![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
دانلود مقاله مسئولیت مدنی تحت word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مسئولیت مدنی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مسئولیت مدنی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مسئولیت مدنی تحت word :
چکیده
مسئولیت مدنی در حقوق تعهدات، عنوانی است برای بیان الزام قانونی جبران ضررهای ناروا خواه این ضرر از شکستن پیمان و نقص عهد حاصل آید یا تخطی از تکلیف عمومی احتیاط و عدم ا ضرار به غیر بر این پایه مسئولیت مدنی دو شاخه مهم دارد قراردادی و الزام خارج از قرارداد ضرر ناروا که جبران آن موضوع و هدف مسئولیت مدنی است ضرری است که درمبانی نظری مسئولیت از آن سخن میرود و معیار آن بر مبنای مسئولیت منطبق است.
جبران زیانهای ناروا موکول به آن است که واجد شرایطی باشند از جمله شرایط، شرط (قابلیت پیشبینی متعارف) است که در مسئولیت قراردادی و و قهری مورد گفتگو است.
در میان نظامهای حقوقی گوناگون، لزوم بیشتر پیشبینی زیان در هر موقع مورد پذیرش است (حقوق ایران نیز میتوان نشانههایی از نفوذ قاعده یافت، مهمترین متن قانونی در حقوق موضوعه ایران در بر دارنده قاعده پیشبینی پذیری زیان است قانون مجازات اسلامی است که موارد متعددی از آن متضمن قاعده یاد شده در عرصه مسئولیت قهری است.
در باب مبنای قاعده سخن بسیار است در این رساله «محدود شدن مسئولیت مدنی به قواعد اخلاقی» پیشنهاد شده ، مسئولیت مدنی ریشه در قواعد اخلاق مدنی و اجتماعی دارد و به مرزهایی که این اخلاق معین میکند محدود میگردد. یکی از این مرزها محدود شدن مسئولیت به نتایج منتظر و پیشبینی پذیر اعمال انسان متعارف است.
مقدمه
1- مسئولیت قراردادی:
مسئولیت قراردادی عبارت است الزام عهدشکن به جبران خسارت ناشی از پیمانشکنی. مبنای این تعهد لزوم جبران ضرر ناروا است و منبع این الزام یا عقد یا عرف یا قانون است.
2- مسئولیت خارج از قرارداد: در یک جامعه منظم هر گاه شخصی در اثر فعل یا ترک فعل خود ضرر ناروایی را بر دیگری وارد آورد مکلف به جبران آن است این الزام مسئولیت مدنی است.
3- موضوع و هدف مسئولیت مدنی: موضوع و هدف مسئولیت اعم از قراردادی و غیرقراردادی جبران ضرری است که از رفتار شخص به دیگران وارد میآید و همه ضررها مشمول مسئولیت نیست بلکه فقط آن دسته از زیانها است که ناروا هر دیگری وارد شده باشد.
4- فهم ضرر ناروا: به مفهوم ناروا اتفاق نظر وجود ندارد در حقوق قراردادها ضرر ناروا ضرری است که از نقص عهد به بار آمده و منسوب به پیمان شکن است مبنای ناروایی نیز شکستن حریم و حرمت اصل والای حاکمیت اراده است.
در ضمنا خارج از قرارداد ضرر ناروا نقض هنجارهای اجتماعی یعنی تقصیر است (از دیدگاه پیروان تقصیر) و پیروان نظر به خطر به وجود آمدن محیطی خطرناک را ضرر ناروا میدانند. در نظریه تضمین حق ضرر ناروا نتیجه تزاحم میان حق امنیت و حق اقدام شهروندان است و در حقوق کا من لا ارتکاب خطاهای معین میباشد.
5- قیود ضرر جبران ناپذیر: ضرر ناروا باید قابل جبران باشد از این جهت باید مسلم و مستقیم و ضرری باقی و پابرجا باشد و قید دیگر قابل قابل پیشبینی بودن ضرر میباشد.
6- شرایط قابلیت پیشبینی: در خصوص 3 قید در میان نظامهای حقوقی اتفاقنظر است لیکن خصوص قید (قابل پیشبینی بودن ضرر) اختلاف است.
7- معرفی موضوع
در این رساله قید چهارم (پیش بینی پذیری ضرر) بررسی و مطالعه میگردد.
فصل اول
مبنا و مفهوم قاعده پیشبینی پذیری ضرر
گفتار نخست : قلمرو قاعده
1- جایگاه مرسوم قاعده: مسئولیت قراردادی
8- محدوده مسئولیت: محدودیت خسارات قابل جبران ناشی از پیمانشکنی از شیوهها و مجاری گوناگون حاصل میآید به جز شیوهها که در نظامهای حقوقی بکار گرفته شده عبارتند از: 1- محدود کردن خسارت به استناد و ارجاع به تقصیر مدیون و درجه آن 2- محدود کردن خسارت با سختگیری یا دقت در تشخیص رابطه نسبیت میان ضرر و نقص عهد 3- تاکید به نقش زیان دیده در وقوع ضرر 4- ارتقاء معیار قطعیت ورود زیان 5- لزوم قابل پیشبینی بودن زیان در هنگام قرارداد.
9- اقسام زیانهای حاصل از عهدشکنی: بعضی زیانها نتیجه متعارف دعاوی نقض عهده است و در تمام نظامهای حقوقی زیانهایی که هنگام عقد پیشبینی نمیشدهاند جبرانپذیر نیستند.
10- پیشینه قاعده در حقوق فرانسه و نظامهای مشابه: ماده 1150 قانون مدنی فرانسه. (مدیون مسوول خسارتی که در هنگام عقد پیشبینی نمیکرده یا قابل پیشبینی نبوده نیست، مشروط به آنکه عدم اجرای تعهد ناشی از تقصیر عمومی او نبوده باشد این ماده قانون مدنی فرانسه از نظرات پوتیه حقوقدان آن کشور گرفته شده، او از حقوق رم به این قاعده دست یافت.
11- سابقه قاعده کامن لا: بررسی قاعده پیشبینی ضرر ناشی از نقض عهد در حقوق انگلیس به عنوان نمونهای در نظام مالی، کامن لایی بررسی میشود، در انگلیس این موضوع در ذیل عنوان (دوری زیان) بحث میشود.
دوری زیان مانع جبرانپذیر بودن و نزدیک بودن آن شرط جبرانپذیر بودن است و منظور از دوری زیان اینست که آیا ورود زیان از دیدگاه طرفین قرارداد به طور متعارف «بعید» مینماید یا خیر.
و این همان قابلیت پیشبینی متعارف است که موضوع بحث ما است.
12- حقوق آلمان: نظریه قابلیت پیشبینی زیان قراردادی رسما در حقوق آلمان پذیرفته نشده است، حقوقدانان آلمان از میان نظرات مشهور نظریه سبب اصلی یا متعارف را برگزیده و دادگاه به همین مبنا به دعاوی مسئولیت رسیدگی میکند.
13- حقوق ژاپن: حقوق ژاپن به ویژه در بخش تعهدات بسیار متاثر از حقوق اروپایی است، در حقوق تجارت ژاپن قابلیت پیشبینی ضرر آمده است و قانون مدنی ژاپن نیز حکمی دارد.
14- اسناد بینالمللی و قوانین نمونه
ماده 74 کنوانسیون سازمان ملل متحد درباره قرارداهای بیع بینالمللی کالا مصوب 1980 وین مقرر میدارد:
(خسارت ناشی از پیمانشکنی یکی از طرفین قرارداد مبلغی است معادل مجموع زیانهایی که طرف دیگر در اثر نقض عهد متحمل شده و منافعی که از آن محروم مانده است این خسارت محدود به زیانهایی است که طرف عهدشکن هنگام انعقاد قرارداد پیشبینی کرده است یا با توجه به اوضاع و احوال که از آن مطلع بوده و یا باید مطلع باشد، بایستی به منزله نتیجه ممکن نقض عهد پیشبینی میکرده است.)
بند دوم این ماده ناظر به قاعده پیشبینی پذیری زیان ناشی از نقض قرارداد است به نظر میرسد. ماده 74 کنوانسیون مخلوطی از قاعده فرانسوی و انگلیسی است.
همچنین در سند «اصول قراردادهای بازرگانی بینالمللی» در مقدمه آن نیز قاعده پیشبینی پذیری زیان دیده شده است.
2- گسترش قلمرو قاعده به مسئولیت خارج از قرارداد
15- تردید در اجرای قاعده: در بخش مسئولیت قراردادی شرایط پیشبینیپذیری زیان را دیدیم حال آیا ضمان قهری محدود به زیانهایی است که وقوع آن در نظر عرف منتظر و متوقع است یا آنکه شخص خاطی ضامن تمامی زیانهایی است که از عمل نامشروع او برخاسته است، در ابتدا باید مسئولیت طرفین را بیشتر از مسئولیت قراردادی ندانست زیرا مسئولیت خارج از آن با اصل حاکمیت اراده د رتعرض مینماید. از طرفی گذراندن ضرر به دوش زیاندید با هدف مسئولیت مدنی نافی است (لاضرر)
16- مطالعه کامن لا
در این نظام ضرورت پیشبینی زیان در الزامهای خارج از قرارداد از دو وجه مختلف مورد توجه دادگاهها قرار گرفت.
الف) دیدگاه اول: دوری یا بعد زیان است در مسئولیت قراردادی بیان نمودم در الزام خارج از قرارداد نیز شرط است که زیان وارد شده از عمل خوانده دور نیفتد برای تعیین دوری یا نزدیکی ضرر باید دید که آیا نتیجه زیانبار جزء نتایج قابل پیشبینی عمل خوانده بوده است یا خیر؟ (1921 قضیه Repolemis).
ب) دیدگاه دوم: از دریچه مفهوم تقصیر به تقصیر به معرفی و تحلیل قاعده پیشبینیپذیری زیان راه میگشاید در ایالات متحده امریکا مقبول مورد و اجراست.
از نظر این دیدگاه خوانده نباید مسؤول نتایجی باشد که هیچ انسان متعارضی نمیتواند در لحظه وقوع حادثه آن را پیشبینی کند. مبنای تعیین زیانهای قابل پیشبینی نیز همان مبنای تقصیر است رأی مشهور قضیه (1928) Pals grafv.long lsland Railrood.
17- نظامهای روی – ژرمنی: در نظام حقوق نوشته وضع متفاوت است. در نظامهایی مانند هلند رویه قضایی در تفسیر قانون لزوم اجرائ قاعده پیشبینیپذیری زیان در مسئولیت مدنی سخن میراند در فرانسه، رویه قضایی آشکارا با اجرای قاعده در زمینه الزام خارج از قرارداد مخالفت کردند در آلمان بدون تصریح به قاعده ا ز راهی دیگر به نتایج آن دست یافتهاند.
3- وضع حقوقی ایران
18 برای سهولت در مطالعه در حقوق ایران قاعده پیشبینی پذیری زیان در مسئولیت مدنی را در مسئولیت قرار دادن و الزام خارج از قرارداد جداگانه بحث میکنیم.
الف- مسئولیت قراردادی
19- وضع قانون مدنی
در مسئولیت قراردادی قانون مدنی حکم صریحی درباره لزوم قابلیت پیشبینی ضرر ندارد. برخی موارد به گونهای نگارش یافته که احتمال توجه نویسندگان به قاعده میرود.
ماده 221 قانون مدنی: «اگر کسی تعهد اقدام به امری کند یا تعهد نماید که از انجام امری خودد اری کند در صورت تخلف مسؤول خسارت طرف مقابل است مشروط بر اینکه جبران خسارت تصریح شده یا تعهد عرفا به منزله تصریح باشد;»
ماده 331 قانون مدنی: (; هر کس سبب تلف مالی شود باید مثل یا قیمت آنرا بدهد;»
20- تفسیر ماده 221 قاون مدنی: این ماده در مقام بیان منبع ایجاد مسوولیت است نه محدوده آن، از این ماده و ماده 220 قانون مدنی میتوان استنباط کرد که اراده صریح طرفین عقد میتواند محدوده مسئولیت قراردادی را تعیین کند اگر اراده ضمنی هم از عهده چنین کار برآید ایرادی ندارد. گاهی عرف جانشین اراده ضمنی میشود از این دیدگاه ایجاد مسئوولیت قراردادی به حکم قانون است. در هر قراردادی تا میزانی قابل مکلف به جبران است که بطور صریح یا ضمنی یا بر مبنای عرف پیشبینی کرده باشند.
21- اجرای قاعده در مسئولیت متصدی حمل و نقل
ضمان قراردادی متصدی حمل و نقل درباره تلف یا نقص کالایی که برای حمل به او سپرده شده است محدود به ضرری است که به طور متعارف برای او پیشبینی بوده است ارزش کالا یا نوع آن در سوی بستهها درج میگردد، اگر درج نشود صرفا تا میزان ارزشی که به طور نوعی و متعارف برای او قابل انتظار بوده یا پیشبینی کرده است مسؤول خواهد بود.
بررسی مقررات حاکیست که صاحب کالا مقصر نیست اگر در فرض عیب مخفی با نقص بستهبندی بتوان خطایی برای مالک در نظر گرفت در موردی که خسارت ناشی از ماهیت یا کمبود حجم و وزن کالاست به دشواری میتوان صاحب کالا را خاطی شمرد. فلذا باید در جستجوی مبنای دیگر بود و آن چیزی نیست جز پیشبینی متعارف زیان در همه موارد، از یک متصدی متعارف نمیتوان انتظار داشت که خسارتی که از عیب مخفی کالا وارد میآید یا زیانی که منصوب به ماهیت ویژه کالاست یا آسیبی که از کامل نبودن علائم مشخصات مندرج روی بستهبندی به بار میآید پیشبینی کند.
21- اجرای قاعده در مسئولیت امین
امین در عقد ودیعه مسؤل خسارات ناشی از تعدی و تفریط خود است (614 قانون مدنی) امین در این قانون مسئول کامل جبران خسارت است و این به آن معناست که تعدی و تفریط یا تقصیر آن امری است که پیشبینی نتیجه آن در قلمرو توان متعارف امین قرار گیرد.
22- نتیجه اینکه در حقوق مدنی ایران مسئولیت قراردادی به خسارتی که قابل پیشبینی هنگام عقد باشد محدود میشود و این قاعده در حقوق ایران پذیرفته شده است.
ب) مسؤولیت غیر قراردادی
23- وضع قانون مدنی: در الزامهای خارج از قرارداد وضع مشابهی با مسئولیت قراردادی حاکم است و به روشنی در قانون مدنی مشخص نگردیده است ماده 307 قانون مدنی غصب، اتلاف تسبیب و استیفاء را از موارد ضمان قهری شمرده است. و رابطه سببیت در الزام خارج از قرارداد از مسئولیت قراردادی گرفته شده است.
24- مسئولیت مالک در قانون مجازات اسلامی
در قانون مجازات اسلامی به پیروی از رسم فقیهان (فصل مربوط به دیات به بیان مقررات ضمان قهری و مسئولیت مدنی گشوده است.
ماده 347 ق.م. اسلامی:
(هر گاه کسی چیزی را بر روی دیوار خود قرار دهد و در اثر حوادث پیشبینی نشده به معبر عام بیفتد و موجب خسارت شود عهدهدار نخواهد بود مگر آنکه آن را طوری گذاشته باشد که عادتا ساقط میشود).
قید آخر ماده حکایت از آن دارد که ضرر بیشبینی نشدهای در اثر سقوط شیء رخ میدهد به فاعل منسوب میگردد.
مواد 349 و 350 قانون مجازات اسلامی نیز اشارهای به پیشبینی زیان اشاره دارند
25- مسئولیت آتشافروزی در قانون مجازات اسلامی
مواد 352 و 353 قانون مجازات اسلامی اشارهای روشنتری به پذیرش قاعده پیشبینی پذیری زیان دارد حکایت از این دارد که آتشافروز به طور متعارف توان پیشبینی ضرر را داشته باشد. در غیر اینصورت خسارت به واسطه عدم قابلیت پیشبینی جبرانناپذیر است.
26- ضمان تسبیب: از تعریف تسبیب مشخص میشود ضرر با واسطه بوجود میآید مشروط است به اینکه وقوع حا دثه زیانبار از فعل اصلی به طور متعارف باشد.
27- طرح یک پرسش پیشبینی زیان در ضمان قهری بر مبنای قانون مجازات اسلامی اصلی است یا استثناء؟
شرط قابل پیشبینی بودن زیان صرفاً یکی از شرایط «سوء استفاده از حق است» باید در همین محدود مطالعه شود. نمیتوان آن را به مثابه یک قاعده عمومی جزء شرایط زیان قابل مطالبه قلمداد کرد.
28- اجرای قاعده در ضمنان قهری اصل است: باید گفت نه تنها در ضمان ناشی از سوء استفاده از حق، بلکه در تمامی مواردی که مسولیت مدنی ایجاد میشود، زیان باید به طور متعارف قابل پیشبینی باشد.
گفتار دوم
پشتوانه نظری و ضرورت منطقی قاعده
1- مبنای قاعده در مسؤلیت قراردادی
29- حاکمیت اراده: نخستین نظریه برای تبیین قاعده پیشبینی پذیری زیان حاکمیت اراده در قرارداد است این اصل مبنای اصل آزادی قرارداد است اگر ضرر در قلمرو تعهدات قابل جبران نیست بخاطر اینست که در تراضی طرفین قرار نگرفت. طرفین جبران ضرر را تعهد نکردهاند خواستن ضرری که در قرارداد نیامده خلاف عدالت معارضی و مراعات حسن نیت در اجرای تعهدات است.
30- حمایت از منافع قراردادی: مراد آن نفع منتظری است که هر یک از طرفین قرارداد در هنگام ورود به آن توقع دارند «منفعت اعاده» همچنین در منفعت انتظار و منفعت ناظر و منفعت اعتماد همه منافعی هستند که مورد حمایت هستند و پیشبینی پذیری زیان در مسئولیت قراردادی بر پایه حمایت از منافع طرفین است
31- نقد نظریه حاکمیت اراده: چون بسیاری از ضررهایی که به طور معمول ممکن است از عهدشکنی به بار آید و باید قابل جبران باشد بدون جبران باقی بماند توسل به آن کارساز نیست.
32- رابطه سبب: سبب آن واقعهای است که تلف از آن انتظار میرود و مسبب کسی است که در اثر عهدشکنی سبب اضرار دیگری را فراهم میکند، مشروط بر آنکه نتیجه عمل او یعنی ضرر به بار آمده عموما قابل پیشبینی باشد.
33- تعدیل مسئولیت قراردادی
با توجه به انتقاداتی که بر مبانی پیشنهاد شده وارد آمده برخی بر آن شدهاند که قاعده پیشبینیپذیری زیان قراردادی را به ملاحظات عملی صرف تبیین و مهمترین هدف آنان اداره قرارداد به وسیله تقسیم خطر است قراردادی میان طرفین است ممکن است بیمه مسئولیت درمان درد باشد و خطرات قرارداد میان مدیون و بیمهگر تقسیم میگردد.
2- مبنای قاعده در الزامهای خارج از قرارداد
34- نظریههای گوناگون
بعضیها میگویند عمل خوانده نسبت به زیانی که پیشبینی نمیشود تقصیر نیست برخی دیگر زیانی که بر حسب سیر متعارف امور پیشبینی نمیشود به عمل خوانده منسوب نمیگردد برای قاعده الزام خارج از قرارداد دو مبنای «تقصیر» و «رابطه سببیت» ارائه شده است.
35- تقصیر:
در مسئولیت مدنی شرط است فعل زیانبار نامشروع باشد و این فعل زیانبار در عنصر تقصیر ظاهر میشود، برای اینکه شخصی مرتکب بیاحتیاطی و غفلت شود باید اضرار پیشبینی پذیر و قابل احتراز باشد برخی تقصیر به رکن نوعی و شخصی بودن فعل خوانده تحلیل کردند ونوعی بودن تقصیر تجاوز از رفتار متعارف و رکن شخصی آن قابلیت پیشبینی ضرر توسط خوانده است.
در فقه دستهای از فقها عدوانی بودن عمل را موکول به پیشبینی متعارف نتایج آن میدانند.
دیوان کشور در رای وحدت رویه شماره 2803-17/12/39 اموری که نتایج آن از توان متعارف پیشبینی امین خارجه است تعدی و تفریط نمیداند.
36- رابطه سببیت
شباهت بسیار قاعده با نظریه سبب اصلی یا متعارف عدهای را به آن داشت که هر دو را جلوه قاعدهای واحد بدانند و بگویند ضرری که پیشبینی نمیشود در واقع ناشی از فعل زیانبار تلقی نمیگردد و به آن نمیپیوندد. چنین ضرری در حکم وقایع ناگهانی و خارجی و جبرانناپذیر است.
37- تفاوت سببیت با قاعده پیشبینی پذیری زیان
با وجود نزدیکی و قرابتی که بین دو مفهوم «سبب متعارف و اصلی» و زیان قابل پیشبینی وجود دارد.
وظیفه مهم نظریه سبب متعارف تشخیص سبب موثر در وقوع زیان در هنگام دخالت اسباب متعدد در وقوع حادثه است.
قاعده قابلیت پیشبینی زیان محدوده زیانهای قابل جبران را مشخص میسازد.
دانلود این فایل
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
دانلود تحقیق در مورد مدیریت و برنامه ریزی ورزشی تحت word دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق در مورد مدیریت و برنامه ریزی ورزشی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد مدیریت و برنامه ریزی ورزشی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد مدیریت و برنامه ریزی ورزشی تحت word :
مدیریت و برنامه ریزی ورزشی
اصولا برگزاری یک مسابقه ورزشی به یکسری پیش بینی ها ، آینده نگری ها و برنامه ریزیهایی نیاز مند است . آنچه مسلم است این است که هیچ مسابقه ای بدون زحمت و تلاش بخوبی برگزار نخواهد شد . لذا برای برگزاری مسابقات می بایستی برنامه ریزی صحیح و گسترده ای در تمامی ابعاد صورت گیرد تا یک مسابقه به خوبی و با کیفیت مطلوب برگزار شود .
طبیعی است برگزاری یک مسابقه رابطه مستقیمی با برنامه ریزی مدیر برگزاری دارد ، یعنی اینکه هر اندازه برنامه ریزی اصولی تر و دقیق تر باشد ودر ان جزئی ترین مسائل در نظر گرفته شود . به همان اندازه در کیفیت و برگزاری بهتر وشایسته تر مسابقات موثر خواهد بود بدیهی است که در برگزاری مطلوب یک مسابقه یک مدیر علاوه بر برنامه ریزی می بایستی از تمامی امکانات و منابع انسانی و مادی جهت تحقق اهداف سازمانی که همانا برگزاری مسابقه مطلوب است استفاده نماید به عبارت دیگر بسیج امکانات مادی و بکارگیری ازنیروی انسانی کار امد و مجرب برای رسیدن به هدف مشخص مهمترین وظیفه یک مدیر ورزشی است .
اصولا برگزاری یک رویداد ورزشی ، فعالیت منقطع و بدون پیوسته نیست بلکه یک جریان مسمتری از عملیاتهای ویژه است که هر یک از این فعالیت ها در زمانهای متفاوتی به وقوع می پیوندد لذا در این بحث سعی شده است تا آنجا که ممکن است فعالیتها و عملیات های لازم را برای احرای یک مسابقه ورزشی به بخشها و عملیاتهای جداگانه ای تقسیم شود تا تفهیم مطالب سهلتر و آسانتر شود اگر چه تقسیم بندی آن تا حدودی مشکل می باشد .
مدیریت واداره مسابقات ورزشی مستلزم داشتن دانش ، بینش و تجربه لازم و کافی در این زمینه است . به کار گیری مدیریت صحیح نیازمند داشتن اطلاعات کافی از این علم می باشد .اما بدیهی است که قوه ابتکار ، خلاقیت و مدیریت مدیر باعث می شود با برنامه ریزی صحیح ، آگاهانه و سازمان دهی مناسب از حداقل امکانات موجود هریک از اعضا بازده مطلوب را شاهد باشند .
الگوهای مسابقه
برای مدیر مسابقه دلایل زیاد و متعددی برای سازمان دهی بازیکنان در قالب یک مسابقه وجود دارد اکثر مسابقه ها با شناسایی سطح شرکت کنندگان یادر نهایت با ایجاد ساختار ممکن برای شناسایی سطح مورد استفاده قرار می گیرند . بدون شک مدیر اهداف دیگری نیز خواهد داشت که به واسطه قابل دسترس بودن زمان و امکانات آنها را شروع خواهد کرد .
میزبانی مسابقات :
زمانی که ناحیه ای مسئولیت میزبانی مسابقات را به عهده میگیرد و یا فدراسیون ورزشی مورد نظر میزبان را انتخاب می کند در اولین گام باید هماهنگیهای لازم با سایر سازمانها را انجام دهد . در همین زمینه مهمترین مساله انتخاب زمان مناسب برای برگزاری مسابقات است و پس از آن باید با توجه به موجود بودن امکانات مورد نظر شروع به برنامه ریزی دقیق و منظم کرد وسرانجام مدیر باید نتیجه کار را به قدراسیون مربوط اعلام کند در واقع بعد از مشخص شدن اینکه یک منطقه میزبان مسابقات است کار آن منطقه شروع خواهد شد .
سازماندهی منطقه ای :
یکی ازعوامل مهم در موفقیت برنامه ها برای اجرای مسابقات قهرمانی ، این است که منطقه و افراد آن کمک کنند و موافق وسازگار با مسابقه باشند .
دعوت از افراد رده بالای منطقه نظیر ، شهردار ، رئیس انجمن شهر ، فرماندار ، رئیس هیات امناء ،مدیران و باشگاههای ورزشی و مدیران باشگاههایی که قادر به ارائه خدمت هستند ضروری است .
در این مرحله باید برای جلب توجه افراد فوق جهت همکاری و کمک و مساعدت مالی و ; سعی کند .
ساختارگروه (کمیته ) اجرایی مسابقه :
بدون توجه به نوع مسابقه برای هدایت آن موفقیت یک مسابقه بستگی به گروه (کمیته ) مسابقات دارد . ساختار یک گروه باید شامل موارد زیر باشد :
– مدیر مسابقه
از مسئولیت های او تکمیل برنامه اجرایی مسابقه انتخاب گروه تشخیص صلاحیت ( گروه گزینشی ) برای گزینش تیمهای شرکت کننده و به طور کلی اظهار نظر در موردانتخاب سایر گروهها و تقسیم وظایف است .
– معاون مدیر مسابقه :
این فرد مسئولیتهای واگذار شده از طرف مدیر را قبول خواهد کرد .
– گروه گزینش :
مسئولیت این گروه ؛ مشخص کردن صلاحیت و شایسته بودن تیمهای شرکت کننده و صدورگواهی برای شرکت در مسابقه است . منطقه یا هیات برگزار کننده مسابقات ممکن است آیین نامه های گزینشی را برای انتخاب تیمها یا ورزشکاران تعیین کند .
این هیات فهرستی از افراد شایسته برای شرکت و مسابقات را تهیه می کند و برای آنان پرونده تشکیل می دهد. پس از صلاحیت ورزشکار برگه های مخصوصی جهت دعوت از ورزشکاران یاتیمها برای آنها فرستاده می شود .
– گروه قانونگذاری :
این گروه وظایف و مسئولیتهایی را به نمایندگی از رئیس گروه خواهد داشت وظایف با توجه به ورزش خاصی متفاوت خواهد بود .
– پزشک مسابقات
انتخاب یک پزشک به عنوان مسئول گرو.ه پزشکان الزامی است . مسئول گروه پزشکان باید در تمام طول مسابقات یک پزشک را برای موراد لازم پیش بینی کند و یک جدول زمان بندی شده را بر اساس برنامه اصلی مسابقات تنظیم کند تادر طول انجام دادن هر مسابقه پزشک برای اقدامات ضروری حاضر باشد این مسئول همچنین باید امکانات و تجهیزات لازم را برای درمان سرپایی و یا انتقال به بیمارستان فراهم سازد.
– گروه روابط عمومی :
این گروه به عنوان هماهنگ کننده تبلیغات مسئول همه جنبه های رادیویی ،تلویزیونی و ارتباطات خواهد بود. نمونه های ویژه اتاقهای مطبوعات تجهیزات تلویزیونی وسایر امکانات باید موجود باشد .
– گروه پذیرش
انتخاب یک نفر یا یک گروه که مسئولیت پذیرش ورزشکاران آن را به عهده بکیرد ضروری است .او مسئول آشناکردن با امکانات ساختمان هم هست .
– گروه حمل و نقل :
نقل و انتقال ورزشکاران با وسایل حمل و نقل باید با برنامه ریزی قبلی و دقیق انجام شود . درهمین راستا می توان با بستن قرار داد با نمایندگیهای مختلف حمل و نقل مسئولیت را به آنان واگذار کرد . برای انتقال ورزشکاران به محل مسابقه وبرگشت به خوابگاه باید یک برنامه دقیق را تنظیم کرد که ورزشکاران به موقع برای مسابقه حاضر شوند واین برنامه کامل را در اعتبار نمایندگی مورد نظر قرار دهند و حتی پیش بینی مسائل دور از انتظار باید صورت گیرد .
– گروه خدمات
این گروه مسئول پایش و مراقبت از همه وسایل لازم برای مسابقه و اطمینان از موجود بودن آنهاست این ابزار می تواند شامل تشک کشتی ، تجهیزات بسکتبال ، دو و میدانی و سایر رشته ها باشد . با توجه به نوع مسابقه ، تعداد افرادگروه به طور قابل مسابقه بسکتبال نسبت به رشته های دو و میدانی و کشتی نیاز به گروهی با تجهیزات وسیع ندارد .
– گروه ترفیع :
این گروه باید شامل اعضای رادیو ، تلویزیون ، نمایندگان شهر و کشور و در برخی موارد نمایندگان دولتی واستانی باشد .
افرادی که کارشناس حرفه ای در ارتقا و بهبود هستند می توانند به طور گسترده ای – اگر امکان برقراری تماس مناسب با آنها وجود داشته باشد دعوت شوند.
– گروه تبت امتیازها و زمانهای مسابقه :
شخصی باید به نمایندگی مدیر مسابقه ، مسئولیت سازمان دادن و ارائه همه امتیازات و وقتهای ضروری برای مسابقه را به عهده گیرد . در طول برنامه ریزی زمان مسابقه باید به خاطر داشت که ممکن است یک مسابقه برای چندین ساعت ادامه یاید بنابراین باید زمان اضافی لازم را در نظر گرفت .
این گروه همچنین ماموریت دارد که به افراد خود اختیار جدید را از نقاط مختلف برگزاری مسابقات جمع آوری کند وبه سرپرستان ؛ مطبوعات ، رادیو و تلویزیون و غیره برساند .
– گروه ثبت نمرات :
مسئولیت این گروه تهیه تابلو امتیازات برای همه ورزشکاران است . این کار باید به دقت انجام گیرد واطمینان حاصل شود که تابلوی امتیازات به درستی نصب شده است وتغییرات به موقع و پس از وقوع هر مسابقه روی تابلو انجام گیرد .
– گروه موسیقی :
در بسیاری از مسابقات وظیفه گروه موسیقی : اجرای موسیقی ملی برای نفرات اول مسابقات و یا در برخی از رشته ها اجرای موسیقی برای شروع مسابقه و غیره است . در این صورت سرپرست گروه موسیقی موظف است جدول مناسبی را طرح ریزی کند تا درآن زمان اجرای موسیقی مدت زمان اجرا و افراد مجری را مشخص کند در همین افراد این گروه باید موسیقی ملی کشورها آشنا باشند و قبلا هماهنگیهای لازم انجام شده باشد .
– گروه مسئول خوابگاه :
مسئول خوابگاهها وظیفه دارد که اتاقهای ورزشکاران را در اختیار قرار دهد واطلاعات دقیقی از تعداد افراد ورزشکار ، همراهان ، مربیان تیمهای شرکت کننده در اختیار داشته باشد تامشکل موجود نبودن جای مناسب برای افراد شرکت کننده به وجود نیاید . در نظر گرفتن چند اتاق به صورت رزرو می تواند برای حل مشکلات پیش بینی نشده کمک کننده باشد.
– گروه رفاه وتغذیه :
مسئولیت پیدا کردن فضای مورد نیاز برای ایجاد دکه های فروش اغذیه به عهده این گروه است . دادن ژتون غذایی از مسئولیتهای دیگر این گروه به حساب می آید . سرو و ارائه به موقع و مناسب غذا می توان از مسائل مهمی باشد که به آن بایدتوجه کرد . ایجاد بوفه های ویژه برای افرادعادی کارکنان مطبوعات ، رادیو و تلویزیون می تواند در مد نظر قرار گیرد.
– گروه هدایای مخصوص
افرادی که مایل به دادن هدایای ویژه به ورزشکاران برتر هستند می توانند از طریق این گروه هدایای خود را تقدیم کنند.
– گروه دانشجویی یادانش آموزی :
استفاده ازدانشجویان برای کمکهای ویژه ای نظیر : پذیرایی ، خدمات ،میزبانی ، ساخت دکورهای مسابقه و پخش مسابقات می تواندمفیدباشد . ضمنا این مسابقات می تواند مکانی برای انجام دادن کارهای تحقیقی دانشجویان در زمینه های گوناگون باشد
– گروه جوائز :
این گروه مسئول تهیه جوایز از منابع اقتصادی است . مسئولیت این گروه شرکت در توزیع جوایز است . او با همکاری مدیر مسابقه جدول زمانبندی شده توزیع جوایز را رسم می کند .
– سایر وظایف :
– ناظر اتاق رختکن :
برای استفاده تیمهای شرکت کننده از رختکن ، فردی نظارت را بر عهده می گیرد . این شخص با دانستن تعداد افراد استفاده کننده از اتاقها و رختکن باید وسایل مورد نیاز بهداشتی را در اختیار آنان قرار دهد و اطلاعاتی را در مورد امکانات بهداشتی به اطلاع ورزشکاران برساند.
– گوینده :
مجری مسابقات ، فردی مهم در موفقیت برنامه مسابقات است او باید از اطلاعات مسابقه به خوبی صحبت کند باید فردی مسلط و خوش صدا باشد و بسیار شمرده صحبت کند .
– عکاس :
در صورت نیاز به فیلمبرداری و عکاسی می توان از عکاسان و فیلمبرداران استفاده کرد . در این مورد به باید مکان استقرار و کارت شناسایی آنها آماده شده باشد .
– اعضای افتخاری :
می توان از افرادی نظیر : دولتمردان ،وزراء و روسای سازمانهای مختلف ،روسای انجمنهای ورزشی و غیره دعوت کرد .
– فهرست و جدول مسابقات:
باید جدول کاملی از مسابقات تهیه شود که تمام اطلاعات مربوط به زمان و مکان مسابقه در آن قید شده باشد .
عملیات های لازم برای برگزاری یک رویداد ورزشی
به طور کلی این عملیات ها رادر سه بخش جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم که شامل :
1- عملیات لازم قبل از اجرا
2- عملیات لازم درهنگام اجرا
3- عملیات لازم بعد از اجرا
1- عملیات لازم قبلا از اجرا
در این مرحله اقداماتی لازم می باشد که به اهم آنها می پردازیم .
مرحله اول : برنامه ریزی
برنامه ریزی شامل تعیین هدف و وضع خط مشی .تبدیل اهداف به صورت برنامه عملیاتی و پیش بینی چگونگی اجرای آنها می باشد . برنامه ریزی یکی از مهمترین وظایف مدیران است چرا که برنامه ریزی تعیین کننده جهت بوده و نیروی انسانی را در مسیر وحدت بخشی هدایت می کند و .معمولا فقدان برنامه ریزی با نوعی فقدان جهت و هدف توام است .
اجرای برنامه های ورزشی نیز برای رسیدن به هدف خاص وبا دستیابی به هدفهای مشخص درعرصه ورزش است و معمولا مدیران ورزشی موفق کسانی هستند که از قدرت برنامه ریزی دقیق ومنظم برخوردار باشند و قطعا هر برنامه ورزشی که هدفمند نبوده و دارای چارچوب مشخص و مدونی نباشند به مقصود نهایی و کمال مطلوب نخواهند رسید
دانلود این فایل
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
دانلود مقاله بررسی تاثیر قطر و ضخامت میراگر حلقوی بر شکل پذیری مهاربندی زانویی تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر قطر و ضخامت میراگر حلقوی بر شکل پذیری مهاربندی زانویی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر قطر و ضخامت میراگر حلقوی بر شکل پذیری مهاربندی زانویی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر قطر و ضخامت میراگر حلقوی بر شکل پذیری مهاربندی زانویی تحت word :
سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین در مهندسی عمران، معماری، محیط زیست و مدیریت شهری
تعداد صفحات: 9
چکیده:
دردودهه گذشته پژوهش ومطالعاتی جهت تامین شکل پذیری مهاربندهای هم محور توسط پژوهشگران مختلف انجام گرفته است حلقه فولادی ازجمله المان های شکل پذیر است که درنقطه اتصال مهاربند به صفحه اتصال گوشه مورد مطالعه ازمایشگاهی و تحلیل قرارگرفته است تمامی این تحقیقات عملکرد خوب حلقه فولادی را به عنوان المان جاذب انرژی و نیز فیوز کنترل کمانش مهاربند تایید کردها ست دراین مطالعه ضمن بررسی صحت نتایج حاصل ازمدلسازی به کمک نتایج یک نمونه ازمایشگاهی درنرم افزار المان محدود تاثیر پارامترهای قطر و ضخامت حلقه برمیزان شکل پذیری و ظرفیت باربری قاب نیز ارایه شده است نتایج این بررسی نشان میدهد که افزایش ضخامت حلقه رابطه مستقیم با ظرفیت باربری دارد درحالیکه افزیاش قطر سبب کاهش ظرفیت باربری خواهد شد و باتوپرکردن حلقه فولادی به کمک یک ورق دایره ای شکل عملکرد حلقه دردوحالت توپر و خالی نیز بررسی شده است نتایج این بررسی نشان میدهد که استفاده ازحلقه فولادی توخالی درقابهای زانویی مناسب بوده و این نتایج کمک موثری درانتخاب قطر و ضخامت مناسب حلقه جهت تامین عملکرد مناسب آن دارند
دانلود این فایل
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
دانلود مقاله ارزیابی مقاومت بتن های خود تراکم و معمولی با استفاده از روش غیرمخرب درالمان سازه ای دیوار تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی مقاومت بتن های خود تراکم و معمولی با استفاده از روش غیرمخرب درالمان سازه ای دیوار تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی مقاومت بتن های خود تراکم و معمولی با استفاده از روش غیرمخرب درالمان سازه ای دیوار تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی مقاومت بتن های خود تراکم و معمولی با استفاده از روش غیرمخرب درالمان سازه ای دیوار تحت word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران
تعداد صفحات: 14
چکیده:
درکارهای اجرایی همواره این نگرانی وجود دارد که مقاومت بتن ریخته شده در محل، تا چه اندازه به مقاومت نمونه های استانداردی که در شرایطآزمایشگاهی نگهداری شده اند، نزدیک می باشد. ازاین رو تلاش ها و تحقیقات گسترده ای برای ارائه روش های جدید و مطمئن جهت ارزیابیخصوصیات بتن در محل صورت گرفته است. در این مطالعه با استفاده از آزمایش غیرمخرب چکش اشمیت به ارزیابی مقاومت بتن های خودتراکم ومعمولی در دیوارهای بتن مسلح با مقیاس واقعی پرداخته شده و در هر دیوار حداقل 487 قرائت انجام گرفته است. همزمان با ساخت هر دیوار نمونههای مکعبی استاندارد نیز ساخته شد، که نیمی از آنها در شرایط عمل آوری مشابه با دیوار و بقیه در آزمایشگاه و تحت عمل آوری مرطوب تا سنآزمایش نگه داری شدند. نتایج نشان می دهد که چکش اشمیت به طور نامحسوسی مقاومت را دسته بالا تخمین می زند و میانگین مقاومت معادلمکعبی حاصل از آزمایش چکش اشمیت در تمامی دیوارها نسبت به مقادیر نمونه های مکعبی که در شرایط عمل آوری مشابه با دیوارها نگه داریشده اند، نزدیک و قابل مقایسه می باشد.
دانلود این فایل
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
دانلود بررسی تاثیر پارامترهای مختلف شکست هیدرولیکی بر روی بازشدگی دهانه ترک تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی تاثیر پارامترهای مختلف شکست هیدرولیکی بر روی بازشدگی دهانه ترک تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی تاثیر پارامترهای مختلف شکست هیدرولیکی بر روی بازشدگی دهانه ترک تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود بررسی تاثیر پارامترهای مختلف شکست هیدرولیکی بر روی بازشدگی دهانه ترک تحت word :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در علوم مهندسی
تعداد صفحات : 10
چکیده مقاله:
استفاده از شکست هیدرولیکی و حفاریهای افقی تاثیر بهسزایی در افزایش تولید مخازن هیدروکربوری با نفوذپذیری پایین و غیر اقتصادی دارد. یکی از مهمترین مباحث در ادبیات مکانیک شکست و شکست هیدرولیکی در مخازنهیدروکربنی میزان جابحایی بازشدگی ترک 2 (COD) میباشد که در افزایش نرخ تولید نفت وگاز موثر است. با وجود اهمیت زیاد این پارامتر فقط چند راه حل تحلیلی محدود جهت تخمین آن ارائه گردیده و تاثیر عوامل مختلف بر میزانبازشدگی دهانه ترک مورد بررسی قرار نگرفته است. در این پژوهش تاثیر دو پارامتر مختلف )میزان رشد شکست هیدرولیکی و شعاع چاه نفت یا گاز( بر روی جابجایی بازشدگی ترک به روش نیمه- تحلیلی مورد بررسی قرار میگیرد. در کنار بررسی اثر این دو پارامتر، خصوصیات مختلف مکانیکی نظیر )مدول یانگ، ضریب پواسون، تنشهای افقی حداقلو حداکثر، نصف طول ترک، فشار داخلی و زاویه ترک با تنش افقی حداکثر( نیز مورد توجه قرار گرفته است. روش عددی ناپیوستگی جابجایی برای بررسی میزان جابجایی بازشدگی ترک در یک فرآیند شکست هیدرولیکی استفاده خواهد شد.نتایج نشان میدهد مقدار COD با انتشار شکست هیدرولیکی افزایش مییابد و همچنین ازدیاد شعاع چاه نیز باعث افزایش خطی مقدار بازشدگی ترک در حین شکست هیدرولیکی خواهد شد. معادلات برازش داده شده بر روی نتایج حاکی از یک رابطه خطی میان پارامترهای مذکور و میزان بازشدگی شکست است. این روابط میتواند در طراحی اولیه عملیات مشابه مورد استفاده قرار گیرد
دانلود این فایل
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود بررسی ارتباط آموزشهای فنی و حرفه ای رسمی با نیازهای بازار
دانلود مقاله مدیریت کشاورزى تحت word
دانلود پاورپوینت جمعیت شناسی :سازمان ملل متحد تحت word
دانلود آزمایش ثبات رنگ کالاهای نساجی تحت word
دانلود پاورپوینت داروهای روان گردان25 اسلاید تحت word
دانلود پاورپوینت بیوگرافی حسین امانت تحت word
[عناوین آرشیوشده]