بنده گناه می کند، پس دانشی را که پیشترمی دانسته، از یاد می برد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
یکشنبه 97 خرداد 13 , ساعت 2:54 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله خواص میوه ها و سبزیجات تحت word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله خواص میوه ها و سبزیجات تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله خواص میوه ها و سبزیجات تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله خواص میوه ها و سبزیجات تحت word :

پیاز باغی یا پیاز معمولی (Allium cepa) و خویشاوندان آن مانند تره فرنگی، سیر و پیازچه، بومی نیمکره شمالی اند. بیش از گونه پیاز وجود دارد که به عنوان گیاهان زینتی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرند. مصریان باستان به طور گسترده ای از انواع پیاز استفاده می کردند و قوم بنی اسرائیل نیز در دوران سرگردانی و خانه به دوشی همیشه آرزوی دستیابی به پیازها را در سر می پروراندند. پیازها در ایران گونه گیاه پیازدار خودرو دارند که در سراسر ایران پراکنده اند. بعضی از آنها علف هرز مزارع و اغلب آنها نیز در مناطق کوهستانی می رویند. از گونه مذکور گونه انحصاری ایران اند که از زمره آنها می توان به پیاز پاکوتاه، پیاز کویری، پیاز کرمانی، پیاز خوراکی، پیاز سنگلاخی و. . . اشاره کرد.
پیاز برای نخستین بار توسط اسپانیایی ها به جزایر هند غربی راه یافت و سپس از آنجا در سرتاسر قاره آمریکا پراکنده شد. پیاز نام عمومی گیاهان علفی جنس Allium بوده و دربرگیرنده انواع پیازچه، سیر، موسیر و. . . است. پیازها تقریبا در هر نوع خاکی رشد می کنند ولی عمدتا خاک های به خوبی زهکشی شده وغنی از مواد آلی را ترجیح می دهند. افزودن کودهای طبیعی کمپوست و سایر مواد آلی حاصل از بقایای محصول سال قبل باعث حاصلخیزی بیشتر خاک می شود. استفاده از کودهای فسفر و پتاسیم در مورد این گیاهان توصیه می شود اما در صورت حاصلخیز بودن خاک استفاده از کود نیتروژنی آن هم تا هفته پس از کاشت توصیه شده است. انواع پیازها در نواحی با درجه حرارت تا درجه سانتیگراد و میزان ریزش سالیانه تا سانتی متر و خاک هایی با PH / تا / می روید. پیازها را می توان در فصل بهار و از زمانی که درجه حرارت به اندازه ای باشد که باعث یخزدگی نشود، از طریق بذر، قلمه و نشا تکثیر کرد. انتخاب نحوه تکثیر به رقم گیاه، موارد مصرف و در دسترس بودن آن بستگی دارد. البته رعایت این نکته ضروری است که پیازهای پرورش داده شده در شرایط آب و هوایی خاص شمال را نمی توان در اقلیم های جنوبی به عمل آورد. از قلمه ها معمولا برای تولید پیاز سبز استفاده می شود. قلمه ها پیازهای خشک کوچکی هستند به قطر سانتی متر.قلمه های بزرگتر معمولا پیازهای کوچکتری تولید می کنند. از این رو برای تولید پیازهای سبز مناسب ترند در حالی که قلمه های کوچکتر، پیازهای بزرگتری را به وجود می آورند. قلمه هایی که برای کاشت انتخاب می شوند باید سفت و محکم بوده و جوانه نزده باشند. انواع قلمه ها در رنگ های سفید، قرمز، قهوه ای و زرد در دسترس است و از قلمه های سفید عمدتاً برای تولید پیازهای سبز استفاده می شود.
پیازهایی که از طریق بذر تکثیر می شوند برای تولید محصول به دوره طولانی تری نیاز دارند. از این رو استفاده از بذر در باغبانی خانگی توصیه نمی شود.

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ