم وپیام خود را نه با زبان ادبی بلکه با زبان تصویری به بیننده می رساند. نگاه کردن به یک پرده نقاشی- ویا به طور کلی یک اثر تجسمی- تجربیات بصری پیچیده ای القا میکند.
پرده نقاشی تجربه گذشته را در مقابل بیننده زنده میکند اما تجربه تلخ یا شیرین گذشته ربطی تصویری که اکنون در مقابل دیدگان ما قرار گرفته ندارد،آنچه د رمقابل ماهت مجموعه ای عناصر اساسی بصری Basic visual Elements است که اگر دارای ترکیب وحدت یافته باشد، خوشایند و بامفهوم جلوه میکند.
بنابراین هفته آثار تجسمی از عناصر بصری تشکیل یا فته اند وا ین عناصر منفردا یا جمعا به طرقی مختلف در یک کادر هنری مورد استفاده قرار گرفته اند عناصر یا اجزا بصری عبارتند از نقطه ،خط، سطح، حجم،بافت، رنگ وسایه رنگ سطح وجسم را در مجموع میتوان شکل یا فرم خواند.
کیفیات بصری visual Qulities عبارتند از: ریتم، تعادل، تناسب و حرکت. همانطور که اشاره کردیم کیفیات بصری کیفیاتی هستندکه بعضا و یا تماما در روند سازمان دادن، یا نظم بخشیدن به عناصر بصری visual Elementsمطرح میشوند. روند سازمان دادن به عناصر را میتوان واژه عام در طرح Design بیان کرد.
طرح روندی است که برای آفرینش تمامی آثار هنری عمومیت دارد اعم از نقاشی پیکرده سازی ،گرافیک، طرح صنعتی، نقشه معماری وغیره.
در مورد نقاشی معمولا به جای واژه «طرح» واژه ترکیب بندی composition را به کار می برند. مهمترین وشاید تنها –اصل سازمان دادن به عناصر بصری اصل وحدت unity است. ریتم وتعادل وتناسب وحرکت صرفا راه های مختلفی برای نیل به وحدت هستند. مقصود از وحدت آنست که عناصر بعدی در یک محدوده معین منزله یک کل دیده بشوند و اجزا کل با یکدیگر همبستگی داشته باشند. در تحقق انسجام درونی ویکپارچگی یک اثر هنر معین غالبا تعادل و تناسب و لگاریتم و حرکت موثراند.
در یک اثر هنری گاهی این با آن کیفیت بصری آشکار است ولی وجود همه آنها آنچه الزامی است یکپارچگی یک اثر هنری است تا موجب شود بیننده دقیق اجزاء وروابط درونی شان وسرانجام لیکن کار را در دریافت کند.گردش چشم بیننده ممکنست از یک نقطه خاص آغاز شود اما باید از آن نقطه بگذرد وسراسر کار را در نوردد.
از این نکته آخر میتوان نتیجه گرفت که چشم بیننده نیز باید دارای ورزیدگی کافی باشد.
به منظور از ورزیدگی چشم- به ویژه در مورد کسانی که دست اندر کار هنری هستند ضروری است که اصول ومبانی هنرهای تجسمی را خوب شناخته و درک می کنند وبارهای در عمل مورد تجزیه قرار می دهند. بهتر است بدانیم مطالعه درباره اصول تجسمی به تنهایی کافی نیست بلکه دیدن آثار و نظر افکندن ودقیق شدن در دنیای پیرامون ومهمتر از همه تمرین کردن وجستجوی عملی موثر خواهد بود.
مبانی هنرهای تجسمی چیست؟
ساختن وفهمیدن آثار هنرهای تجسمی موضوع اصلی مبانی هنرهای تجسمی است. زندگی انسان براساس ارتباهایش با جهان پیرامون وبا همنوعانش شکل می گیرد. زبان وسیله ای ارتباطی بسیار مهمی برای انسان هاست اما فقط دانستن زبان و یا توانایی سخن گفتن برای ایجاد ارتباط میان آدم ها کفی نیست. بلکه برخورداری ازقوه شنوایی ودانستن کلمات مشترک نیز لازم است. با این حال گاه دو یا چند نفر که از زبان مشترکی برخوردارند منظور یکدیگر را به درستی متوجه نمی شوند به همین دلیل شناختن زبان وقواعد آن و طرز بکاربردن صحیح کلمات نیاز به آموزش دارد. بر همین مبنا درست نوشتن وصحیح خواند برای درک مفهوم یک اثر نوشتاری وانتقال صحیح معانی آن دارای اهمینی ویژه است. بنابراین برای درک درست یک نوشته شناختن قواعد ودستور زبان ومعنی کلمات ضروری میباشد.
با توجه به این مقدمه باید گفت درک درست یک اثر تجسمی تا حدود زیادی بستگی به شناختن ودرک کردن ابزار وعناصر هنر تجسمی دارد با این تفاوت که برای آموختن زبان نوشتاری قواعد شناخته شده و دقیقی وجود دارد اما زبان عناصر هنر تجسمی بسیار پیچیده و دشوارترا ست. در این میان چشم به عنوان عامل دیدن ونگاه کردن نقش اصلی را در فراگرفتن زبان هنر تجسمی دارد.زیرا دیدن امکان تجربه ی مستقیم وبدون واسطه ای واقعیت واشیا پیرامون را برای ما فراهم میکند. به همین دلیل ما معمولا به چشم هایمان بیش از سایر اعضا و اندام حسی خود برای فهمیدن واقعیت اطمینان داریم. همچنان که در زندگی روزمره برای اطمینان پیدا کردن از صحت چیزی که می شنویم گفته میشود تا ندیدی باور مکن و یا این که: شنیدن کی بود مانند دیدن؟
اهمیت دیدن به این دلیل است که ما معمولا تصاویر اشیا را نزدیکترین و درست ترین نشانه برای درک خصوصیات آنها می دانیم به طوری که با دیدن تصویر یک شی می توانیم بفهیم که ویژگی ها وامکانات آن چیست در حالی که با شنیدن نام اشیاء و یا حتی توصیفی که از آنها میشود نمی توان آنطور که باید به خصوصیات آنها پی برد. همانطور که تصاویر روی دیوارهای غارها و روی ظروف واشیایی که از روزگاران دور بجای مانده اند اینک پس از گذشت چند هزار سال اطلاعات با ارزش ومهمی را به ما منتقل می کنند اما خطوط نوشته ها و سایر علائم باقی مانده از دوره ی قدیم هرگز با چنین صراحتی با ما ارتباط برقرار نمی کنند و اطلاعات دوره ی خود را به راحتی به ما منتقل نمی کنند.
هر کدام از ما در ذهن خود تصوراتی داریم که تاوقتی به شکل بصری تجسم پیدان کرده اند دیگران از پی بردن به آنها عاجز خواهند بود. در حالی که با تجسم بخشیدن به آنها ارتباط ذهنی ما با مخاطبان شکل ملموسی پیدا میکند تصاویر ذهنی می توانند به شکل توصیف روایی ، شعری و بصری یا تجسمی ارائه شوند آنچه در روزگار ما در قالب هنرهای تجسمی جای می گیرد عبارت است از: عکاسی، گرافیک، نقاشی، طراحی، مجسمه سازی، معماری وطراحی صنعتی، به طور کلی میتوان گفت همه هنرهایی که به صورت بصری ارائه یا دیده میشوند. و با تصویر سروکار دارند اصول ومبانی مشترکی دارند که مبانی هنرهای تجسمی یا مبانی هنرهای بصری نامیده میشوند. بنابراین در مبانی هنرهای تجسمی الفبای تجسم یا تصویر کردن و همچنین درک آثار هنرهای تجسمی را تجربه خواهیم کرد.
عناصر بصری
عناصر بصری در طبیعت
گفتیم ساختار structure یک پرده نقاشی، یک پیکره، یک پوستر و غیره از اجزای تشکیل یافته است که آنها را عناصر بصری می نامند، همه عناصر بصری را روشنی و به وفور در طبیعت نیز میتوان اشاره کرد
خورشید، ماه و ستارگان در آسمان به منزله نقسطه هستند، درختان یک جنگل مجموعه ای از خط ها را تشکیل می دهند پوست چروکیده دست یک روستایی نمایانگر بافت است مگسهای یک باغچه وپرهای پرندگان هماهنگ ریگ ها را نشان می دهد صخره های یک کوه شکل های گوناگونی را می نمایند. مسئله آن است که ما در طبیعت به ندرت میتوانیم عناصر تجسمی را در چارچوب یک ترکیب بدانیم.ولی نقاش به مبنای تصویر ذهنی Image که از اشیاء و پیرامون خود می گیرد اثر هنری خویش را می آفریند. به عبارتی او برخی از اجزاء بصری را که از طریق حس بینایی خود از محیط قابل رویت دریافت کرده با وسایل معینی چون قلم مو ورنگ و به روی سطح معینی چون بوم و از نو ترکیب میکند و کلیتی خاص می نمایاند.
عناصر ونیروهای بصری در هنرهای تجسمی به دو بخش کلی تقسیم میشوند.:
بخشی که با آنها به طور فیزیکی وملموس سروکار داریم و همان عناصر بصری محسوب میشوند.:
مثل: خط،سطح، رنگ،شکل، بافت،اندازه،تیرگی روشنی
بخش دیگر کیفیات خاص بصری هستند که بیشتر حاصل تجربه وممارست هنرمند در بکاربردن عناصر بصری می باشند از قبیل تعادل، تناسب، هماهنگی و کمتر است که به نیروهای بصری یک اثر تجسمی استحکام می بخشند.
به طور کلی عناصر ونیروهای بصری در طبیعت ومحیط پیرامون ما وجود هستند وهنرمن دیا از آنها به طور مستقیم استفاده میکند و یا با الهام گرفتن از طبیعت وبا استفاده از ابزار و مواد گوناگون این عناصر ونیروها را به وجود می آورد. تنوع ابزار ومواد گوناگونی که امروز هنرمندان در اختیار دارند بسیار زیاد است. از انواع ابزارهای اثرگذار در گرفته تا سطوح مختلف رنگ های متنوع ویژگی های کمی وکیفی، گسترده مصنوعات وحلال گوناگون.
دیدن
انسان به وسیله توانایی های جسمی وروحی خود با جهان ارتباط برقرار میکند از میان توانایی های مختلف حس بینایی انسان را قادر می سازد تا جهان پیرامون خود را ببیند و با آنچه در آن می گذرد ارتباط برقرار کند چشم ها عضوی از بدن هستند که عمل دیدن به وسیله ی آنها انجام میشود. شرط دیدن اشیاء وپدیده ها توسط عضو بینایی (چشم ها) وجود نور است و بدون وجود نور انسان قادر به دیدن نیست. بنابراین عمل دیدن ارتباطی است که انسان در شرایط مساعد نوری از طریق عضو بینایی با جهان برقرار میکند.
برای دیدن غیر از چشم و نور مساعد عوامل دیگری نیز موثر و لازم می باشند که عبارتند از:
الف) وجوداشیاء که نور پس از برخورد با آنها به چشم منعکس میشود.
ب)انتقال علائم و پیام های بصری از طریق چشم به مغز توسط اعصاب بینایی
پیام های بصری شامل اطلاعاتی درباه خصوصیات ظاهری اشیا از قبیل نوع رنگ ،میزان تیرگی-روشنی، اندازه و جنسیت آنها میباشد.
دیدن ونگاه کردن
در یک معنای کلی عمل دیدن واکنشی طبیعی و خود به خود است که عضو بینایی در مقابل انعکاس نور از خود نشان می دهد در حالی که انسان عمل نگاه کردن را به طور اداری وبرای مقصودی خاص انجام می دهد.
در عمل دیدن انسان به طور طبیعی رنگ،شکل، جهت،بافت، بعد وحرکت اشیا را به وسیله ی پیام های بصری دریافت میکند. در حالی که نگاه کردن علاوه بر دیدن اشیا به روابط و تناسبات میان آنها دقت میکند.
بنابراین میتوان گفت نگاه کردن یک رویداد ارادی است ونوعی جست و جوی بصری محسوب میشود در حالی که دیدن واکنش طبیعی عضو بینایی به نور است که در شرایط مساعد به طور خود به خودی انجام می گیرد.
فضا
کلیتی که یک نقاش به وجود می آورد این کلیت در فضایی شکل گرفته که بوسیله چارچوب و قاب Frame/caclre محدود شده است. بنابراین قاب و چارچوب و کادر در ترکیب بندی اهمیت بسیار دارد.ترکیب چند عنصر بصری تجسمی معین در یک چارچوب مربع شکل، با ترکیب بندی همان عناصر در چارچوبی مستطیلی یا دایره شکل متفاوت ومختلف است.اما منظور از فضا space چیست؟
مفهوم رفتار در هنرهای تجسمی با مفهوم فضا در طبیعت متفاوت میباشد.در هنرهای تجسمی-و بخصوص در نقاشی و هنر گرافیک –فضا توسط یک کادر محدود میشود.
به بیان دیگر کادر فضا را به دو بخش درونی و بیرونی تقسیم میکند. آنچه بیشتر مورد نظرماست. فضای درونی یک نقاشی و یک پوسته وغیره است. فضا در اینها دو بعد دارد ولی در مجسمه دارای سه بعد است.نکته مهم آنکه فضا شکل ورنگ خاص ندارد، ممکن است سیاه باشد یا سفید یا سرخ و یا غیره … گاهی خالی است و گاهی فاصله بین چند عنصر را پر می کند این فاصله در سطح باشد و خواه در عمق واقعی و خواه در عمق تصوری که بوسیله پرسپکتیو ایجاد می شود. بطور خلاصه در هنرهای تجسمی می توان فضا را به منزله حوزه ای محاط شده تلقی کرد. گفتیم همه آثار تجسمی از عناصر بصری کارکردهای معین تشکیل شده اند.
هنرمندان معمولا ترکیب عناصر ونیروهای بصری کار خود را براساس کادر وفضای بصری که در اختیار دارند سازماندهی می کنند. محدوده وفضای اثر هنری به هر شکل که انتخاب شود در تاثیرگذاری بر نیروهای بصری وترکیب آنها با یکدیگر موثر است. در واقع هنرمند با انتخاب بخشی از فضا و جداساختن آن از سایر بخش ها و فضای پیرامون توسط کادری مشخص دوعمل انجام می دهد: اول اینکه ارتباط کادر را با محدوده ی داخلی اثر برقرار می کند وانرژی بصری را که از درون به بیرون گرایش دارد محصور می سازد. دوم اینکه انرژی های بصری بیرون از کادر را که می خواهند به درون آن نفوذ کنند به کنترل درخواهد آورد به تصاویر شکل 2 توجه کنید:
انرژی های بصری که از درون کادری سرچشمه می گیرند ونیروهای مشابهی که از بیرون به آن وارد میشوند ساختار اصلی اثر وسازماندهی عناصر بصری را در کادر تحت تاثیر قرار خواهند داد.می توان گفت که با توجه به شکل کادر است که هنرمند عناصر بصری را در اثر خود سازماندهی می کند وروابط آنها را با یکدیگر در ترکیبی مناسب برای نمایش موضوعی خاص شکل می دهد.
فضای درونی یک کادر زمانی پیدا می کند که چیزی در درون کادر انرژی بصری آن را فعال کند. این چیز می تواند یک نقطه ساده یا عنصر بصری دیگر باشد وبسته به اینکه به چه شکلی و درکجای کادر قراردارد معنای مختلفی خواهد آمد شکل 3 این دو موضوع در توضیحات مربوط به عناصر تجسمی دنبال خواهد شد.
)نقطه Point)
نقطه ساده ترین عنصر بصری است. نخستین ومهمترین کارکرد آن اینست که وضع ومکانی را در فضا بیان میکند. در هر نقاشی علائم واثرات ابزاری را میتوان دید که بطرزی معنا دار بر روی یک سطح مناسب در کنار هم نظم یافته اند.این علائم را میتوان با وسایل مختلف از جمله زغال، گچ، مرکب، رنگینه ، یا رنگ افشانه saray و غیره ایجاد کرد و می تواتن دو یا چند وسیله را با هم بکار برد. سطحی که این علائم بر روی آن شکل می گیرند بسیاری گوناگون است :از دیوار غارها و بناها گرفته تا صفحات کاغذ ومقوا وپوست، فلز و چوب وغیره ; به عبارت دیگر آثار تجسمی که در سراسر تاریخ بشر آفریده شده میتوان علائم نقطه گونه ای را بر سطحی خاص تشخیص داد.
همانطور که اشاره کردیم نقطه را ممکنست برای تشخیص یا تحریف یک وضع ومکان برد مثلا روی نقشه جغرافیایی ، نقطه ها مکان شهرها را بیان می کنند. اما چون حرکت چشم از یک نقطه به نقطه دیگر مسیرهای متفاوتی را می پیماید از این رو شکل های حاصله احساس های متفاوتی را در نتیجه می دهند و از لحاظ بصری خصایص کاملا مختلفی بروز میکند
الف) اگر به یک سطح مفید خالی(مثلا یک مربع نگاه کنیم چشم سرتاسر سطح را می نورد تا سرانجام در جایی بایستد.
ب-اگر یک نقطه سیاه بر روی همان سطح بگذاریم رنگ رابطه ای بین نقطه مزبور و چارچوب پیرامون این سطح( یعنی چهار ضلع مربع) برقرار میشود، کشش هایی که بدین وسیله بوجود می آید لزوما تعادلی را ایجاب میکند که از چهار گوشه مربع چشم را به سوی نقطه سیاه می کشاند.
هرگاه نقطه در مرکز مربع قرار گیرد تعادل مورد نظر به سهولت وبطور کامل برقرار میشود اگر نقطه دقیقا در مرکز هندسی مربع واقع شود گویی اندکی به سوی پایین نشانده شده ونتیجتا توازن بصری بر هم می خورد.
ت-اگر نقطه بسیار نزدیک به ضلع تحتانی مربع باشد. عدم تعادل بیشتر نمایان میشود
ث-با وجود دونقطه روی همان سطح مربع
هر نقطه تحت تاثیر نیروهای ناپیدایی که از گوشه های مربع برای آنها وارد میشود قرار میگیرد ودر عین حال بین هر یک از دو نقطه نیز کشش هایی ایجاد میشود.
ج-حالت تعادل هنگامی به وجود می آید که محل قرارگیری نقطه ها به هندسه درونی و ناپیدای مربع وابسته باشند.
هر گاه سه نقطه برابر در جوار هم قرار گیرند آنها را همچون جمع می بینیم که مثلثی را تشکیل می دهد.یعنی در آن واحد سه مسیر ناپیدای حرکت چشم نقاط را بهم متصل میکند.
دانلود این فایل


دانلود خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار تحت word دارای 118 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار تحت word :
خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار
دانلود خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار تحت word
فهرست:
خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابههای غیر الکلی
گازدار....................................... 1
1- مقدمه .................................. 8
2- کلیاتی در مورد نوشابههای گازدار ........ 10
3- گیاهان داروئی .......................... 34
4- بررسی گیاهان تیره نعناع ................ 46
5- بررسی گیاهان تیره جعفری ................ 66
6- تیره پروانهداران ....................... 74
7- بررسی مهمترین گلهای دارویی ............. 76
8- بررسی عرقیات گیاهان دارویی ایران ....... 87
9- بررسی اسانسها .......................... 101
10- استفاده از گیاهان در تهیه نوشابه ...... 110
11- نمودار فرآیند تولید نوشابه ............ 111
12- نمودار فرآیند تولید عرقیات سنتی ....... 112
13- ویژگیهای میکروبیولوژی عرقیات سنتی ..... 113
14- جدول مشخصات ماشینآلات مورد نیاز تولید عرقیات 114
15- منابع ................................. 115
=================================
کلیاتی در مورد نوشابههای غیرالکلی گازدار:
مواد تشکیل دهنده نوشابههای غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانسها، مواد پایدارکننده، رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.
نوشیدنیهای غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیمبندی میکنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابههای گازدار از مواد مصنوعی و نوشابههای گازدار از مواد گیاهی که نوع اخیر رایجترین نوشیدنی در صنعت نوشابهسازی میباشد. این نوشابه ها از عصارهها و اسانسهای طبیعی گیاهی، به همراه فاکتورهای دیگر ساخت نوشابه تهیه میگردند. نوشابههائی که از اسانسهای طبیعی تهیه میشوند از نطر کمی، مقدار قابل توجهی هستند. اسانسهای طبیعی مواد استخراجی از میوهها و یا گیاهان رایحهدار مانند دارچین، زنجبیل و غیره میباشند.
عصاره را از میوههای رسیده سالم و توسط روشهای مکانیکی تهیه میکنند و یا از گیاهان خشک و پودر شده توسط حلال استخراج مینمایند.
آب مورد نیاز در صنعت نوشابهسازی، پس از انجام عملیاتی بر روی آب آشامیدنی شهر مورد مصرف قرار میگیرد. این آب باید بدون رنگ، شفاف، بدون بو و عاری از میکروارگانیزمها بوده و سختی آن بیش از ppm 300 نباشد.
در صنعت نوشابهسازی از مواد شیرین کننده مانند شکر، قند انورت دکستروز، فروکتوز، شکر مایع و در بعضی موارد از مواد شیرین کننده مصنوعی استفاده میشود. در کشور ما استفاده از مواد شیرین کننده مصنوعی مجاز نمیباشد. شکر مایع و سیروپ گلوکز با تکامل روش صنعتی هیدرولیز نشاسته اهمیت اقتصادی زیادی پیدا کردهاند. قند انورت نیز نوعی شربت شکر میباشد که در اثر حرارت دادن ساکارز در حضور اسیدها و یا آنزیمها و تبدیل به گلوکز و فروکتوز تهیه میگردد. از شیرینکننده هایی که دارای 42 درصد فروکتوز و 51 درصد دکستروز میباشند نیز در صنعت نوشابهسازی استفاده میشود این مایع قندی در مقابل تخمیر میکروبی دارای مقاومت و قدرت بیشتری نسبت به سایر شیرین کنندهها در طول نگهداری و انبارداری میباشد.
از مهمترین مواد شیرین کننده مصنوعی ساخارین، سیکلامات. گلوسین و چندین ماده دیگر هستند. شیرینی سیکلامات 60-40 مرتبه بیشر از ساکارز میباشد ولی مصرف آن در سالهای 1970-1969 ممنوع شد.
جهت پایدارکنندگی نوشابه از اسیدهای خوراکی مانند اسیدتارتاریک، سیتریک، لاکتیک، مالیک و فسفریک استفاده میشود. نوشابههایی دارای بهترین ترشی هستند که اسیدیته آنها معادل 2-1 گرم اسید تارتریک در یک لیتر آب مقطر باشد. غلظت گاز کربنیک نیز در طعم ترشی نوشابه موثراست.
رنگها بر اساس منشاء آنها به دو دسته رنگهای طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند. رنگهای طبیعی دارای سه منشاء اصلی معدنی (اکسید فریک)، گیاهی (کارامل) و حیوانی(کارمین) میباشند.
کارامل را بعنوان امولسیون کننده نیز میتوان مصرف نمود. اسانسهای معطر مانند میخک، زنجبیل، دارچین، نعناع و دیگر مواد در نوشابه ممکن است معلق باشند. خاصیت امولسیون کندگی کارامل موجب میشود که فرآورده نوشیدنی بدون احتیاج به مواد امولسیون کننده دیگر از پایداری مناسبی برخوردار باشد. رنگهای مصنوعی در سه گروه آنیونی، کاتیونی و غیریونی تقسیم میشوند. در صرف مواد رنگی باید دقت شود که در مقابل اسیدی مقاوم بوده، تیرگی و اثر طعمی نداشته باشد. امروزه در نوشابهسازی از اسانسها و سایر مواد طعم دهنده بطور وسیعی استفاده میشود.
...
اختصاصات تشریحی:
گیاهان تیره نعناع دارای اختصاصات کلی زیر، از نظر مشخصات تشریحی میباشند:
1- انواع علفی آنها عموماً دارای دستجات کلانشیم در زوایایی ساقه زیر بشره میباشند وجود این حالت باعث میگردد که ساقه این گیاهان ظاهر چهار گوش پیدا کند.
2- دستجاب چوپ: آبکش پسین در آنها معمولاً بوضع غیر ممتد و جدا از هم دیده میشود.
3- بشره ساقه و برگ این گیاهان غالباً مستور از تارهای ترشحی و غیرترشحی به اشکال مختلف است.
4- تارهای ترشحی، اسانس در آنها دارای پایه یک یا دو سلولی منتهی به یک برجستگی 4 تا 8 سلولی و حتی بیشتر است. اسانس ترشح شده نیز معمولاً خارج از جدار سلولزی در زیر کوتیکول جمع میگردد و این خود باعث میشود که بشره در همان ناحیه کمی متورم جلوه کند.
در بین گیاهان تیره نعناع گونههای مفید فراوان وجود دارند که عده زیادی از آنها در پزشکی به مصرف میرسد مانند ماروبیوم Marrubiom که بعنوان خلطآور، اسکوتلاریا لاتریفلورا Scutellaria Lteriflora که بعنوان مسکن و خواب آور مورد استفاده قرار میگیرند. از جنبه اقتصادی منبع بسیار مهمی برای گرفتن اسانس میباشد که در داروسازی و یا عطرسازی مورد استفاده است مثل اسانس نعناع، اسانس اسطوخودوس، آویشن و غیره.
تعداد زیادی نیز به مصارف تغذیه میرسند. بعضی مانند کاکوتی Rziziphora به عنوان چاشنی، بعضی دیگر بعلت دارا بودن گلهای زیبا و معطر، مییابند مانند لابیوم آلبوم Lbiumalbom. برخی اسانسها جهت از بین بردن تلخی بعضی از داروها بعنوان شیرینکننده استفاده میشوند. گروهی از اسانسها که شامل منوترپن میباشند روی دستگاه عصبی اثر تسکین دهنده دارند. بهترین اسانس یا خاصیت مسکن اسانسهای والریان و اسطوخودوس (لاواندر) و اسانس با در نجبوبه میباشند.
ب) مرزه Satureia Hortensis:
نام انگلیسی: Sweet Fennel
نام فارسی: مرزه
تیره: نعناع
مشخصات گیاه شناسی:
گیاهی است علفی، یکساله و دارای ساقه منشعب بطول 30-10 سانتیمتر از رده دو لپهای پیوسته گلبرگ و از تیره نعناع میباشد دارای ظاهری برنگ سبز خاک آلود یا مایل به خاکستری است رنگ ساقه آن نیره تر از برگ است . در محل گرهها ، انشعاباتی پیدا میکند که آنها نیز به نوبه خود منشعب میشوند بطوریکه گیاه بصورت یک بوته بر پشت جلوه میکند. برگهای آن باریک دراز، نوک تیز نرم پوشیده از تارهای کوتاه است به همین دلیل برنگ سبز مات یا مایل به خاکستری جلوه میکند. برگهای آن منحصراً یک گلبرگ دارد و سطح آن دارای غدههای اسانسدار است که بصورت نقاط ریز و فراوان دیده میشود.
دانلود این فایل


دانلود مقاله چدن و ریخته گری تحت word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله چدن و ریخته گری تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله چدن و ریخته گری تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله چدن و ریخته گری تحت word :
چدن و ریخته گری
مقدمه
چدنها آلیاژ آهن ـ کربن ـ سیلیسیم میباشند که مقدار کربن آن بیشتر از میزانی است که میتواند در محلول جامد اوستنیت دردرجه حرارتی یو تکتیک باقی بماند. بنابراین چدنها معمولا محتوی برخی از محصولات تجزیه نظیر گرافیت یا سمنتیت آزاد هستند.
معمولاً مقدار کربن در چدنها بیش از 7/1 و کمتر از 5/4 درصد میباشند. درصد زیاد کربن چدن را شکننده میکند و در اینصورت چدن ارزش کارکرد دیگری جز در ریختهگری ندارد و بدین جهت به آن آهن ریختهگری یا چدن میگویند. سیلسیم که بعنوان یک عامل گرافیت زا عمل میکند. معمولا مقدار آن در حدود 5/0 تا 2% است. گاهی اوقات در آهنهای سیلیس دار مخصوص، مقدار سیلیس از این حد هم تجاوز میکند.
به سبب روشهای تصفیه بکار رفته در چدن، همیشه مقدار معینی از منگنز، فسفر و گوگرد در چدن موجود است. به منظور تعیین خواص شیمیایی و فیزیکی چدن، عناصر آلیاژ کنندهای نظیر مس، مولیبدن، نیکل و کروم به آن میافزایند. ساختمان و خواص چدنها بسیار مختلف است ولی با این وجود آنها را میتوان بصورت زیر تقسیم بندی کرد.
1 ـ چند خاکستری
2 ـ چدن سفید
3 ـ چدن چکشخوار
4 ـ چدن گرافیت کروی
5 ـ چدن آلیاژی Gray cast Iron
White cast Iron
Maileable Iron
Ductile I ron
Alloy Cast
چدن خاکستری و عوامل مؤثر بر ساختار آن
1) ساختار میکروسگوپی :
خواص چدنها عمدتا تابع ساختار میکروسکوپی میباشد و ساختار میکروسکپی خود تابعی از ترکیب شیمیایی و شرایط سردکردن است. 0خود شرایط سردکردن تابع ضخامت قطعه، شرایط قالب است) همچنین ساختار میکروسکوپی با نحوه عملیات حرارتی نیز تغییر مییابد.
بنابراین ساختمان میکروسکوپی نیز مانند آنالیز شیمیایی در تعیین خواص نهایی یک قطعه ریختگی تأثیر بسزایی دارد. خواصی نظیر قابلیت ماشینکاری و مقاومت فرسایشی تقریبا بطور کامل به ساختمان میکروسکوپی وابسته هستند. ساختمان میکروسکوپی از دو قسمت اصلی تشکیل شده است پولکهای گرافیتی و زمینه فلزی که پولکها را احاطه میکند. ساختمان زمینه چدن خاکستری را به سهولت میتوان تغییر داد ولی وقتی گرافیت تشکیل شد، عملیات حرارتی بر روی ساختمان گرافیت تقریبا بیتأثیر است.
2)اثر زمان خارج ساختن قطعه بر روی خواص آن :
در مورد شرایط قالب میتوان گفت: زمان خارج ساختن قطعه بر روی خواص آن تأثیر دارد:
خواص ویژه هر قطعه ریختگی چدن خاکستری که ناشی از ریزساختار آن است، اساسا به سرعت سرد شدن آن قطعه بستگی دارد. سرعت سرد شدن هر قطعه تحت تأثیر مدت زمانی است که آن قطعه پس از اتمام ذوب ریزی درون قالب باقی میمانند یا بعبارت دیگر تحت تأثیر مدت زمان مابین ریختن مذاب و خارج ساختن قطعه از درون محفظه قالب است.
هر چقدر استحکام در حالت ریختگی بالاتر باشد و یا ضخامت قطعه افزایش یابد، یا هر دو عمل با هم صورت گیرد، باید زمان خارج ساختن قطعه دقیق تر کنترل شود.
3) ترکیب شیمیایی و سرعت سرد شدن:
چدنهای خاکستری غیرآلیاژی را میتوان آلیاژ آهن ـ کربن ـ سیلیسیم و فسفر در نظر گرفت این عناصر بیشترین تأثیر را در تعیین ساختار میکروسکپی ـ سختی و استحکام ریختههای چدنی با ابعاد مختلف دارا هستند. با افزایش مقدار کربن تعداد و درشتی گرافیتهای ورقهای بیشتر شده و در نتیجه استحکام و سختی قطعه تنزل مینماید. در چدن، نسبت ساختار میکروسکوپی که بصورت یوتکتیک گرافیتی منجمد می شود بوسیله مقدار کربن ـ سیلیسیم و فسفر تعیین میگردد.
4) اثر اندازه مقطع ریختگی:
در اثر تغییر اندازه، قطعه، استحکام کششی نیز تغییر میکند در نتیجه میتوان گفت که سرعت سردکردن به اندازه تغییر در ترکیب شیمیایی دارای اهمیت است. در حالکیه تغییرات استحکام چدن ناشی از تغییر در ترکیب شیمیایی آن معمولا بصورت کم و زیاد شدن نسبی فاز آستنیت اولیه و ساختار یوتکتیک توضیح داده میشود، تغییراتی که در اثر تغییر در ضخامت قطعه در استحکام ایجاد شود بطور عمده به اختلاف در اندازه سلهای یوتکتیک و اندازه گرافیتهای رشتهای مربوط میگردد. با کم شدن مقطع قطعه، سرعت سرد شدن افزایش پیدا کرده و مقاومت چدن نیز افزایش پیدا میکند.
افزایش سرعت انجماد یوتکتیکی باعث ریزشدن گرافیتهای ورقهای میگردد. ازدیاد سرعت سردکردن در قالب بعد از انجماد، باعث افزایش ریزی پرلیت و کم شدن مقدار فریت در چدن میگردد.
با افزایش سرعت سردکردن و کم شدن اندازه مقطع قطعه، تمایل چدن به تبرید بالا رفته و احتمال بوجود آمدن چدن سفید در مقاطع نازک حاصل میگردد. مرکز قطعه نسبت به کنارههای آن خیلی آهستهتر سرد شده و کنارهها و سطوح آزادی که تبرید شدهاند باعث کاهش قابلیت ماشینکاری میگردند.
5) نقش جوانه زنی روی ساختار گرافیت و استحکام :
جوانه زنی میتواند روی ساختار گرافیت و زمینه تأثیر بگذارد و جوانه زنی مناسب میتواند چدنی که در آن کاربید بوجود میآید از بین ببرد و زمینه را تحت تأثیر قرار دهد. افزودن جوانه زا باعث بالا رفتن تعداد محلهای مناسب برای شروع انجماد یوتکتیکی شده و بدین ترتیب اندازه سلهای یوتکتیک کوچک میشود.
با انجام تلقیح صحیح چدن یوتکتیک سلها ریزتر شده و لذا عمل جوانه زنی باعث مقاوم تر نمودن چدن میگردد. از سوی دیگر چون افزایش استحکام از طریق کاهش کربن معادل، احتمال سفید و یا خالدار شدن چدن را بالا میبرد حتما باید از مواد جوانه زا استفاده شود . ریزتر شدن گرافیتهای ورقهای موجود در چدن در صورت ثابت بودن سلهای یوتکتیکی بشرطی که در مقدار فریت تغییری ایجاد نشود نیز باعث افزایش استحکام چدن میگردد.
آزمایش گوه (درجه جوانهزایی و سفیدی)
درجه جوانهزایی چدن بر روی خواص قطعه ریخته شده تأثیر دارد. درجه جوانهزایی کلا با آزمایش Chill Test در کارگاه معلوم میشود و چنانچه آنالیز فلز یکسان باشد، از عملیات ذوب تأثیرپذیر میباشد. درجه جوانه زایی کم موجب تمایل چدن به سفید شدن میباشد به خصوص در گوشههای آزاد چدن سفید شده و ساختمان ریز گرافیت میگردد که اغلب همراه با فریت بوده و نتیجتا سختی و مقاومت کششی کاهش مییابد. از طرفی سطح جوانه زایی زیاد موجب تشکیل گرافیت ورقهای با جهت اتفاقی و مقاومت زیاد و کاهش تمایل به سفیدی میشودکه های تلقیح شده به مقدار زیاد دارای مزایای فوق هستند از طرفی مستعد بوجود آمدن تنشهای انقباضی داخلی و خارجی میباشند.
آزمایش سفیدی
انواع مختلف چدنها از نظر آنالیز چنانچه سریع سردگردند، تمایل به سفید شدن به درجات مختلف نشان داده اند که این تغییرات عمق سفیدی با کربن و سیلیسیم رابطه نزدیک دارد تمایل به سفید شدن با شرایط ذوب آنالیز شیمیایی و ضخامت قطعه تغییر مینماید. با آزمایش تعیین عمق سفیدی چدن میتوان نوع چدن ریختگی را تعیین کرده و بعلاوه اثرات مواد تلقیح شونده نیز به منظور کاهش عمق سفیدی با این روش مشخص میکند.
ابعاد نمونه Chill Test
به منظور افزایش سرعت و کاهش قیمت آزمایش سعی بر این شده که قطعات نمونه کوچک انتخاب شوند لذا 6 استاندارد و از A تا H تعیین شده است.
روش آزمایش :
نمونه فلز باید در قالب مناسب ریختهگردد و درجه حرارت ریختن باید استاندارد گردد و ترجیحا باپیرومتر اندازه گیری شود وقتی درجه حرارت فلز در قالب به حدی رسید که رنگ آن سرخ تیره شد آن را از قالب بیرون آورده و داخل آب می نماین0(ابتدا از طرف قاعده وارد آب میکنند) به منظور جلوگیری از تجمع بخار دراطراف نمونه را باید در داخل آب به سرعت حرکت دادو بعد از خروج از آب نمونه را شکسته و طول سفیدی را اندازه میگیرند.
این آزمایش دارای ارزش زیادی برای تعیین کیفیت چدن دارد و با تغییر عمق سفیدی نمونه تغییر در آنالیز مشاهده خواهد شد.
نمونه ها «گرهها» عمق منطقه سمانته ساختار میکروسکوپی
نمونه 1
چدن خاکستری گوهF قسمت راس گوه سفید شده و بخش دیگر خاکستری بوده و گرافیتها به صورت پولکهای نوع A میباشد.
ساختار پس از H فرپرلیت فریت بوده که حدود 10% فریت دارد
نمونه 2
چدن خاکستری
گوه B در راس گوه منطقه سفید شده مشاهده میشود.
نمونه 3
چدن خاکستری
گوه A تمام قسمتهای نمونه سفید میباشد.
نمونههای 4
چدن خاکستری + سیلیسیم
گوه C تنها نمونه بدون سیلیس نفوذ سمانته داشته و در نمونههای سیلیس دار که به ترتیب 25، 50 و 100 گرم فروسیلیس داشتهاند ساختار تماما خاکستری میباشد.
کلیاتی در مورد تولید چدنهای نشکن
اصولا به منظور تولید چدنهای نشکن و دستیابی به گرافیتهای کاملا کروی با تزریقی یکنواخت، علاوه بر استفاده از مواد شارژ مناسب، ذوب به روش صحیح و گرم نمودن مذاب تادرجه حرارت های فوق گداز لازم، اصلاح ترکیب ذوب خصوصا کنترل میزان عناصر مضر در کروی شدن گرافیتها و در مورد لزوم انجام عملیاتی نظیر گوگردزدائی مذاب، جوانهزنی مذاب و نیز باقی گذاشتن میزان کم ولی مشخصی از عنصر کروی کننده منیزیم در آن از طریق انجام کروی کردن که با استفاده از آلیاژ کروی کننده مناسب و در درجه حرارت مشخص انجام میگیرد. همگی جزء عواملی محسوب میشوند که لازم الاجرا بوده و حتما میبایست مدنظر قرار گیرند.
امروزه از روشهای مختلفی برای افزودن منیزیم به مذاب چدن استفاده میشود که در اثر آنها، نوع آلیاژ کروی کننده تأثیر بسزائی در مؤثر بودن روش اعمال شده دارد.
ضمن آنکه روش ذوب نیز عامل دیگری است که بر انتخاب طریق افزودن منیزیم اثر میگذارد روش ساندویچی، روش فروپری، روش تزریقی، روش توپی متخلخل، روش کنورتورگردان و بالاخره روش اقزودن منیزیم در راه گاه بهترین و عمومیترین روشهائی هستند که به منظور تولید چدنهای نشکن مورد استفاده قرار می گیرند.
عناصر اضافی عبارتند از: S ، O ، Ti ، Bi ، Pb ، Sn ، AS ، Sb ، Cu ،Mn .Te ، Cr ، B،V که اثر آنها را بطور خلاصه میتوان در گروههای زیر بررسی کرد.
1) عناصری که بر شش سطحی مذاب تأثیر میگذارند و آنها را کلا بعنوان عناصر مضر محسوب می دارند S ، O و از 003/0% Bi و از 009/0%Pb ، Te ، Sb ، ASو….
2) گروه کاربیدزا که از بوجود آمدن گرافیت جلوگیری مینماید مانند: CR ، V ، B ، و….
3) گروه پرلیت ساز که مقطع پرلیتی را بوجود میآورند مانند Sn ، Cu ، Mnو…
درصد عمومی عناصر آلیاژی در چدن نشکن به شرح زیر است:
کربن 6/3 – 9/3 درصد
منگنز 5/0- تا 7/0 درصد
گوگرد 03/0-تا 06/0 درصد
سیلیسیم 4/2 تا 6/2 درصد
فسفر کمتر از 1/0 درصد
کربن: اصولا مقدار کربن در چدن های نشکن بسته به مشخصات قطعات تولیدی و روشهای مورد استفاده و خواص مطلوب نظر میتواند در محدوده 4-3 درصد متغیر باشد. ولی عمدتا میزان این عنصر را بین 6/3- 8/3 درصد درنظر میگیرند. در چدنهای نشکن قسمت اعظم کربن بصورت گرافیتهای کروی در ساختار میکروسکوپی ظاهر گشته و تاحدود 9 درصد حجم را اشغال مینماید چگونگی تأثیر کربن بستگی بسیار زیادی بوجود و میزان عناصر دیگر خصوصا فسفر، سیلیسیم دارد.
تأثیر کربن بر روی خواص مکانیکی چدنهای نشکن نسبتا ناچیز میباشد بگونهای که بازاء هر 1/0 درصد افزایش کربن حدود 350 PSI از استحکام کششی و کمی بیش از این میزان از تنش تسلیم کاسته میشود. افت میزان سختی نیز حدود 5 عدد بر ینل بازاء هر 15/0 درصد افزایش کربن بوده و در حالیکه ازدیاد طول نسبی خصوصا در حالت ریختهگری با زیاد شدن میزان کربن، افزایش یافته و در همین حال بهبودی در میزان مقاومت بضربه نیز مشاهده میگردد.
سیلیسیم : سیلیسیم عنصری است که تأثیر بسزایی در خصوصیات ساختاری و مکانیکی چدنهای نشکن داشته و کنترل آن به منظور دستیابی به ساختارها و خواص مطلوب نظر چه در حالت ریختگی و چه بصورت عملیات حرارتی شده، الزامی است بطور معمول میزان سیلیسیم در چدنهای نشکن 8/1-8/2 درصد بوده و با افزایش آن اولا احتمال تشکیل کاربیدهای یوتکتیکی کاهش یافته و در ثانی ساختار زمینه چه در حالت ریختگی و چه در حالت عملیات حرارتی شده از پرلیتی به سمت فریتی متمایل میگردد.
افزایش یک درصد سیلیسیم در چدنهای نشکن فریتی استحکام کشش این چدنها را به میزان حدودا 16000 افزایش داده در حالیکه کاهش ازدیاد طول نسبی و سختی به ترتیب حدود 3 درصد و 30 عدد بر نیل خواهد بود.
منگنز: منگتزیکی از عناصر اصلی چدنهای نشکن است که حداکثر میزان آن در چدن های نشکن فریتی 2/0 درصد و در چدنهای نشکن پرلیتی 7/0-5/0 درصد میباشد.
منگنز در غیاب عنصر گوگرد ترغیب کننده تشکیل پرلیت و پایدار کننده آن عمل نموده، بنابراین سبب کاهش فریت در ساختارهای ریختهگری میگردد. علاوه بر آن این عنصر تشکیل کاربید را نیز ترغیب مینماید.
افزایش میزان منگنز تأثیر قابل ملاحظهای در افزایش استحکام کششی و تنش تسلیم چدنهای نشکن دارد ضمن آنکه در حالت آنیل شده نیز افزایش منگنز موجب افزایش استحکام کششی و تنش خواهد شد.
گوگرد: گوگرد عنصری است که مقدار آن در چدنهای نشکن بسیار کم میباشد ولی همین مقدار کم و تغییرات جزئی آن تأثیر بسیار زیاد و قابل توجهی در ساختار میکروسکوپی این چدنها دارد. معمولا در چدنهای نشکن مقدار گوگرد نهائی بین 005/0 تا 015/0 درصد در نظر گرفته میشود ولی در هر صورت میزان این عنصر نباید از 02/0 درصد بیشتر باشد. بالا بودن میزان گوگرد با توجه به میل زیاد ترکیب ان با منیزیم اولا میزان ناخالصها و آخالهاMGS را افزایش داده و در ثانی موجب تشکیل گرافیتهای فشرده میشود.
فسفر: فسفر نیز عنصری است که همواره در ترکیب چدنهای نشکن یافت شده ولی بدلیل اثرات مضری که بر روی خواص مکانیکی، خصوصا میزان ازدیاد طول نسبی، چقرمگی و مقاومت به ضربه دارد، باید مقدارش را حداقل مقدار ممکن نگه داشته شود.
جوانه زنی
جوانه زنی و تلقیح فیزیکی از مراحل ویژه و مهم در تهیه چدنهای نشکن میباشد که طی آن، موارد ویژهای در مقادیر کم و در آخرین مراحل بار ریزی به منظور کاهش تمایل به تشکیل کاربید یوتکتیکی و ترغیب تشکیل گرافیت به مذاب چدن افزوده میشود.
از نقطه نظر متالورژیکی در نتیجه جوانه زنی هستههائی در داخل مذاب ایجاد میگردند که با ایفای نقش جوانه در هنگام انجماد میزان تأخیر در انجماد را به حداقل رسانده و بدین ترتیب ضمن ممانعت از تشکیل کاربیدهای فوق تبریدی، سبب افزایش تعداد گرافیتها در واحد سطح، ریزتر شدن آنها و توزیع یکنواختشان خواهند گشت. گرافیت، اکسیدها، سولفیدها، سیلیکون کاربیدها، سیلیکاتها، حبابهای گاز و نیتریدها از جمله هستههائی هستند که به هنگام انجماد میتوانند نقش جوانهزا را برای گرافیتهای کروی ایفا نمایند.
در چدنهای نشکن عموما از آلیاژهای فروسیلیسیم به عنوان مواد جوانهزا استفاده می شود که وجود مقادیر کمی از عناصری نظیر کلسیم، آلومینیوم، استرانسیوم، زیرکونیوم، باریم، منگنز، سریم و دیگر عناصر نادر خاکی بهبود چشمگیری در کیفیت آن ایجاد نموده و بر اثر بخشی آن میافزاید.
شکل گرافیت
بهترین خواص مکانیکی در این نوع چدن ها هنگامی حاصل میگردد که گرافیتها به شکل کروی کامل باشند چنانچه فرآیند تولید بدرستی انجام نگیرد شکل گرافیتهای بوجود آمده به گونه دیگری خواهد بود. در شکلهای (7) و (8) شکلهای مختلف گرافیت بوجود آمده در این نوع چدن نشان داده شده است.
گرافیت نوع I شکل دلخواه گرافیت در چدن بوده و حضور مقدار کمی گرافیت نوع II تأثیر کمی بر خواص مکانیکی قطعه دارد . چنانچه حدود تا 10% گرافیت نوع III به همراه گرافتهای نوع I و II باشد. تأثیر جزئی و خواص مکانیکی چدن خواهد داشت. افزایش مقدار گرافیت نوع III از حد 10% ناخواسته و مضر است. گرافیتهای نوع IV و V شکل های غیر مطلوب گرافیت بوده و خواص مکانیکی قطعات را به مقدار زیادی تقلیل میدهند همچنین برای اندازه گرافیت نوع V دانه بندی مطابق شکل 8 پیشنهاد شده است. شکل گرافیتهای بوجود آمده در این نوع چدنها بستگی به درجه حرارت، ضخامت قطعه ریختگی، مقدار منیزیم باقیمانده در مذاب، تلقیح مذاب توسط فروسیلیسیم و ترکیب چدن پایه دارد. شکلهای نامطلوب گرافیت هنگامی بوجود میآیند که درجه حرارت ریختن مذاب پایین بوده و قطعات دارای ضخامت زیاد بوده، مقدار منیزیم باقیمانده در چدن کم بوده، تلقیح و جوانه زایی انجام شده و کربن معادل چدن پایین باشد.
روشهای مختلف کروی سازی
روش ساندویچی
کروی نمودن با روش ساندویچی استفاده وسیعی دارد. در حال حاضر تقریبا 70% از تولید چدن نشکن به روش ساندویچی میباشد. اگر عملیات با دقت انجام گیرد، راندمان منیزیم باقیمانده زیاد میشود. اکثر ریختهگران هنوز به مزایای این روش کاملا پی نبردهاند. اگر به موارد زیر توجه بیشتری بشود، صرفهجویی در استفاده از آلیاژ فروسیلیس منیزیم و نیز افزایش راندمان آن امکانپذیر خواهد بود.
1 ـ طراحی پاتیل، مخصوصا ارتفاع پاتیل برای جلوگیری از پاشیدن مذاب، (مقدار زیادی از منیزیم از طریق پاشیدن مذاب به بیرون تلف میشود).
2 ـ ساختن حفره مناسب برای نگه داشتن آلیاژ فروسیلیس منیزیم و تمیز نگه داشتن این حفره، به اضافه پوشش نسبتا سنگین روی آلیاژ فروسیلیس منیزیم.
برای روش ساندویچی از پاتیل بلند و نسبتا باریک استفاده میشود. در کف پاتیل حفرهایی برای ریختن آلیاژ فروسیلیس منیزیم و ماده پوشش تعبیه شده است. ماده پوشش میتواند ورق آهن نازک یا براده آهن، پودر کاربید کلسیم C2Ca یا ماسه رزینی باشد. مواد پوشش، واکنش منیزیم را به تأخیر میاندازد به طور یکه ابتدا مقداری ذوب وارد پاتیل شده و آنگاه واکنش شروع میشود. بلافاصله در قسمت بالای پوشش قسمتی از مذاب منجمد شده و ساختمان آن بصورت دانههای سریع سرد شده (Chilled Metal) میگردد و در اثر جوشیدن این لایه سردتر چدن، راندمان بازیابی منیزیم افزایش مییابد.
برای بازیابی بهتر مواد کروی کننده، باید به ارتفاع پاتیل دقت نموده و سرعت ریختن را بیشتر نمود. اکثر ریختهگریها گزارش میدهند که بازیابی منیزیم با روش ساندویچی 50% – 40% میباشد. یکی از مضرات این روش کم شدن دما بعلت ذوب شدن آلیاژ فروسیلیس منیزیم و مواد پوشش میباشد.
نتیجه آزمایش: پس از آماده شدن ذوب ابتدا 2% فروسیلیکو منیزیم و 5/0% فروسیلیس برای جوانهزایی به مذاب اضافه میکنیم پس ازریختن مذاب درون قالب و سردشدن قطعه آزمایشهای زیر را انجام میدهیم.
آزمایشها:
1 ـ آزمایشگاهی : متالوگرافی
2 ـ کارگاهی : تست صدا – تست بو ـ تست خمش
1 ـ آزمایشگاهی: نمونهای از قطعه برای متالوگرافی آماده کرده و پس از مراحل آمادهسازی با محلول نایتال اچ میکنیم نتایج زیر حاصل میشود.
ساختار زمینه ندولار mm2 درصد کروی شدن
95% فریت
5% پرلیت 75 95%
2 ـ کارگاهی:
الف) تست صدا: نمونهی چدن داکتیل را با نمونه خاکستری آن از نظر صدای زنگ مقایسه میکنیم. طنین صدایی شبیه صدای فولاد شنیده میشود.(این تست به وسیله میله فولادی توپر انجام میشود)
ب) تست بو: نمونه را از قسمت راهگاه شکسته و مقداری آنرا مرطوب میکینم بوی تندی شبیه بوی کارپیت مشاهده میشود.
ج) تست خمش: دو نمونه یکسان که یکی نشکن و دیگری خاکستری است را زیر پرس قرار میدهیم. مشاهده می شود شکست نمونه خاکستری به صورت ترد انجام میشود در حالی که نمونه نشکن ابتدا خم شده و سپس میشکند(ناحیه تغییر شکل پلاستیک)
دانلود این فایل


دانلود برق:ساعت دیجیتال تحت word دارای 87 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود برق:ساعت دیجیتال تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود برق:ساعت دیجیتال تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود برق:ساعت دیجیتال تحت word :
بخشی از فهرست دانلود برق:ساعت دیجیتال تحت word
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
فصل اول: فیبر مدار چاپی
انواع فیبر مدار چاپی 4
طریقه ساخت فیبر مدار چاپی 4
طریقه نصب قطعات بر روی فیبر مدارچاپی 4
رسم نقشه مربوط به خطوط پشت فیبر 4
انتقال نقشه مدار بر روی فیبر 5
فصل دوم: میکروکنترلرها
AVR 7
خصوصیات ATtiny10، ATtiny11، ATtiny12 8
میکروکنترلر AVR 10
توان مصرفی پایین 10
نکات کلیدی و سودمند حافظه فلش خود برنامه ریز 11 راههای مختلف برای عمل برنامه ریزی 11
خود برنامه ریزی توسط هر اتصال فیزیکی 11
ISP 11
فصل سوم:Bascom
معرفی کامپایلر Bascom 13
معرفی منوهای محیط Bascom 13
معرفی محیط شبیه سازی 17
معرفی محیط برنامه ریزی 19
ساخت programmer STK200/300 20
فصل چهارم:معرفی IC ATM8
معرفی پایه های IC 24
فصل پنجم: نرم افزار
بدنه یک برنامه در محیط Bascom 31
معرفی میکرو 31
کریستال 31
اسمبلی و بیسیک 32
آدرس شروع برنامه ریزی حافظه Flash 32
تعیین کلاک 32
پایان برنامه 33
اعداد و متغیرها و جداول Look up 33
دیمانسیون متغیر 33
دستور Const 34
دستور CHR 35
دستور INCR 35
دستور DECR 35
دستور CHEcksum 36
دستور Low 36
دستور High 36
دستور Rotate 36
تابع format 37
جدولLook up 38
دستور Hex 38
رجیسترها و آدرس های حافظه 39
دستور Set 39
دستور Reset 39
دستور Bitwait 39
دستور Out 40
دستور INP 40
دستورالعمل های حلقه و پرش 40
دستور GoTo و JMP 40
دستور Do-Loop 41
دستور for- Next 41
دستور f 42
دستور Case 43
فصل ششم: پیکره بندی تایمر/کانتر صفر و یک
پیکره بندی تایمر/کانتر صفر در محیط Bascom 46
پیکره بندی تایمر/کانتر یک در محیط Bascom 47
معرفی زیربرنامه 48
فصل هفتم : طراحی پروژه 50
ضمائم 60
مراجع 88
امروزه پیشرفت در الکترونیک ای امکان را به ما داده است تا بتوانیم انواع وسایل الکترونیکی مانند ماشین حساب های جیبی ، ساعت رقمی ، کامپیوتر برای کاربرد در صنعت در تحقیقات پزشکی و یا طریقه تولید کالا به طور اتوماتیک در کارخانجات و بسیاری از موارد دیگر را مستقیم یا غیر مستقیم مورد استفاده قرار دهیم .
اینها همه به خاطر آن است که فن آوری توانسته مدارهای الکترونیکی را که شامل اجزاء کوچک الکترونیکی هستند ، بر روی یک قطعه کوچک سیلیکن که شاید سطح آن به 5 میلی متر مربع بیشتر نیست ، جای دهد . فن آوری میکروالکترونیک که به مدارهای یکپارچه معروف به آی سی یا تراشه مربوط می گردد ، در بهبود زندگی بشر تاثیر به سزایی داشته و آن را بطور کلی دگرگون نموده است . تراشه ها همچنین برای مصارفی چون کنترل رباتها در کارخانجات ، یا کنترل چراغهای راهنمایی و یا وسایل خانگی مانند ماشین لباس شویی و غیره مورد استفاده قرار می گیرند . از طرفی تراشه ها را می توان مغز دستگاه هایی چون میکرو کامپیوترها و رباتها به حساب آورد .
- سیستم های الکترونیکی
پس از یک نظر اجمالی در داخل یک سیستم الکترونیکی مانند یک دستگاه رادیو ، تلویزیون و یا کامپیوتر ممکن است انسان از پیچیدگی آن و از یادگیری الکترونیک دلسرد شود ، اما در واقع آن طور که به نظر می رسند ، دشوار نیستند و این به دو دلیل است .
ا ول اینکه اگرچه سیستم های الکترونیکی اجزاو قطعات زیادی را در خود جای می دهند ، اما باید
دانست که انواع کلی این اجزا اغلب محدود و انگشت شمار هستند .
از مهم ترین گروه های این اجزا می توان مقاومت ها ، خازن ها ، القا گرها ، دیودها ، ترانزیستورها ، کلیدها و مبدل ها را نام برد . این اجزا زمانی که به صورت یکپارچه در یک تراشه قرار می گیرند ، هر یک همان وظیفه خود را به عنوان یک قطعه مجزا انجام می دهند و فقط اندازه فیزیکی آن کوچکتر شده است .
دوم اینکه انواع سیستم های الکترونیکی از تعداد محدودی مدارهای اصولی و یا بلوک هایی که وظیفه هر کدام به کاراندازی قسمتی از سیستم مثلا تقویت یا شمارش است ، تشکیل یافته اند که به منظور عملکرد کل سیستم ، آن را به یکدیگر متصل می نمایند .
- مدارهای خطی و مدارهای رقمی
بسیاری از سیستم های الکترونیکی طوری طراحی شده اند تا با دریافت یک ورودی الکتریکی و با پردازش آن ، یک خروجی الکتریکی تولید کرده تا بتوانند کار معینی را انجام دهند ( که این کار بدون سیستم مورد نظر ، به تنهایی از عهده ورودی الکتریکی مذکور ساخته نخواهد بود . )
مدارهای الکترونیکی که در سیستم ها کاربرد دارند به دو دسته مهم تقسیم می شوند : مدارهای خطی ( یا قیاسی ) و مدارهای رقمی یا دیجیتال .
مدارهای خطی ار نوع مدارهای تقویت کننده هستند که با سیگنال هایی سرو کار دارند که این سیگنال ها معرف کمیت هایی مانند تغییرات صوتی ، صدای انسان یا موسیقی و غیره هستند . در بسیاری از مدارهای خطی از ترانزیستور به عنوان تقویت کننده صوتی استفاده می کنند . مدارهای دیجیتال از نوع مدارهای کلیدزنی هستند ، که مقدار ورودی یا خروجی آنها در هر زمان فقط می تواند دارای یکی از دو حالت صفر یا یک باشد و اگر قرار است این دو حالت به هم تبدیل شوند این تبدیل حالت بسیار سریع اتفاق می افتد ، در حالی که مدارهای خطی دارای حالت مداوم بوده و این حالات به تدریج در واحد زمان قابل تغییر هستند .
مدارهای رقمی دارای فقط دو حالت هستند و ورودی و خروجی آنها به اصطلاح (high) به معنی بالا ، یعنی نزدیک به میزان ولتاژ منبع مدار و یا (low) به معنی پایین ، یعنی نزدیک صفر ولت هستند .
در این مدارها عمل کلیدزنی به وسیله ترانزیستور انجام می گیرد . دستگاه شمارش گر در واقع یک مدار رقمی است که در آن سیگنال تولید شده توسط سلول نوری ، یا در حالت صفر و یا در حالت یک قرار می گیرد و این امر بستگی به قطع شدن یا نشدن نور دارد . بنابراین مدارهای رقمی علائم الکتریکی را به صورت پالس یا ضربه با خود حمل می کنند . سیستمی که در آن یک لامپ توسط دیمر کنترل و کم و زیاد می شود ، یک سیستم حالت مداوم و سیستمی که همان لامپ را خاموش و روشن می کند یک سیستم دو حالته است ، چون که توسط آن لامپ مذکور یا کاملا روشن یا کاملا خاموش می شود .
فصل اول
فیبر مدار چاپی
1-1- انواع فیبر مدارچاپی:
1- فیبر فنلی: این فیبر به رنگ زرد پررنگ یا قهوه ای است و به راحتی سوراخ می شود و لایه مس روی آن بر اثر حرارت زیاد هویه به راحتی جدا می شود. قیمت این نوع از فیبر ارزان بوده و به همین دلیل در ساخت انواع کیت از این نوع از فیبرها استفاده می شود.
2- فیبر فایبرگلاس: این نوع از فیبر سبز رنگ بوده و نسبت به فیبر فنلی محکم تر است و به سختی سوراخ می شود. این نوع فیبر در مقابل حرارت مقاومت خوبی دارد و در ساخت بیشتر مدارات ماشین حساب، کامپیوتر و ... از این نوع فیبر استفاده می شود.
3- فیبر دو رو: فیبرهای دورو هم از نوع فنلی و هم از نوع فایبر گلاس وجود دارند. تفاوت این نوع از فیبرها با فیبرهای معمولی این است که در این نوع از فیبرها در هر دوطرف فیبر لایه مسی پوشانده شده است در نتیجه در ساخت مدارهای بزرگ، با استفاده از این فیبرها از حجم مدار کاسته می شود.
4- فیبرهای آماده: در این نوع از فیبرها جای پایه قطعات مختلف بر روی فیبر سوراخ شده است و
می توانیم قطعات را بر روی فیبر قرار دهیم و توسط سیم اتصالات مربوطه را به هم وصل کنیم.
2-1- طریقه ساخت فیبر مدار چاپی:
ابتدا فیبر را توسط تیغ موکن بری یا اره موئی به اندازه دلخواه می بریم و سپس با استفاده از کاغذ سمباده سطح فیبر را تمیز می کنیم تا چربی های موجود بر روی فیبر پاک شود.
3-1- طریقه نصب قطعات بر روی فیبر مدارچاپی:
دو روش برای نصب قطعات بر روی فیبر مدارچاپی وجود دارد. در صورتی که جای کمی برای نصب قطعات وجود داشته باشد می توانیم قطعات را به صورت ایستاده بر روی فیبر قرار دهیم. در این حالت فاصله پایه های قطعات به کمترین مقدار ممکن می رسد. چنانچه بر روی فیبر مدارچاپی جای کافی برای نصب قطعات وجود داشته باشد میتوانیم قطعات را به صورت خوابیده لحیم کنیم.
فاصله پایه های آی سی ها از یکدیگر 5/2 میلیمتر و فاصله دو ردیف پایه از هم 5/7 میلیمتر است. در مورد نصب آی سی های قدرت باید فضای کافی برای نصب رادیاتور در نظر گرفته شود.
4-1- رسم نقشه مربوط به خطوط پشت فیبر:
ابتدا نقشه مدار را رسم می کنیم سپس خطوط بر روی نقشه را به نحوی رسم می کنیم که خطوط از روی هم عبور نکنند. سپس کاغذ را بر می گردانیم و نقشه خطوط را بر روی قسمت مسی فیبر مدار چاپی منتقل می کنیم. در رسم نقشه مدار برای اینکه خطوط از روی هم عبور نکنند میتوانیم خطوط را از بین پایه های قطعات عبور دهیم. در صورتیکه خطوطی باید از روی هم عبور کنند از جامپر استفاده می کنیم.
5-1- انتقال نقشه مدار بر روی فیبر:
دانلود این فایل


دانلود مقاله قتل عمد تحت word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله قتل عمد تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود مقاله قتل عمد تحت word
قتل عمد شبه عمد و خطای محض
عمل در فعل و عمل در قصد
آلت قتاله
قصد شخص معین
تعریف قتل عمد ، شبه عمد و خطا محض
منابع
موضوع این مقاله بررسی شرایط قتل عمد به منظور تعریف آن در قانون و تعیین وجوه افتراق آن با قتل شبه عمد و خطای محض است . در این تعریف باید مفهوم عمد- عمد در فعل و عمد در قصد- را روشن ساخت 0و نیز در تعبیر”آلت قتاله” دقت کرد. همچنین باید به این سوال پاسخ گفت که آیا در تحقق قتل عمد قصد شخص معین شرط است یا این شرط در تعریف و تحدید مساله دخالت ندارد
قتل عمد شبه عمد و خطای محض
محقق ( ره ) در مقام بیان ضابطه عمد محض و شبه عمد و خطای محض که مبین فرق آنها ازیکدیگر نیز هست – در کتاب دیات می فرماید
و ضابط العمد: ان یکون عامدا فی فعله و قصده . و شبیه العمد: ان یکون عامدا فی فعله مخطئا فی قصده . و الخطا المحض : ان یکون مخطئا فیهما
در کتاب قصاص نیز درباره چگونگی تحقق قتل عمد می فرماید
و یتحقق العمد بقصد البالغ العاقل الی القتل بما یقتل غالبا ولو قصد القتل بما یقتل نادرا. فاتفق القتل فالاشبه القصاص 2
صاحب جواهر بر این کلام افزوده اند
بل و بقصده الضرب بما یقتل غالبا عالما به و ان لم یقصد القتل لان القصد الی الفعل المزبور قصد الی القتل کالضرب بالعصا فلا یقلع عنه حتی یموت 3
شیخ طوسی پیش از محقق و نیز علامه و شهیدین و سایر فقها مطابق همین رویه سخن گفته اند4 بنابراین قتل عمد و شبه عمد و خطای محض را میتوان ابتدا بدین ترتیب تعریف کرد
الف – قتل عمد آن است که عملی که در مورد مقتول انجام می یابد آگاهانه بوده و مقصود از انجام آن نیز کشتن وی با شد
ب – در شبه عمد عملی که در مورد مقتول انجام یافته آگاهانه است اما قصد قتل در میان نیست و عمل انجام یافته نیز کشنده نمیباشد و اتفاقا موجب قتل میگردد
در خطا محض شخص مقتول اصلا مورد نظر قاتل نیست یعنی قاتل نه می خواهد که مقتول را بکشد و نه درصدد انجام عملی در مورد مقتول بوده است. در واقع مقتول اتفاقا هدف را می گیرد و در نتیجه به قتل میرسد
با توجه به آنچه گذشت در قتل عمد دو امر شرط است
1مقتول مورد نظر قاتل با شد با تمام اوصافی که باید مقتول دارا باشد و این اوصاف نیز در حکم قصاص موثر است
2قاتل از روی عمد و اختیار آهنگ قتل مقتول را نموده باشد. این شرط به یکی از دو صورت زیر تحقق مییابد
1-2قصد کشتن طرف به هر وسیله ای که ممکن باشد
2-2 قصد انجام عملی که در مورد مقتول مورد نظر عادت کشنده است و قاتل نیز این جهت را بداند بدین ترتیب قصد عملی که نوعا کشنده است قصد قتل محسوب میگردد
عمل در فعل و عمل در قصد
در تشخیص هر یک از اقسام قتل دو جمله ” عامدا فی فعله ” و ” عامدا فی قصده ” اثباتا و نفیا یا به اختلاف تکرار شده است
مقصود از عمد در فعل آن است که فعل انجام یافته از روی غفلت و بی توجهی سرنزده 5، بلکه با آگاهی به انجام رسیده باشد . یعنی عمل انجام یافته – با تمامی خصوصیاتش از لحاظ فعل و فاعل و مفغول به – عمل یک فاعل مختار باشد، تا بتواند انتساب فعل به فاعل کاملا محفوظ باشد
مقصود از ” عمد در قصد ” قصد کشتن است . یعنی میبایست مقصود قاتل از عملی نه به انجام میرساند کشتن طرف باشد . خواه عمل انجام یافته – نوعا – کشنده باشد یا نباشد . آنچه مهم است این است که قاتل با انجام عمل قصد کشتن مقتول را داشته و این قصد نیز تحقق یافته باشد. در اینجا انتساب قتل واقع شده به قاتل کاملا محفوظ است
پس در قتل عمد باید که انتساب قتل واقع شده ، با تمام خصوصیات موثر آن ، به قاتل محفوظ باشد . بنابراین دو امر معتبر است یکی آنکه : عمل انجام یافته ، از روی اراده و اختیار به انجام رسیده باشد ،دیگر آنکه مقصود انجام دهنده ی عمل از انجام آن قتل طرف بوده باشد یعنی : “عامدا فی فعله ” و ” عامدا فی قصده ” باشد
دانلود این فایل

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود بررسی ارتباط آموزشهای فنی و حرفه ای رسمی با نیازهای بازار
دانلود مقاله مدیریت کشاورزى تحت word
دانلود پاورپوینت جمعیت شناسی :سازمان ملل متحد تحت word
دانلود آزمایش ثبات رنگ کالاهای نساجی تحت word
دانلود پاورپوینت داروهای روان گردان25 اسلاید تحت word
دانلود پاورپوینت بیوگرافی حسین امانت تحت word
[عناوین آرشیوشده]